آیا با خوردن دوغ سردیتان می شود؟!

 تقریبا هر 2 لیوان دوغ غلیظ یا هر 3 لیوان دوغ با غلظت متوسط، برابر با یک واحد لبنیات محسوب می شود. ما می توانیم دوغ را به میان وعده ها یا وعده های اصلی غذایی مان اضافه کنیم تا بتوانیم با بهره بردن از کلسیم موجود در آن، خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش دهیم.
 

 از آنجا که کمبود کلسیم میان بسیاری از ما ایرانی ها بیشتر از کمبود آهن است، نباید به بهانه دفع آهن غذا از بدن، دوغ و ماست را از سفره های غذایی خود حذف کنیم.اصلا میزان دفع آهن موجود در منابع غذایی حیوانی با مصرف ماست و دوغ به اندازه ای نیست

 
 که توصیه ای عمومی برای حذف ماست و دوغ از سفره غذایی داشته باشیم.دوغ کم نمک یا بی نمک علاوه بر تامین بخشی از کلسیم و پروتئین بدن، می تواند جلوی کم آب شدن بدن را هم بگیرد و با افزایش ترشح سروتونین باعث آرامش ما شود.از طرف دیگر،
 
دوغ از نظر سنتی طبع سردی دارد و همین مساله می تواند در کنار افزایش ترشح سروتونین، باعث شل شدن عضلات مان شود و احساس خواب آلودگی به برخی از افراد بدهد. از این رو، بد نیست برای تجربه خواب بهتر شبانه، مصرف یکی دو لیوان دوغ همراه با وعده شام را فراموش نکنید.
 
اگر با نوشیدن دوغ دچار نفخ می شوید یا سردی تان می کند، می توانید کمی نعناع، عرق نعناع یا عرق زیره به آن اضافه کنید.افزودن کمی پودر گل محمدی به دوغ هم می تواند جلوی ابتلا به یبوست را بگیرد. از مصرف دوغ های گازدار پرهیز کنید.
 
  نکته دیگر هم اینکه بیماران دچار فشار خون، خانم های باردار و زنانی که از فشار خون بارداری رنج می برند، بهتر است دوغ را در خانه و بی نمک تهیه کنند. آنها می توانند برای طعم دادن به دوغ به جای نمک، از انواع سبزی های خشک و معطر نیز کمک بگیرند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.