«بسیج ورزش» علیه کشتی زنان

اولین نمایش بین‌المللی کشتی زنان ایران،عکس آرشیوی است  مهدی رستم پور
رئیس سازمان بسیج ورزش کشور ضمن مخالفت با فعالیت کشتی زنان در ایران می‌گوید: اگر اولویت ورزش کشور، حضور بانوان است باید در ورزش کشور را تخته کرد.
 

داود آذرنوش به خبرگزاری فارس گفت اگر قرار است به خاطر حضور در المپیک هر هزینه‌ای را بپردازیم سنگ روی سنگ بند نخواهد شد.

 
آذرنوش با انتقاد از رسول خادم گفت: «از او که انقلابی و متدین است تعجب می‌کنم که در پی حضور بانوان در مسابقات کشتی بین‌‌المللی است. چرا اصرار داریم بانوان در همه رشته‌ها حضور داشته باشند؟ اگر اینگونه است، فردا به دنبال وزنه‌برداری بانوان هم باید برویم!»
 
این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که لباس طراحی شده برای کشتی زنان، ارتباطی به المپیک ندارد و روشی جدید در برگزاری مسابقات کشتی است.
 
شیوه‌ای برای ایران و ورزشکارانی از کشورهای اسلامی که قصد دارند با حجاب کامل رقابت کنند.
 
رئیس سازمان بسیج ورزشکاران گفت‌: «آقایان سال گذشته در خاک آمریکا با آن فضاحت باختند. شاید بگویند چرا شهید دادن را به ورزش ربط می‌دهید ولی همه باید بدانند که ما شهید داده‌ایم تا از آرمان‌هایمان دفاع کنیم. از کجا معلوم فردا بانوان ما به مسابقات اعزام شدند و داور مسابقات، آقا نبود؟»
 
مشخص نیست آقای آذرنوش کدام مسابقه را "شکست مفتضحانه در آمریکا" می‌داند. زیرا تیم ملی کشتی آزاد ایران برای سومین دوره متوالی در لس آنجلس، قهرمان جام جهانی شد.
 
آذرنوش، فقط رشته‌هایی مانند تیراندازی را برای بانوان بلامانع دانست و با کنایه به عضویت خادم در اتحادیه جهانی گفت: اگر قرار است برویم در فدراسیون جهانی کرسی بگیریم که این کارها را انجام بدهیم همان بهتر که حضور نداشته باشیم. قرار نیست هر کاری اروپایی‌ها انجام می‌دهند ما هم انجام دهیم.
 
رئیس سازمان بسیج ورزش کشور تاکید کرد: آیا اولویت اول ورزش کشور حضور بانوان است؟ اگر اینگونه است واقعاً باید در ورزش کشور را تخته کرد. معیارهای اخلاقی در فرهنگ و دین ما وجود دارد که با معیارهای جهانی مغایر است.
 
در همین خصوص، رسول خادم گفته است ایران برای توسعه کشتی در میان زنان مسلمان، پیشنهاد برگزاری این شیوه جدید را با رعایت کامل پوشش، به اتحادیه جهانی کشتی ارائه داده.
 
این سبک از کشتی در نشست کمیسیون کشتی‌های تحت پوشش اتحادیه جهانی در استانبول مورد پذیرش قرار گرفته است.
 
قهرمان المپیک 1996 آتلانتا به سایت روابط عمومی فدراسیون کشتی گفت: شیوه جدید کشتی زنان، توجه به اعتقادات و فرهنگ‌هایی است که علاقمند به حضور در شرایط موجود کشتی بانوان در دنیا نیستند.
 
رسول خادم معتقد است پوشش فعلی کشتی بانوان "مورد تایید بسیاری از زنان اروپایی و آمریکایی صاحب مدال المپیک و جهان" نیز نیست. آقای خادم به منبع این ادعای خود اشاره‌ای نکرده است.
 
عضو هیأت رئیسه اتحادیه جهانی تاکید کرد: نوع پوشش این شیوه جدید، از موی سر تا کف پا را تا پوشش داده و محافظت می‌کند. همچنین سر بانوان کشتی‌گیر، با کلاهی مخصوص و گوش بند محافظت می‌شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
حسین سلطانزاده - برلین، آلمان
دوسال به ایران فرصت دادند که کشتی زنان را دایر کند وگرنه کشتی بی کشتی ایران را حذف خواهند کرد
‌چهارشنبه ۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۸
۵۶
حسین سلطانزاده - برلین، آلمان
در آینده طرحی را اماده میکنند که زنان ومردان بطور مشترک در ورزشهای دسته جمعی حضور داشته باشند مثل والیبال ، فوتبال وغیره تمام نفرات در این تیمها باید بطور مساوی بین زنان ومردان تقسیم شود مثلن در فوتبال حتمن 6 بازیکن باید از زنان باشند به خاط همین سالهاست در این زمینه کارشناسان در حال کار هستند وفعلن از ورزشهای تکنفره مثل کشتی و وزنه برداری شروع کرده اند
‌چهارشنبه ۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی درباره اعدام‌ها: جامعه جهانی پیش از ریخته شدن خون‌های بیشتر اقدام کند + ویدیو
  • پاسخ شهبازی،مجری حکومتی معروف به « اسکول نظام» به کمال پنحاسی سخنگوی فارسی زبان ارتش اسرائیل
  • کنایه ارتش اسرائیل به جمهوری اسلامی؛ ۱۵.۸۵ میلیارد دلار هزینه برنامه موشکی‌تان در سال ۱۴۰۴ را سوزاندید
  • ویدیو و تصاویر از سیزده بدر ایرانیان در زیر سایه جنگ + ویدیویی از سیزده بدر شهبانو فرح پهلوی
  • (تصاویر) سرنوشت غم‌انگیز لوکیشن تصویر پس‌زمینه مشهور ویندوز XP
  • چرخی در میان ویدیوهای صدا و سیما از حامیان جمهوری اسلامی در خیابانهای تهران
  • ویدیوی جدید آخرالزمانی از انفجار مهیب اصفهان
  • گریه و زاری آیت‌الله جوادی آملی در پیام به مردم: بزرگوارید، ما در برابر شما خضوع و احساس کوچکی می‌کنیم
  • لباس جنجالی و بدن‌نمای جنیفر لوپز ۵۶ ساله جنجال به پا کرد؛ جسارت یا عبور از خط قرمز؟
  • «بزرگترین موج حملات موشکی» ایران به اسرائیل در مقایسه با دو هفته گذشته
  • +298شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +251شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +228پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +187سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +167ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +153فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +125پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +118علیرضا فغانی در واکنش به اظهارات ترامپ: عصر حجر یعنی خرید گوشت و مرغ قسطی، قحطی دارو، کشتن معترضان و....
  • +117ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +116کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه