منچستریونایتد به عنوان «پر افتخار ترین تیم انگلیسی تاریخ» رسید

تیم فوتبال منچستریونایتد با پیروزی ۳-۲ بر ساوتهمپتون عنوان قهرمانی لیگ کاپ انگلستان را از آن خود کرد.بازی با برتری ساوتهمپتون آغاز شد و حتی این تیم در دقیقه ۹ در صحنه ای بسیار بحث بر انگیز به گل رسید ولی آندره مارینر داور بازی این گل را به دلیل خطای آفساید نپذیرفت. فرصت طلبی شیاطین سرخ موجب این شد که این تیم با دوگل از حریف خود پیش بیافتد ولی در آخرین دقیقه این مانولو گابیادینی بود که اختلاف را به کمترین میزان رساند.
 

در نیمه دوم ساوتهمپتون که جانی دوباره گرفته بود، با اندیشه ای تهاجمی به بازی آمد و خیلی زود توسط مهاجم ایتالیایی خود به گل مساوی هم دست یافت. حملات این تیم بی امان ادامه پیدا کرد و حتی یک بار تیرک دروازه مانع گلزنی اوریول رومئو شد. منچستریونایتد نیز در ضد حملات فرصت هایی داشت که در یکی از بهترین آن ها جسی لینگارد توپ را در آستانه دروازه به آسمان فرستاد.

دقیقه ۱۸: خطای اوریول رومئو روی آندر هررا در میانه های میدان یک ضربه ایستگاهی نصیب شیاطین سرخ کرد. زلاتان ابراهیموویچ پشت توپ ایستاد و با ضربه ای چشم نواز حساب کار را ۱-۰ کرد.
دقیقه ۳۸: یک کار تیمی از سمت چپ منچستریونایتد را به گل رساند. پاس خوب روخوی پیش تاخته در مرکز محوطه جریمه به جسی لینگارد رسید و او نیز در کمال آرامش با یک بغل پای حساب شده، دومین گل تیمش را به ثمر رساند.
دقیقه ۱+۴۵: حرکت خوب جیمز وارد پراوز از سمت راست و در میان غفلت روخو، با ارسالی به درون محوطه جریمه همراه شد و این مانولو گابیادینی بود که از گرد راه رسید و با یک ضربه نرم از محوطه شش قدم، توپ را از بین پاهای داوید ده خیا عبور داد و نتیجه را ۲-۱ کرد.
دقیقه ۴۹: دفع توپ نه چندان خوب بازیکنان منچستر رو یک ضربه کرنر، با ضربه سر استیون دیویس از پشت محوطه همراه شد تا توپ بار دیگر به محوطه جریمه بازگردد و این بار در میان بهت و حیرت اسمالینگ و بایی، گابیادینی با یک چرخش استثنایی توپ را به تور دروازه چسباند.
دقیقه ۸۶: مارسیال توپ را به سمت راست برد، جایی که آندر هررا فضای خوبی برای یک سانتر داشت و همین کار را هم کرد تا زلاتان ابراهیموویچ با ضربه سری دیدنی سومین گل شیاطین سرخ را به ثمر برساند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +266ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +264تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +254شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +221شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +194وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +182نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +157فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +150پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +141وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +134شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است