آسوشیتدپرس: ابهام در وضعیت صدها دانشجوی ایرانی که از آمریکا پذیرش گرفته‌اند

فرامین مهاجرتی دونالد ترامپ با اعتراضاتی در آمریکا مواجه بوده است صدها دانشجوی ایرانی که برای ادامه تحصیل خود از دانشگاه‌های آمریکا پذیرش گرفته‌اند، به خاطر ابهاماتی که در رابطه با دستور مهاجرتی دونالد ترامپ و آینده آن وجود دارد، ممکن است نتوانند وارد خاک آمریکا شوند.
 

خبرگزاری آسوشیتدپرس روز چهارشنبه ۹ فروردین گزارش داده که ۲۵ دانشگاه بزرگ آمریکا برای سال آینده تحصیلی به بیش از ۵۰۰ دانشجو پذیرش داده‌اند که شهروندان یکی از شش کشور ایران، سومالی، لیبی، سودان، سوریه و یمن هستند.

 
دونالد ترامپ تلاش کرده تا محدودیت‌هایی را در رابطه با سفر شهروندان این کشورها به آمریکا اعمال کند، اما فرامین او با اعتراضاتی در آمریکا مواجه شده و دادگاه‌های فدرال ایالات متحده این فرامین را به حالت تعلیق درآورده‌اند.
 
با این حال آسوشیتدپرس می‌نویسد که اگر حکم‌ دادگاه‌های فدرال لغو شود یا ترامپ فرمان جدیدی در این رابطه صادر کند، دانشجویان این شش کشور امکان دریافت ویزای آمریکا و ورود به این کشور برای ادامه تحصیل را نخواهند داشت.
 
این گزارش می‌گوید که اکثریت این ۵۰۰ دانشجویی که امسال از دانشگاه‌های آمریکا پذیرش گرفته‌اند، ایرانی هستند و ایران به‌ویژه در زمینه مهندسی و علوم کامپیوتری برنامه‌های تحصیلی معتبری برای مقطع کارشناسی دارد.
 
آسوشیتدپرس در ادامه به حضور چشم‌گیر دانشجویان ایرانی در دانشگاه‌های آمریکا اشاره می‌کند و می‌نویسد از ۱۲ هزار دانشجوی ایرانی که سال گذشته در دانشگاه‌های آمریکا حضور داشتند، ۷۷ درصد آنها در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا درس می‌خوانند که بیش از نیمی از آنها هم دانشجویان رشته‌های مهندسی هستند.
 
تنها در دانشگاه فلوریدای مرکزی یک سوم از ۱۱۵ دانشجویی که امسال در رشته‌های مهندسی عمران و برق برای مقاطع بالا پذیرش گرفته‌اند، ایرانی هستند.
 
با این حال هنوز مشخص نیست که فرمان مهاجرتی ترامپ چه سرنوشتی خواهند یافت. در این شرایط برخی دانشگاه‌ها مانند ایندیانا اعلام کرده‌اند که اگر دانشجویان این شش کشور در نهایت از ورود به آمریکا منع شوند، هزینه‌ای را که تا اینجا برای ثبت‌نام پرداخت کرده‌اند، پس خواهند گرفت.
 
برخی دانشگاه‌ها نیز به این دانشجویان پیشنهاد می‌دهند که تحصیل خود را در آمریکا برای یک سال به تعویق بیاندازند.
 
دولت دونالد ترامپ علیه احکام قاضی‌های فدرال در رابطه با فرمان مهاجرتی دوم درخواست استیناف کرده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۴
natasha1 - نیویورک، ایالات متحده امریکا
بعضی ها دائم از آمریکا بد میگن ولی باز هم میخوان بیان امریکا. جالب اینه اینجا هم که هستن دائم از امریکا بد میگن و میگن میخوان برن ایران ولی باورکنید حتی یک روز هم حاضر نیستن از اینجا برن و دروغ میگن. و یا حسودی می کنن بقیه نیان اینجا! من صادقانه میگم می خواهید باور کنید یا نه .در دنیای امروز آمریکا بهشت روی زمین هست واقعأ سرزمین فرصت هاست . من سالها اروپا بودم الان هم سالهاست امریکا هستم .شما تو امریکا هرگز درنمی مانید . به قول قدیمی ها دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. اینجا آزاد هستید به همه آرزوهاتون برسید. با اینکه ایران را بسیار دوست دارم ولی عاشق امریکا هستم چون از نظر فرصتها و رفاه زندگی و امکان پذیرش مهاجرین و استفاده از امکانات امریکا در جهان اول است. به نظر من بودن در امریکا مرا ساخت. خود خودم را پیدا کردم . امریکا از من انسان دیگری ساخت . خیلی چیزها از امریکایی ها یاد . گرفتم. حتی فهمیدم هر چه را هم از دست بدهی مهم نیست . امریکا تو را در خود جامی دهد و واقعأ سرزمین فرصتهاست.
‌پنجشنبه ۱۰ فروردین ۱۳۹۶ - ۰۲:۳۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +292اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +201ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +179اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد