وقتی فدراسیون فوتبال توانایی برگزاری یک بازی دوستانه را هم ندارد

دیدار تیم ملی ایران و مراکش به صورت رسمی کنسل شد. تیم ملی ایران که قرار بود در اردوی امارات خود با تیم ملی مراکش رو به رو شود به دلیل کارشکنی کشور میزبان از حضور در این مسابقه محروم شد.
 

به گزارش عصرایران ، برگزاری دیدار ایران و مراکش تا همین امروز در هاله ای از ابهام بود. پیش از این بازی ایران و ساحل عاج به خاطر کارشکنی اماراتی ها کنسل شده بود و پیش می شد که این بازی هم مشکلاتی داشته باشد.

 
حتی سرمربی تیم ملی ایران سفری به دوبی داشت برای اینکه مشکل را حل کند اما این طور که عکس کار شده در این خبر می گوید باید برگزاری این مسابقه را به فراموشی سپرد.
 
در خبر کوتاهی که در سایت فدراسیون فوتبال مراکشبه بهانه دیدار با ایران منتشر شده آمده این دیدار بنا به دلایل لجستیکی لغو شده است. دیداری که قرار بود ۶ ژانویه برابر با ۱۷ دی در استادیوم اختصاصی العین برگزار شود.
 
در انتهای خبر آمده تیم ملی مراکش که خود را برای جام ملت ها در گابن آماده می کند به زودی جانشین ایران را در این بازی دوستانه مشخص خواهد کرد.
 
به نظر می رسد مخالفت اماراتی ها با برگزاری این بازی دوستانه در حضور تماشاگران ایرانی باعث لغو آن شده است. علی الظاهر فدراسیون فوتبال نپذیرفته این بازی در غیاب تماشاگران ایرانی برگزار شود.
 
لغو دیدارهای تدارکاتی تیم ملی چیز تازه ای نیست و بیشتر این دیدارها از سوی ایران لغو می شود. پیش تر مخالفت فدراسیون فوتبال با تاریخ پیشنهادی از سوی فدراسیون فوتبال کرواسی باعث لغو دیدار ایران – کرواسی شده بود.
 
تیم ملی ایران در دوماه اخیر چندین بازی تدارکاتی را از دست داده و در شرایطی که تیم های باشگاهی به سختی بازیکنانشان را در اختیار تیم ملی می گذارند عدم توانایی فدراسیون ماجرا را ناراحت کننده تر می کند.
 
عصرایران پیش از این در یادداشتی با تیتر «چرا باید تیم ملی فوتبال ایران برای اردو به امارات برود؟» به معضل بازی در امارات پرداخته بود. دیداری که شان ایران را درآن به هیچ وجه رعایت نمی شود و فدراسیون مجبور است به خاطر برگزاری اش دست به هر کاری بزند. حالا با لغو بازی مراکش یک بار دیگر عدم توانایی فدراسیون فوتبال به شکل عجیبی خود نمایی می کند.
 
تیم ملی ایران قرار است به جام جهانی صعود کند اما فدراسیون فوتبال به غیر از اینکه توانایی پرداخت حق و حقوق کادر فنی را بدون کمک دولت ندارد از برگزاری اردوی تدارکاتی و بازی تدارکاتی هم عاجز است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۷
Gharibeh-Ashena - هانوفر، آلمان
ای بابا اینقدر کشش ندهید!! دولت داره به عراق و لبنان و ووو کمک میکنه. اونها هم باید پیشرفت کنند؟؟ آخه این رژیم چه کاری برای سربلندی ایران و ایرانی کرده که حالا بخواد بکنه؟ اون از خداشه که ایران به جام جهانی نره.
‌سه شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی درباره اعدام‌ها: جامعه جهانی پیش از ریخته شدن خون‌های بیشتر اقدام کند + ویدیو
  • پاسخ شهبازی،مجری حکومتی معروف به « اسکول نظام» به کمال پنحاسی سخنگوی فارسی زبان ارتش اسرائیل
  • کنایه ارتش اسرائیل به جمهوری اسلامی؛ ۱۵.۸۵ میلیارد دلار هزینه برنامه موشکی‌تان در سال ۱۴۰۴ را سوزاندید
  • ویدیو و تصاویر از سیزده بدر ایرانیان در زیر سایه جنگ + ویدیویی از سیزده بدر شهبانو فرح پهلوی
  • (تصاویر) سرنوشت غم‌انگیز لوکیشن تصویر پس‌زمینه مشهور ویندوز XP
  • چرخی در میان ویدیوهای صدا و سیما از حامیان جمهوری اسلامی در خیابانهای تهران
  • ویدیوی جدید آخرالزمانی از انفجار مهیب اصفهان
  • گریه و زاری آیت‌الله جوادی آملی در پیام به مردم: بزرگوارید، ما در برابر شما خضوع و احساس کوچکی می‌کنیم
  • لباس جنجالی و بدن‌نمای جنیفر لوپز ۵۶ ساله جنجال به پا کرد؛ جسارت یا عبور از خط قرمز؟
  • «بزرگترین موج حملات موشکی» ایران به اسرائیل در مقایسه با دو هفته گذشته
  • +297شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +250شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +227پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +186سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +165ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +153فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +125پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +117ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +117علیرضا فغانی در واکنش به اظهارات ترامپ: عصر حجر یعنی خرید گوشت و مرغ قسطی، قحطی دارو، کشتن معترضان و....
  • +116کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه