پنج سخنرانی جنجالی احمدی نژاد در زمان ریاست جمهوری به روایت نیوزویک

نشریه نیوزویک در مقاله ای می نویسد محمود احمدی نژاد با اعلام داوطلبی برای نامزد شدن در انتخابات ریاست جمهوری ایران، تعجب بسیاری را در داخل و خارج ایران موجب شد چرا که آیت الله خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی ایران پیشتر گفته بود که موافق با ورود او به رقابت انتخاباتی نیست.
 

نیوزویک می گوید ورود احمدی نژاد به انتخابات جناح راستگرا و مذهبی را نگران کرده چرا که آنان هنوز تصمیم خود را درباره یک کاندیدای خاص در مقابل روحانی نگرفته اند.

 
احمدی نژاد روز چهارشنبه گفت تنها برای حمایت از حمید بقایی، از معاونان سابق خود برای نامزدی ثبت نام کرده است.
 
نیوزویک می گوید احمدی نژاد ۴۸ ساله پوپولیستی بدنام است که می تواند مردم را حول شعارهای وطن پرستانه جمع کند. او در دو دوره ریاست جمهوری خود از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۳ سخنان فراوان جنجالی فراوانی بر زبان آورد و بر تئوری های توطئه ضدغرب تاکید کرد.
 
نیوزویک پنج جنجال ریاست جمهوری سابق ایران، محمود احمدی نژاد را فهرست کرده است:
 وقتی که گفت غرب ابرهای باران زای ایران را می دزدد
 او در سال ۲۰۱۲ گفت: « با تحولاتی که در اقلیم به وجود آمده کشور رو به‌ خشکسالی می ‌رود که بخشی غیرعمدی و به دلیل ایجاد صنعت است و بخشی هم عمدی است و دشمن با تخلیه ابرهایی که به سمت کشور می ‌آید، یک جنگ نامتعادل انسانی به پا کرده است که ایران در این جنگ نیز بر دشمن غلبه خواهد کرد.»
 
او گفت کشورهای استعمارگر جهان با استفاده از تکنولوژی خود بر وضع محیط زیستی ایران تاثیر می گذارند.
 وقتی که به هشت پای پیشگو حمله کرد
 در سال ۲۰۱۰ به اختاپوسی به نام پال تاخت که نتیجه بسیاری از مسابقات جام جهانی فوتبال را پیش بینی می کرد. او جادوگر هشت پایی بود که احمدی نژاد نماد تبلیغات و خرافات در جهان غرب می دانست. احمدی نژاد گفت: «آنهایی که به اینگونه مسائل اعتقاد دارند نمی توانند رهبری کشورهایی مانند ایران را بر عهده بگیرند که در پی تعالی انسانی هستند..»
 وقتی که گفت ایران همجنسگرا ندارد
 پاسخ محمود احمدی نژاد در سال ۲۰۰۷ در دانشگاه کلمبیای آمریکا به سوالی درباره اعدام دو مرد همجنسگرا در ایران، موجب خنده مخاطبان شد. او گفت: «ما در کشورمان مانند کشور شما همجنسباز نداریم. در کشور ما همجنس باز وجود ندارد. این پدیده در ایران وجود ندارد .چه کسی به شما گفته که وجود دارد؟»
 وقتی که گفت اسامه بن لادن و جرج بوش دوست هستند
 محمود احمدی نژاد سوای این که گفت حملات ۱۱ سپتامبر را دولت آمریکا مهندسی کرده، در سال ۲۰۱۰ گفت که اسامه بن لادن رهبر القاعده به عنوان همکار جرج بوش رئیس جمهوری سابق آمریکا در شهر واشنگتن زندگی می کرد.
 
احمدی نژاد در مصاحبه با تلویزیون آمریکایی ای.بی.سی گفت: « بن لادن در واشنگتن است، زیرا او روابط خوبی با جرج بوش رئیس جمهور سابق آمریکا داشت، آنها با هم در زمینه نفت فعالیت می‌کردند. اما بن لادن هیچ وقت با ایران کار نکرده است.»
 وقتی که گفت غرب سازنده ویروس اچ.آی.وی است
 در سال ۲۰۱۲ او ادعا کرد که غرب مسئول شیوع ویروس اچ.آی.وی در آفریقا است. او گفت: «مشخص است که ثروت و منابع کشورهای آفریقایی غارت شده است. قدرت های بزرگ و خودکامه مسئول شیوع این قبیل بیماریها هستند تا بتوانند داروها و تجهیزات پزشکی خود را به کشورهای فقیر بفروشند.»
 
نیوزویک می گوید اگر محمود احمدی نژاد یک بار دیگر رئیس جمهوری اسلامی ایران شود احتمالا اظهارات جنجالی بیشتری از او خواهیم شنید.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +294اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +203ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +188شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد