رئیس هیأت مدیره سامسونگ به اتهام رسوایی مالی دستگیر شد

رئیس هیأت مدیره شرکت سامسونگ روز جمعه به اتهام نقش در رسوایی مالی در رده های بالای دولت کره جنوبی دستگیر شد.
 

بنا به گزارش خبرگزاری رویترز، لی جی یانگ، رئیس هیأت مدیره شرکت سامسونگ و از اعضای یکی از ثروتمندترین خانواده های کره جنوبی، پنجشنبه شب دستگیر و جمعه صبح ۲۹ بهمن به زندان سئول منتقل شد.

 
آقای لی یکی از مظنونین در پرونده رسوایی پارک گون-هه، رئیس جمهوری کره جنوبی، محسوب می شود. پارلمان کره جنوبی پیشتر در ماه دسامبر خانم گون-هه را استیضاح کرده است. تصمیم پارلمان مبنی بر اینکه گون-هه در قدرت بماند و یا برکنار شود هنوز اعلام نشده است.
 
دفتر دادستان کل کره جنوبی، آقای لی را متهم کرده است به اینکه او برای نفوذ بیشتر در دولت و دسترسی به مزایای ویژه، به یکی از دوستان نزدیک رئیس جمهوری این کشور رشوه داده است. دفتر دادستان روز جمعه اعلام کرد لی جی یانگ را به خاطر اتهاماتی چون رشوه‌خواری، اختلاس، گواهی دروغ، و پنهان کردن سرمایه های خارجی مجرم خواهد شناخت.
 
دادستان های کشور ۱۰ روز مهلت دارند تا آقای لی را مجرم بشناسند. پس از تأیید اتهامات آقای لی، دادگاه باید تا کمتر از سه ماه حکم خود در مورد پرونده آقای لی را صادر کند.
 
در همین حال، نرخ سهام شرکت سامسونگ که همچنان رو به نزول بوده، روز جمعه نیز ۰.۴۲ درصد کاهش یافت.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا