خوشحالی و ذوق احمدی نژاد پس از ثبت نام: مخلص پهلوون قدیم هم هستیم!/ یا علی پای درخت!

رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
Jalal50 - تهران، ایران

آقای احمدی نژاد انسان پاک ، مخلص و بی ریا و ساده ای بنظر میاد ولی بدرد سیاست نمیخوره و یک سیاستمدار نمیتونه بشه. نباید در سیاست دخالت کنه.
‌پنجشنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۶ - ۰۷:۳۰
۴۸
Behnam1978 - شتوتگارت، آلمان
بیاا احمدی‌ که دلم برات تنگ شده.دلم برات واقعا تنگ شده.حداقل کمه کم ۴ ساله می‌شه خندید.. این یکیا حال نمیدان.فقط مملی نژاد....قربونم بشی‌ مملی جووون.یه دنیا بخندیم
‌پنجشنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۲
۴۶
kiyanzx1 - استکهلم، سوئد

[::Jalal50 - ونکور، کانادا::]. افاى احمدى نژاد یک ادم روانى که مرز" شجاعت و نادانى " را نه تنها نمى داند بلکه با وقاحت تمام به اصول اخلاقى مثل راستگویی پایبند نیست !!! بگذریم از نبود قوه اجرایی در ایشان !!
‌پنجشنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۱
۶۰
فرازمینی - گلاسگو، انگلستان

وقتی اسب های توانا اجازه ورود به میدان مسابقه را نداشته باشند، هر الاغی میتواند به خط پایان برسد. «وینستون چرچیل»
‌پنجشنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۰
۵۶
Mohsen1000 - فرانکفورت، آلمان
اعضاء بیت رهبری بعد از لو رفتن قتل هاشمی رفسنجانی دیگر نمی توانند به قولی که به احمدی نژاد جهت نشاندن او به سمت رئیس مجمع مصلحت نظام عمل کنند ، چرا که در آنصورت همان خواهد شد که در جامعه نقل شده وروایت قتل هاشمی بیشتر قوت خواهد گرفت. احمدی نژاد با آگاهی به این موضوع همچون بچه های لجباز به آنان اعلام داشته ، حال که آن پستی را که به من قولش را داده بودید از من گرفتید ، خودم را کاندید ریاست جمهوری اعلام خواهم نمود. بیچاره محمود.
‌پنجشنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۲
۷۲
senator x - تهران، ایران
من فکر میکردم شعور ملت دراین چندسال ساله رشد کرده,ولی افسوس خیلی خیلیها هنوز ته چاهند
‌پنجشنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۷
۶۶
zarduscht - فرانکفورت، آلمان
[::Jalal50 - ونکور، کانادا::]. اگر این انسان پاک و مخلص شما است . پس اون ناپاک‌ها و غیر مخلص شما دیگر چه جانوری هستند. این انسان است تردید نیست. ولی‌ پوپولیست. دروغگو . بی‌ شرم. جنایتکار . این اگر در خارج زندگی می‌‌کرد. و این همه ملت را آزار می‌‌داد.؟ انسان خوش شیفته .آنقدر احمق است که خود را با امیر کبیر مقایسه می‌‌کند. روانی‌ کسانیکه آنقدر گند زده‌اند که از شرم به خود گول زنی‌ مشغول می‌‌شوند. به دنیای دروغ پناه می‌‌برند. آنقدر دروغ می‌‌گوید که خودش هم به دروغ‌های خود اعتقاد دارد. در جامعه سالم این را به بیمارستان می‌‌برند و مداوا می‌‌کنند. ولی‌ در مملکتی که علی‌ مافیا حکومت می‌‌کند. عجائب نیست که این رییس جهمبور می‌‌شود.
‌پنجشنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۸
۷۲
senator x - تهران، ایران
فرازمینی - گلاسگو، انگلستان:یکی از بهترین تعریفهائیکه در این زمینه ها خواندم,نقل قول شما ازآن شخص بود.متشکر و موفق باشید.
‌پنجشنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۲
۴۶
آذری باهوش - میانه، ایران
بدبخت مثل میمون باغ وحش شده که همه با او عکس سلفی بگیرند
‌پنجشنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +464شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +329علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +324شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +268محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +267در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +222پیام تسلیت و قدردانی شاهزاده رضا پهلوی از ۳ نظامی کشته‌شده آمریکایی
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +217پیام شاهزاده رضا پهلوی به اقوام ایرانی: همه حقوق برابر خواهند داشت