آزادی جوان اعدامی پیش از سال نو

مرد جوان که پس ازمشاجره و درگیری شدید، دوستش را با چاقو به قتل رسانده بود، پس از پرداخت دیه نیم میلیاردی به خانواده مقتول، از اعدام گریخت و بزودی آزاد می‌شود.
به گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، اردیبهشت سال 91 مأموران کلانتری شهریار با اطلاع ازجدال خونین خیابانی راهی محل حادثه شدند. با رسیدن مأموران به محل مشخص شد در این درگیری پسرجوانی مجروح شده و در بیمارستان جان باخته است.تحقیقات پلیسی، قضایی دراین باره آغازشده بود که ساعتی بعد پسرجوانی به کلانتری رفت و با اعتراف صریح به قتل دوست‌اش تسلیم شد.پس از تکمیل تحقیقات جنایی و صدور کیفرخواست، پرونده به دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.درجلسه محاکمه، عامل قتل با ابرازپشیمانی شدید ازمرگ ناخواسته دوستش گفت:«ما با هم رفیق بودیم واین اتفاق برسرموضوعی بی‌ارزش رخ داد ومن ناخواسته جان دوستم را گرفتم.حالاهم بشدت پشیمانم وعذاب وجدان دارم. با این حال می‌دانم اشتباه بزرگی مرتکب شده‌ام اما درخواست عفو وبخشش دارم.» درادامه محاکمه، قضات جنایی پس از بررسی مدارک و با توجه به درخواست قصاص ازسوی اولیای دم، عامل قتل را به قصاص محکوم کردند.

با وجود این تلاش‌ها برای گرفتن رضایت از خانواده مقتول 4 سال طول کشید و سرانجام اولیای دم پذیرفتند با دریافت دیه نیم میلیاردی از قصاص قاتل فرزندشان گذشت کنند. این پرونده اواخر هفته گذشته در شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان تهران از جنبه عمومی جرم مورد بررسی قرار گرفت. وکیل متهم در این جلسه ضمن درخواست آزادی موکلش پیش از پایان سال جدید گفت: «موکل من پیش از این حادثه هیچ سوءسابقه‌ای نداشته و اهالی محل نیز گواهی می‌دهند که او انسان آرامی است. ضمن اینکه خانواده‌اش برای فراهم کردن پول دیه از امام جماعت، خیرین و حتی مردم کمک گرفته‌اند و حالا از دادگاه تقاضای آزادی موکلم را دارم.»

با این دفاعیات قضات وارد شور شدند و باتوجه به اعلام رضایت خانواده مقتول وابرازندامت عامل قتل وسایرموارد، به آزادی پسرجوان رأی دادند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +254تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +237ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +230شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +215شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +174وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +169نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +138فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی