شورش در اردوگاه پناهجویان در پاپوآ پس از مرگ یک پناهجو

تصویر منتشرشده در فیس‌بوک بهروز بوچانی بنا بر گزارش‌ها پناهجویانی که در اردوگاهی در پاپوآ گینه نو نگهدری می‌شوند، در پی مرگ یکی از ساکنان، دست به شورش زده، و کنترل بخشی از اردوگاه را در دست گرفتند. شمار قابل توجهی از مهاجران قایق‌سوار و پناهجویان ایرانی نیز در این اردوگاه به سر می‌برند.
 

خبرگزاری رویترز به نقل از مقام‌های جزیره مانوس و نیز دولت استرالیا، وقوع تنش و شورش در اردوگاه را تائید کرده‌است.

 
بهروز بوچانی، یکی از پناهجویان ایرانی این اردوگاه نیز که در خبررسانی از آن در شبکه‌های اجتماعی فعال است، با انتشار تصویری از سالنی که به نطر می‌رسد بخشی از اردوگاه است می‌گوید، ساکنان، شب چهارم دی ماه را «بدون دیدن افسران استرالیایی و پاپوآ گینه‌نو» سپری کرده‌اند.
 
فیصل احمد، پناهجویی که مرگ او ظاهرا دلیل تازه‌ترین تنش در اردوگاه پناهجویان است، سودانی بود و ۲۷ سال سن داشت.
 
مقام‌های استرالیایی گفته‌اند مرگ آقای احمد موضوعی نیست که نیاز به تحقیقات قضایی داشته باشد. به گفته آن‌ها، این پناهجوی سودانی پس از آنکه از هوش رفته و به بیمارستانی در استرالیا انتقال داده شده، جان خود را از دست داد. اما سازمان‌های مدافع حقوق پناهجویان گفته‌اند او، ماه‌ها از بیماری رنج می‌برد و چندین بار درخواست کرده بود کمک پزشکی و دارو در اختیارش گذاشته شود. بوچانی گفته است از نظر ساکنان اردوگاه، فیصل احمد در مانوس جان خود را از دست داده و مقام‌های رسمی دروغ می‌گویند.
 
یک سخنگوی دولت فدرال استرالیا در بیانیه‌ای گفته است آن‌ها از وضعیت پیش آمده در اردوگاه باخبر هستند: «مشکل در حال حاضر حل شده است. تنها مقداری آسیب به لوازم وارد شده و کسی [در جریان واقعه] زخمی نشده‌است».
 
سرگروهبان توماس له‌له‌پو، از پلیس مانوس، به رویترز گفته است شب شنبه ساکنان اردوگاه، نگهابانان را از محل بیرون کرده‌اند.
 
آقای بوچانی نیز در فیس‌بوک خود گفته بود «ما نگهبانان را از مرکز دلتا و اسکار بیرون کردیم. این پیامی برای دولت [استرالیا] است».
 
او پیش از ظهر روز یک‌شنبه پنجم دی‌ماه، در حساب کاربری خود متن دیگری منتشر کرده و می‌گوید نگهبانان و کارکنان اردوگاه، به محل کار خود بازگشته‌اند: «پناهجویان عصبانی و اندهگین هستند، اما وضعیت در حال حاضر معمولی به نظر می‌رسد».
دولت استرالیا به تاکید گفته است هیچ پناهجو و مهاجر غیرقانونی قایق‌سواری را در خاک خود اسکان نخواهد داد. به همین دلیل نیز مراکزی در جزایری مانند مانوس گشوده شده‌اند. سازمان‌های مدافع حقوق بشر و نیز سازمان ملل متحد از وضعیت اردوگاه‌ها و سیاست دولت استرالیا انتقادهای شدیدی کرده‌اند. دولت استرالیا از سوی دیگر می‌گوید با جلوگیری از ورود این افراد به خاک خود، جان هزاران نفر که ممکن است بخواهند به دریا بزنند را نجات می‌دهد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۳
باور عمیق - قم، ایران
واقعا تاسف آوره . این بندگان خدا باید در بازداشتگاه باشند و آنوقت دخترکان چینی و تایلندی و فیلیپینی و کره ای از کوره دهاتهای آن کشورها به اسم ویزای ٤٨٥ با پرداخت حق المعامله دولت بی بته استرالیا وارد آن کشور شده و به گرم کردن بازار ماساژ شاپ ها و فاحشه خانه ها مشغول باشند و بعد دو سه سال هم اقامت دائم را دریافت کنن . یعنی خداوکیلی اینا از اون تن فروشا کمترن؟
یکشنبه ۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۱
۶۶
سبز علی‌ بیقرار - ایوانکی، ایران

خودشون با قتل عام و کشتار ابوریجین‌ها استرالیا را تصرف کردند، حالا هم وحشی گری و قساوت رو با یه مشت به پناه دنبال می‌کنن
یکشنبه ۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +190شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +136شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +127حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +121نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +120اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو