دونالد ترامپ: نمی‌گذاریم سیستم مهاجرتی آمریکا تبدیل به ابزاری برای تروریسم شود

دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده در ملاقات با جمعی از افسران ارشد پلیس آمریکا در کاخ سفید - ۱۹ بهمن ۱۳۹۵رئیس جمهوری ایالات متحده روز شنبه در سخنانی به مردم آمریکا وعده داد که نخواهد گذاشت ساز و کار «سخاوتمندانه» پذیرش مهاجر در کشور تبدیل به ابزاری برای تقویت انگیزه و فعالیت‌ تروریست‌های خارجی علیه ما استفاده شود.
 

دونالد ترامپ در نطق هفتگی خود گفت «ما اجازه نخواهیم داد سیستم سخاوتمندانه مهاجرتی مان به ابزاری برای تروریسم و آدم‌های حقیقتا بد علیه خود ما تبدیل شود،» و تاکید کرد برای تضمین امنیت فردا، باید امروز گام‌های قاطع برداشت.

 
پرزیدنت ترامپ در حالی این اظهارات را مطرح می‌کند که اجرای فرمان هشتم بهمن ماه او برای منع ورود شهروندان هفت کشور عمدتا مسلمان، از جمله ایران، به داخل ایالات متحده توسط دستگاه قضایی عملا بی‌اثر شده است.
 
رئیس جمهوری جدید آمریکا که از اول بهمن فعالیت خود را آغاز کرده است، در نطق امروز خود تاکید کرد که «ما برای انجام همه اقدامات لازم به منظور دور نگاه داشتن تروریست‌ها و افراطی‌ها از کشور، به مبارزه خود ادامه می‌دهیم.»
 
وی پیشتر در روز جمعه، با بیان این که پرونده را به دیوان عالی ارجاع نخواهد داد، گفته بود به منظور حفاظت از کشور در برابر تروریسم، امکان دارد یک فرمان اجرایی جدید برای محدود کردن مسافرت شهروندان برخی کشورهای خاور میانه صادر کند.
 
آقای ترامپ بعدا در گفت‌وگو با خبرنگاران در هواپیمای ویژه ریاست جمهوری به مقصد فلوریدا گفت که اگر دولت او تصمیم نهایی خود را در این زمینه بگیرد، آنگاه فرمان اجرایی جدید حداکثر تا روز دوشنبه یا سه شنبه صادر خواهد شد.
 
در حال حاضر فرمان ریاست جمهوری دونالد ترامپ در مورد ممنوعیت ۹۰ روزه ورود شهروندان ایران، عراق، یمن، سوریه، سودان، سومالی و لیبی به ایالات متحده، از سوی یک قاضی فدرال و سپس دادگاه تجدیدنظر به حالت تعلیق در آمده است.
 
وی صبح شنبه در پیامی در توئیتر ضمن ابراز ناخشنودی از رأی دادگاه تجدید نظر برای ادامه تعلیق اجرای فرمان مهاجرتی ریاست جمهوری، گفت این رأی دادگاه آمریکایی‌ها را در معرض یک خطر غیرضروری قرار می‌دهد.
 
طبق فرمان اجرایی آقای ترامپ، برنامه پذیرش پناهجویان و ورود آنها به ایالات متحده نیز، حتی آنهایی که روند پذیرش آنها به اتمام رسیده بود و ویزای ورود گرفته بودند، به مدت ۱۲۰ روز متوقف می‌شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۹
mehrdaduk - لندن، انگلستان
آفرین ترامپ ،۳۸ سال پول مردم ایرانو دزدیدن یک نفر نگفت کجا میبرید بچه آخوندا، حالا کاشکی‌ کلاس اینجاهارو هم داشتن با اینکه اینجا بزرگ شدن. تو انگلیس زیادن ، همشون هم خودشونو پنهان می‌کنن از ایرانیها ، ولی‌ تا حرف میزنن پتشن میاد رو
یکشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۰:۴۴
razmandeh - استکهلم، سوئد
زورت به روسیه نمیرسه به مردم بیچاره کشورهای زیر سلطه روسیه زور میگی !!!!جرات داری برو با خود پوتین درگیر شو !!!!خودتون ایران را دودستی تقدیم روسیه و اهداف روسها کردید افغانستان داغون را تحویلتون دادند ایران آباد را ازتون گرفتند !!!!حال های زور بزنید ایران بده .. اخه ،،،،،،،،،خودتون کردید خودتون هم درستش کنید !!!!
یکشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۴:۴۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • «این تصویر فقط انگشترِ علی لاریجانی نیست» / «موشک‌های ایرانی کیروش را فراری دادند!»
  • علی مطهری: دشمن رهبر ما را کشت اما هنوز تنبیه نشده
  • یگان سی‌ویکم تفنگداران دریایی آمریکا راهی خلیج فارس شد
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +296اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +181اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد