ویتامین E؛ عنصری کلیدی برای مبتلایان به سندرم متابولیک

مشخص شده است که برخی افراد می توانند نیاز بیشتری به ویتامین E نسبت به دیگران داشته باشند، از جمله آنهایی که از یک بیماری مرتبط با چاقی رنج می برند. مطالعه ای جدید که توسط پژوهشگران دانشگاه ایالتی اورگان انجام شده است، نشان می دهد که افراد مبتلا به سندرم متابولیک ممکن است به مقدار بسیار بیشتری از ویتامین E نیاز داشته باشند.
 

به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "مدیکال دیلی"، سندرم متابولیک در قالب مجموعه ای از شرایط که شامل فشار خون بالا، قند خون بالا، تری گلیسیرید بالا، کلسترول خوب (HDL) پایین، و چاقی می شوند، طبقه بندی شده است. بنابر گزارش فدراسیون بین المللی دیابت، حدود یک چهارم از بزرگسالان جهان دارای سندرم متابولیک هستند.

 
مطالعه جدید پژوهشگران دانشگاه اورگان با تمرکز بر ویتامین E به بررسی شرایط شرکت کنندگان مبتلا به سندرم متابولیک پرداخته است. یافته های پژوهشگران نشان می دهد که افراد مبتلا به سندرم متابولیک نیازمند حدود 30 تا 50 درصد ویتامین E بیشتر نسبت به افراد سالم هستند.
 
برای دریافت ویتامین E می توانید مصرف مکمل ها را مد نظر قرار دهید یا آن را از رژیم غذایی خود تامین کنید. مواد غذایی مانند بادام، اسفناج، سیب زمینی شیرین، آووکادو، و دانه آفتابگردان سرشار از ویتامین E هستند. این ویتامین فواید سلامت دیگر برای کلسترول، پوست، هورمون ها و عضلات نیز ارائه می کند.
 
افزون بر مواد غذایی که به آنها اشاره شد، از دیگر منابع غذایی ویتامین E می توان به دانه کدو تنبل، برگ چغندر سوئیسی، کلم کیل، فندق، روغن های گیاهی، بروکلی، پاپایا، و زیتون اشاره کرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +289مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +217چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +217دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +154وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +137حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +120مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +119حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +104اعتراض یک زن با برهنه شدن علیه حجاب اجباری در سعادت‌آباد تهران
  • +101سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +97ترانه خوانی زباله گرد بی‌خانمان با صدایی زیبا و شعری با معنا: تو در قرآن جاویدت هزاران وعده ها دادی