قوچان‌نژاد: اگر در ۱۵ سالگی‌ام می‌گفتند مارادونا بازی مرا نگاه می‌کند باور نمی‌کردم

تسنیم نوشت: ملی‌پوش ایرانی تیم هیرنوین گفت: اگر در ۱۵ سالگی‌ام می‌گفتند روزی مارادونا بازی مرا نگاه می‌کند باور نمی‌کردم.
 

رضا قوچان‌نژاد، ملی‌پوش ایرانی در مصاحبه با مجله هلدن هلند پیرامون احتمال انتقالش به تیم دیگری با توجه به درخشش در هیرنوین گفت: فکر نمی‌کنم که هم‌اکنون در تیم هیرنوین هستم و می‌خواهم پایین‌تر از تیم‌های آژاکس، آیندهوون، فاینورد و یا یک تیم خوب دیگر خارجی باشم. اگر بتوانم کارم را به خوبی انجام دهم پاداش آن در کارنامه فوتبالی من قرار می‌گیرد.

 
مهاجم تیم هیرنوین ادامه داد: من ماجراجویی را انتخاب کردم و به همین خاطر از هر بازی لذت می‌برم و تمام زندگی‌ام نیز یک ماجراجویی بزرگ است.
 
قوچان‌نژاد سپس با اشاره به احساس فوق‌العاده کنونی‌اش نقبی به بازی جام‌جهانی 2014 برزیل میان تیم‌های ملی فوتبال ایران و آرژانتین زد و گفت: در این بازی هر 5 دقیقه روی  اکران ورزشگاه تصویر مارادونا ظاهر می‌شد و هیجانی میان تماشاگران بود. اگر کسی به من در 15 سالگی‌ام می‌گفت که روزی مارادونا بازی مرا از نزدیک خواهد دید باور نمی‌کردم.
 
مجله هلدن هلند در ادامه نوشته است: رضا قوچان‌نژاد زمانی که 5 ساله بود راهی هلند شد. این مهاجم 29 ساله زندگی آرامی در هیرنوین تا زمانی که در ایران و تیم ملی کشورش در جام‌جهانی کشف نشده بود داشت. از آن زمان دیگر نمی‌تواند به صورت عادی در خیابان‌ها راه برود. او یک حقوقدان و نوازنده ویوولون است.
 
ملی‌پوش ایرانی درباره حضورش در هیرنوین و جدایی از این تیم در سال 2009 میلادی اظهار داشت: قرارداد دو ساله‌ای با تیم هیرنوین داشتم اما با توجه به حضور مهاجمان خوبی همچون هونتلار، آلوز، ساماراس و کلاس آینده روشنی برای خودم نمی‌دیدم. 19 ساله بودم و به صورت قرضی در اختیار تیم‌های ایگلس و اف سی امن قرار گرفتم. تصمیم سختی بود اما فکر کردم که می‌روم و چیزی یاد می گیرم. مارک، مدیر فنی وقت تیم ایگلس وقتی از تصمیم من با خبر شد شروع به کار کرد و پیشنهاد داد. او در تماس تلفنی و پیامی گفته بود اگر بخواهم پیشنهادش را نپذیرم متاسف خواهد شد. چندین بار پیشنهاد مارک را رد کردم اما سرانجام پاسخ مثبت دادم و می‌دانستم همانند یک ضربه به توپ است. مارک هم عقب نکشید و پیشنهاد رسمی ایگلس را دریافت کردم و از آن خوشم آمد. اما باز هم می گویم که هدف من از این انتقال یادگیری چیزهای جدیدی بود.
 
قوچان‌نژاد درباره حضورش در تیم ایگلس خاطرنشان کرد: با این تیم شروع به تمرین کردم و همه چیز خوب پیش می‌رفت. حتی می‌توانستم ماشین مرسدس بنز مارک را قرض بگیرم. او این ماشین را زمانی که در آژاکس درآمد خوبی کسب کرده بود خرید. هر روز باید مسیر لواردن تا یواس را طی می‌کردم و سپس با قطار به دوونتر می‌رفتم. هر روز این مسیرها را با ماشین مدیر فنی ایکلس می‌رفتم.
 
مهاجم ایرانی پس از یک سال با اقدام اومارس تحولی در دوران فوتبالی‌اش ایجاد و  قرارداد حرفه‌ای با تیم کمبور منعقد کرد. قوچان‌نژاد تحصیل در رشته حقوق دانشگاه آمستردام را هم آغاز کرد اما پس از سه سال به دلیل حضور در تیم‌های بلژیکی سینت ترویدن و استاندارد لیژ بلژیک مجبور به ترک تحصیل شد.
 
قوچان‌نژاد درباره تحصیلش گفت: حقوق یک سرگرمی برای من بود. تمرینات سختی داشتم و نمی‌توانستم به عنوان یک بازیکن حرفه‌ای تحصیلم را ادامه دهم. برنامه‌ریزی کرده‌ام که پس از پایان دوران فوتبالم تحصیل در رشته حقوق را ادامه دهم و آن را به پایان برسانم اما قولی برای وکیل شدن نمی‌دهم. علاقمندی‌هایم وسعت زیادی دارد و فعلا در فوتبال به خوبی پیش می‌روم. زمانی که در بلژیک بودم شروع به یادگیری زبان‌های فرانسوی و هلندی کردم. به زبان علاقه زیادی دارم و حتی الان از کوبایاشی در تیم هیرنوین کلمه‌ها و زبان ژاپنی را می‌آموزم.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی درباره اعدام‌ها: جامعه جهانی پیش از ریخته شدن خون‌های بیشتر اقدام کند + ویدیو
  • پاسخ شهبازی،مجری حکومتی معروف به « اسکول نظام» به کمال پنحاسی سخنگوی فارسی زبان ارتش اسرائیل
  • کنایه ارتش اسرائیل به جمهوری اسلامی؛ ۱۵.۸۵ میلیارد دلار هزینه برنامه موشکی‌تان در سال ۱۴۰۴ را سوزاندید
  • ویدیو و تصاویر از سیزده بدر ایرانیان در زیر سایه جنگ + ویدیویی از سیزده بدر شهبانو فرح پهلوی
  • (تصاویر) سرنوشت غم‌انگیز لوکیشن تصویر پس‌زمینه مشهور ویندوز XP
  • چرخی در میان ویدیوهای صدا و سیما از حامیان جمهوری اسلامی در خیابانهای تهران
  • ویدیوی جدید آخرالزمانی از انفجار مهیب اصفهان
  • گریه و زاری آیت‌الله جوادی آملی در پیام به مردم: بزرگوارید، ما در برابر شما خضوع و احساس کوچکی می‌کنیم
  • لباس جنجالی و بدن‌نمای جنیفر لوپز ۵۶ ساله جنجال به پا کرد؛ جسارت یا عبور از خط قرمز؟
  • «بزرگترین موج حملات موشکی» ایران به اسرائیل در مقایسه با دو هفته گذشته
  • +296شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +249شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +222پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +184سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +162ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +152فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +125پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +117ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +116کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +114علیرضا فغانی در واکنش به اظهارات ترامپ: عصر حجر یعنی خرید گوشت و مرغ قسطی، قحطی دارو، کشتن معترضان و....