لیپی: ایران قوی‌ترین تیم گروه است/ چین با خرید ۵۰ میلیونی پیشرفت نمی‌کند

سرمربی تیم ملی فوتبال چین راهکارهای خود را برای پیشرفت فوتبال این کشور اعلام و عنوان کرد تیم ملی فوتبال ایران قوی‌ترین تیم گروه انتخابی است.
 

به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از توتو اسپورت، تیم‌ ‌ملی فوتبال چین با هدایت مارچلو لیپی در انتخابی جام جهانی شرایط چندان خوبی برای صعود ندارد و محکوم به پیروزی در سه بازی بعدی است.

 
لیپی درباره حضور در شرق آسیا گفت‌: فوتبال چین زمان می‌برد تا پیشرفت کند. پیشرفت یک شبه حاصل نمی‌شود. خواست سران فوتبال چین را دیدم و این مسئولیت را قبول کردم تا راهی برای پیشرفت فوتبال چین داشته باشیم. این‌جا همه می‌خواهند تیم‌ ‌ملی کشورشان قوی شوند ولی نباید این انتظار را داشت  که به سرعت تیم نتیجه‌ بگیرد. فوتبال چین با خرید بازیکن ۵۰ میلیون یورویی پیشرفت نمی‌کند بلکه با توجه به فوتبال پایه رشد خواهد داشت.
 
لیپی درباره بازی با تیم‌ ‌ملی فوتبال ایران و شکست یک بر صفر در ورزشگاه آزادی نیز گفت‌: بازی با ایران، دیداری بود که آنها کاملا تیم برتر زمین بودند. ایران قوی‌ترین تیم گروه محسوب می‌شود و ۱۰۰ هزار تماشاگر در ورزشگاه حاضر بودند. با این حال می‌توانستیم از ایران مساوی بگیریم. مشکل این بود که ما حتی به محوطه جریمه ایران هم نزدیک نمی‌شدیم.
 
لیپی که پیشتر هدایت یوونتوس را بدست داشته است، درباره بازی این تیم با بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا هم اظهار کرد: یوونتوس، پاری ‌سن‌ ژرمن نیست که بارسلونا خیال کند می‌تواند هر کاری انجام بدهد. یووه تیم بزرگی است و فکر می‌کنم که شانس بیشتری برای صعود به مرحله بعد دارد. فکر می‌کنم برد دو بر صفر در تورین نتیجه‌ خوبی برای یوونتوس باشد. ۹۰ دقیقه هم در نوکمپ بازی هست. یووه در حال‌ حاضر نسبت به قبل خیلی پیشرفت کرده است. بازیکنان باکیفیت خوبی دارد. قدرت دفاعی یووه را بهتر از هر تیم دیگر از اروپا می‌دانم. یووه پاری ‌سن‌ ژرمن نیست که ۶ گل از بارسلونا دریافت کند. ماسیمیلیانو آلگری می‌داند با تیمش چطور کار کند. همه می‌دانیم خط دفاع بارسلونا مشکل دارد و یووه می‌تواند از این فرصت استفاده کند. البته بارسلونا هم تیم کوچکی نیست.
 
لیپی در پاسخ به این سوال که آیا قهرمانی یووه در سری A  قطعی شده است یا خیر نیز گفت‌: خیر. هر احتمالی وجود دارد. یووه هنوز قهرمان نشده است. رم فاصله کمی دارد و حتی ناپولی هم تیمی است که قادر به جبران امتیازهای از دست رفته است.
 
یکشنبه هفته آینده داربی میلان نیز برگزار خواهد شد. سرمربی نامدار ایتالیایی درباره این موضوع صحبت کرد و گفت‌: اینتر در هفته‌های اخیر پر فراز و نشیب ظاهر شده است. شاید اگر آنها ثبات داشتند الان مدعی قهرمانی بودند. آنها هفت گل به آتالانتا می‌زنند  ولی یکی، دو هفته‌ بعد به کروتونه می‌بازند. شانس میلان را برای برد بیشتر می‌دانم ولی همان طور که گفتم، اینتر قابل پیش‌بینی نیست.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی درباره اعدام‌ها: جامعه جهانی پیش از ریخته شدن خون‌های بیشتر اقدام کند + ویدیو
  • پاسخ شهبازی،مجری حکومتی معروف به « اسکول نظام» به کمال پنحاسی سخنگوی فارسی زبان ارتش اسرائیل
  • کنایه ارتش اسرائیل به جمهوری اسلامی؛ ۱۵.۸۵ میلیارد دلار هزینه برنامه موشکی‌تان در سال ۱۴۰۴ را سوزاندید
  • ویدیو و تصاویر از سیزده بدر ایرانیان در زیر سایه جنگ + ویدیویی از سیزده بدر شهبانو فرح پهلوی
  • (تصاویر) سرنوشت غم‌انگیز لوکیشن تصویر پس‌زمینه مشهور ویندوز XP
  • چرخی در میان ویدیوهای صدا و سیما از حامیان جمهوری اسلامی در خیابانهای تهران
  • ویدیوی جدید آخرالزمانی از انفجار مهیب اصفهان
  • گریه و زاری آیت‌الله جوادی آملی در پیام به مردم: بزرگوارید، ما در برابر شما خضوع و احساس کوچکی می‌کنیم
  • لباس جنجالی و بدن‌نمای جنیفر لوپز ۵۶ ساله جنجال به پا کرد؛ جسارت یا عبور از خط قرمز؟
  • «بزرگترین موج حملات موشکی» ایران به اسرائیل در مقایسه با دو هفته گذشته
  • +291شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +244شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +216پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +179سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +158ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +148فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +124پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +116کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +115ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +110علیرضا فغانی در واکنش به اظهارات ترامپ: عصر حجر یعنی خرید گوشت و مرغ قسطی، قحطی دارو، کشتن معترضان و....