بازگشت فرگوسن به تمرین منچستر یونایتد

ژوزه مورینیو، سرمربی منچستر یونایتد از الکس فرگوسن، سرمربی قدیمی و اسطوره این باشگاه دعوت کرده تا چند بار در تمرین این تیم حاضر شود.
 

مورینیو گفت: "او از زمانی که تیم را ترک کرد برنگشته بود اما من او را پیش بچه‌ها برگرداندم. می‌خواستم بازیکنان این مرد بزرگ را ببینند و ما بتوانیم در کنار هم دقایقی را با بازیکنان بگذرانیم و ناهار بخوریم. هر دوی ما از این کار لذت بردیم."

 
سر الکس فرگوسن ۷۴ ساله که سه سال پیش بازنشست شد، موفق‌ترین سرمربی تاریخ لیگ برتر انگلستان و منچستر یونایتد است. فرگوسن ۲۶ سال در این باشگاه حضور داشت و منچستر یونایتد با رهبری او توانست ۱۳ بار قهرمان لیگ انگلستان، ۲ بار قهرمان لیگ قهرمانان اروپا، ۵ بار قهرمان جام حذفی، ۴ بار قهرمان جام اتحادیه انگلستان شود.
 
مورینیو که پس از دیوید مویز و لوئی فان‌خال، سومین جانشین فرگوسن محسوب می‌شود، گفت: "من جزء آدم‌های متوهم نیستم. به گذشته احترام می‌گذارم و می‌دانم که فرگوسن عاشق باشگاه است. ما با هم رابطه خوبی داریم و من می‌دانم که اینجا خانه او است. او می‌داند که هر وقت بخواهد می‌تواند این جا بیاید، به رختکن تیم برود یا تمرین را ببیند، قدمش روی چشم است."
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +270ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +266تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +256شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +222شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +196وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +184نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +157فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +150پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +142وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +135شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است