نذری برای بخشش دختر قاتل

 شفای زن مبتلا به سرطان می‌تواند دختر جوان را از مجازات قصاص به خاطر قتل پدرخوانده نجات دهد.
 

به گزارش جام‌جم، شامگاه 11 آذر سال گذشته همزمان با مرگ مشکوک مردی در خانه‌ای در خیابان 178 تهرانپارس، تحقیقات پلیسی آغاز شد. ماموران با حضور در آنجا با دختری رو‌به‌رو شدند که مدعی بود شوهر صیغه‌ای مادرش با چاقو خودکشی کرده است. ماموران در بررسی از خانه این زن متوجه شدند مرگ این مرد خودکشی نبوده بلکه او به قتل رسیده است.

 
الیکا در بازجویی‌ها به افسر تحقیق گفت: من نذر کرده بودم شله زرد بپزم، مادرم و همسر صیغه‌ای او آنجا آمده بودند. سهراب با ما دعوا کرد و به من حمله ور شد و می‌گفت من شیطان هستم. برای ترساندن او، چاقویی را از آشپزخانه برداشتم که سهراب چاقو را از من گرفت و در این درگیری پایش لیز خورد و زمین افتاد و چاقو به بدنش اصابت کرده و منجر به مرگش شد.
 
دختر جوان در ادامه گفت: روز جنایت نمی‌خواستم شوهر صیغه‌ای مادرم را به قتل برسانم، این ماجرا فقط یک حادثه بود. من خواستم با چاقو او را بترسانم که چاقو را به سمتش گرفتم. او خواست چاقو را از من بگیرد که در این کشمکش چاقو به او اصابت کرد و جانش را گرفت.
 
دختر متهم به قتل با تجدید قرار قانونی روانه زندان شد. متهم در آخرین دفاع ادعای دفاع مشروع را مطرح کرد و گفت: مقتول به سمت من حمله کرد و من در دفاع از خودم او را کشتم.
 
پس از تکمیل تحقیقات، پرونده برای محاکمه به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. صبح دیروز الیکا در شعبه دوم دادگاه کیفری استان تهران پای میزمحاکمه قرار گرفت. در این جلسه که به ریاست قاضی زالی و با حضور ابراهیم اسلامی، قاضی مستشار برگزار شد، مادر مقتول گفت: من یک پسر و دختر داشتم، که پسرم در این جنایت به قتل رسید. بعد از این قتل، دخترم هم دچار فشار روحی شدید شد و بر اثر این فشار‌ها به بیماری سرطان مبتلا شد. فردا هم اولین جلسه شیمی درمانی اوست. به خاطر شرایط در حال حاضر قادر به تصمیم گیری نیستم. عاشورا نذر کردم اگر دخترم شفا پیدا کرد من هم رضایت خود را اعلام کنم.
 
با توجه به درخواست اولیای دم، رئیس دادگاه به او 13 روز فرصت داد تا درباره تصمیمش فکر کند. دختر جوان هم به زندان زنان بازگشت تا 20 دی ماه دوباره محاکمه شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +200پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید