کاظمی: مقابل استقلال کتک خوردیم و تحقیر شدیم/سکوت ما علامت تسلیم شدن است

به گزارش خبرگزاری فارس، فرهاد کاظمی بعد از شکست مقابل استقلال در نشست خبری،‌گفت: برخی اوقات می‌گویند سکوت علامت رضایت است اما سکوت ما علامت تسلیم شدن است. یک پِخ روی دروازه استقلال نکردیم. کتک خوردیم و تحقیر شدیم. یک درصد برنامه‌های ما را انجام ندادند. باید در این زمین راحت‌تر بازی می‌کردیم اما استقلال راحتتر بازی کرد. تیمی‌ که خواهان برد است نباید دفاعش در 6قدم باشد. به غیر از حاج محمدی کسی در تیم ما کار نکرد. نه جنگیدیم و نه دویدیم.
 

وی افزود: در مورد داوری هم حرفی ندارم، اگر شما می‌گویید گل اول آفساید بوده که این اتفاق شیرازه تیم ما را از هم پاشیده است، اما بازی بد ما ربطی به داوری نداشت.

 
سرمربی ماشین‌سازی تأکید کرد: استقلال روی ادعای خود پیروز شد. دیروز گفتم باید به تاکتیک برسیم تا تاکتیک را در زمین پیاده کنیم. بازیکنان ما روی تاکتیک ساده اوت دستی هم مشکل داشتند و بارها دچار اشتباه شدند. این کار ساده را نتوانستند انجام دهند؛ چراکه برای دلشان بازی می‌کنند و نمی‌دانند در چه جایی فعالیت می‌کنند.
 
وی یادآور شد: این بدترین روز ورزشی‌ام بود. تیمی نداشتم که در یک بازی 8-7 موقعیت تک به تک، دو به تک یا سه به تک درست نکند. تیم ما همه چیز را باخت.
 
کاظمی در پاسخ به این سوال که آیا امیدی به آینده دارد، عنوان کرد: اگر یک سری از بازیکنان بیرون بمانند، امید ایجاد می‌شود. اگر چند نفر بیرون بنشینند در ادامه شرایط‌شان بهتر خواهد شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +268ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +265تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +255شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +222شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +196وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +184نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +157فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +150پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +142وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +135شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است