یک ایرانی بهترین مربی آمریکا شد/ نصیری‌نیا: شاگردانم بهترین بودند

مربی ایرانی تیم ملی وزنه برداری آمریکا به عنوان برترین مربی این رشته در سال ۲۰۱۶ معرفی شد. وی در گفتگو با مهر دلایل این انتخاب را توضیح داد.
به گزارش مهر، شاهین نصیری نیا مربی ایرانی تیم ملی وزنه برداری آمریکا که در بازیهای المپیک ۲۰۱۶ ریو هم هدایت این تیم را بر عهده داشت، با توجه به عملکرد خود در یکسال گذشته به عنوان برترین مربی وزنه برداری آمریکا انتخاب شد.

 

این مراسم هر ساله از سوی مسئولان ورزشی آمریکا برای معرفی برترین مربی، ورزشکار و تیم ورزشی در تمامی رشته ها برگزار می شود که برترین ها با توجه عملکرد یکساله خود در میادین مختلف داخلی و خارجی ، انتخاب و معرفی می شوند. بدین ترتیب شاهین نصیری نیا نیز توانست با توجه به عملکرد خود به این موفقیت دست یابد.
 
نصیری نیا از قهرمانان اسبق وزنه‌برداری ایران و جهان سالها پیش بعد از عدم تمایل مسئولان فدراسیون وزنه برداری کشورمان به همکاری با او، ترجیح داد فعالیت مربیگری خود را در کشورهایی همچون مکزیک، آلمان ، ترکیه و آذربایجان و در نهایت آمریکا ادامه دهد که اتفاقا همواره با نتایج خوبی در بحث سازندگی و همچنین ارتقای رکورد شاگردانش همراه بود.
 
نصیری نیا در گفتگو با خبرنگار مهر با تایید خبر انتخابش به عنوان مربی برتر آمریکا اظهار داشت: این مراسم هر ساله در تمامی رشته های ورزشی برگزار می شود و از اهمیت ویژه ای در عرصه ورزش این کشور برخوردار است. من هم با توجه به عملکرد یکسال اخیر یعنی سال ۲۰۱۶ توانستم در جمع برترین مربیان قرار گیرم.
 
وی به نحوه انتخاب مربیان برتر اشاره کرد و گفت: بطور کلی مربیان برتر را با توجه به موفقیت در میادین بین المللی، تربیت شاگردان و همچنین رکوردهای ثبت شده در تیم ملی و قهرمانی کشور انتخاب می کنند. در این راستا شاگردان من بهترین رکوردها را در رنکینگ داشتند و همچنین ۱۱ رکورد آمریکا را ارتقا دادند که طبیعتا با همین نتایج توانستم به عنوان مربی برتر انتخاب شوم.
 
«شاهین نصیری نیا» مرد طلایی رقابتهای جهانی سال ۱۹۹۹ توانست با پایان دادن به سلطه «پیروس دیماس» قهرمان سه دوره المپیک، نخستین طلای وزنه برداری ایران بعد از سی و دو سال را کسب کند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی درباره اعدام‌ها: جامعه جهانی پیش از ریخته شدن خون‌های بیشتر اقدام کند + ویدیو
  • پاسخ شهبازی،مجری حکومتی معروف به « اسکول نظام» به کمال پنحاسی سخنگوی فارسی زبان ارتش اسرائیل
  • کنایه ارتش اسرائیل به جمهوری اسلامی؛ ۱۵.۸۵ میلیارد دلار هزینه برنامه موشکی‌تان در سال ۱۴۰۴ را سوزاندید
  • ویدیو و تصاویر از سیزده بدر ایرانیان در زیر سایه جنگ + ویدیویی از سیزده بدر شهبانو فرح پهلوی
  • (تصاویر) سرنوشت غم‌انگیز لوکیشن تصویر پس‌زمینه مشهور ویندوز XP
  • چرخی در میان ویدیوهای صدا و سیما از حامیان جمهوری اسلامی در خیابانهای تهران
  • ویدیوی جدید آخرالزمانی از انفجار مهیب اصفهان
  • گریه و زاری آیت‌الله جوادی آملی در پیام به مردم: بزرگوارید، ما در برابر شما خضوع و احساس کوچکی می‌کنیم
  • لباس جنجالی و بدن‌نمای جنیفر لوپز ۵۶ ساله جنجال به پا کرد؛ جسارت یا عبور از خط قرمز؟
  • «بزرگترین موج حملات موشکی» ایران به اسرائیل در مقایسه با دو هفته گذشته
  • +296شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +249شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +224پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +184سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +163ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +152فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +125پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +117ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +116کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +115علیرضا فغانی در واکنش به اظهارات ترامپ: عصر حجر یعنی خرید گوشت و مرغ قسطی، قحطی دارو، کشتن معترضان و....