جسدی زیر پل قدیمی

«می‌خواستم به او درس عبرت بدهم» نخستین جمله‌ای که پسر جوان بیان می‌کند، همین است.
 

او مرد جوان را به قتل رساند و جسد او را در زیر پل قدیمی‌ انداخت و به آتش کشید و به این ترتیب درس عبرتی به مقتول داد.

 
پسر جوان که به همراه نامزدش سناریوی جنایت را طراحی کرده بودند، پس از جنایت از محل متواری شدند اما با تلاش کارآگاهان پلیس به دام افتادند. حالا ایمان در مقابل افسر پرونده‌اش نشسته تا به جزئیات جنایتی که مرتکب شده است، بپردازد.
انگیزه‌ات برای جنایت چه بود؟ او به نامزد من پیشنهاد دوستی داده بود. باید به او درس عبرتی می‌دادم تا دست از سر نامزدم بردارد.
چطور متوجه شدی که او به نامزدت پیشنهاد داده است؟ مدتی بود که متوجه رفتارهای مشکوک سهیلا شده بودم، چند باری از او علت ماجرا را پرسیدم اما او مدام طفره می‌رفت تا این‌که یک روز برحسب اتفاق شماره کیوان ـ مقتول ـ را روی گوشی اش دیدم. سهیلا مجبور شد که واقعیت را بگوید. آن زمان بود که فهمیدم او مزاحم سهیلا شده است.
کیوان چطور با سهیلا آشنا شده بود؟ سهیلا دختر آرام و گوشه‌گیری بود و یکی از دوستانش به او پیشنهاد می‌کند که اگر می‌خواهی از این روحیه آرام و کسل‌کننده بیرون بیایی شیشه بکش. صحبت‌های دوست سهیلا او را ترغیب به کشیدن مواد مخدر می‌کند و در نهایت سهیلا معتاد به شیشه می‌شود. او برای تامین مواد مخدر سراغ فروشنده‌های شیشه می‌رود که یکی از آنها کیوان بود. چند باری که سهیلا برای خرید مواد به سراغش می‌رود او پیشنهاد دوستی به سهیلا را می‌دهد و از طرفی تهدیدش می‌کند که اگر با این پیشنهاد موافقت نکند ماجرای اعتیاد سهیلا را به خانواده‌اش می‌گوید. همین مساله باعث می‌شود که او حقیقت را کتمان کند.
از درس عبرتی که برای کیوان در نظر گرفته بودی بگو؟ با سهیلا تصمیم به قتل او گرفتیم. سهیلا با کیوان تماس گرفت و به بهانه خرید مواد مخدر او را به محل قرار کشاند. من هم با سهیلا به محل قرار رفتم و در فرصتی مناسب، زمانی که سهیلا در حال خرید مواد از کیوان بود، او را به قتل رساندم. بعد از آن جسد را داخل صندوق عقب خودروام گذشته و به بیرون شهر رفتیم و جنازه را زیر پل قدیمی‌ راه‌آهن انداخته و برای آن‌که هویتش برملا نشود جنازه را آتش زدیم.
بعد از جنایت چه‌کار کردید؟ از شهر خارج شده و به استان‌های دیگر رفتیم، مدام محل زندگی‌مان را تغییر می‌دادیم تا ردی از ما به‌دست نیاید اما خیلی زود دستگیر شدیم.
تصور می‌کردی دستگیر شوی؟ حتی یک‌بار هم به ذهنم خطور نکرد. نقشه‌ای که کشیده بودم خیلی حرفه‌ای بود. زمان قتل و رها کردن جسد هم کسی ما را ندید. نمی‌دانم پلیس چطور رد ما را زد و ما را دستگیر کرد.
پشیمانی؟ خیلی، ای کاش آن روز عاقلانه تر تصمیم گرفته بودم و تعصب کورکورانه مرا وادار به یک جنایت نکرده بود. با این کار هم زندگی خودم و سهیلا را نابود کردم و هم زندگی مقتول را و از طرفی هیچ راهی برای جبران ندارم. حتی اگر خانواده مقتول ما را ببخشند بازهم یک انسان جانش را از دست داده است. از طرفی نقشه‌هایی که برای زندگی آینده‌ام کشیده بودم نقش بر آب شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +197شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +146شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +134حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +124نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +104شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم