ناطق‌ نوری: هرکسی مدرکی از فساد بستگانم دارد، منتشر کند

 علی‌اکبر ناطق نوری در کنار صادق لاریجانی دو روز پس از نامه فاضل لاریجانی برای بررسی اموال او و نزدیکان علی‌اکبر ناطق نوری و محمود احمدی‌نژاد، آقای ناطق نوری خواستار آن شد که هر کسی مدرکی از فساد بستگانش دارد، منتشر کند.
 

به گزارش خبرگزاری ایسنا، رئیس دفتر بازرسی رهبر جمهوری اسلامی گفت: «در هفته گزارش‌های متعددی به حراست دفتر رهبری می‌آید که افرادی به نام ناطق نوری، اقداماتی را انجام داده‌اند و من همین جا اعلام می‌کنم هر کسی به نام بنده در هر کجا خواست کاری را انجام دهد، مستقیم به دفتر بازرسی مراجعه کند».

 
آقای ناطق نوری بدون اشاره به جزییات گفت که زمانی وزارت اطلاعات اتهامی به پسرش وارد کرده و او پس از این اتهام پسرش را از خانه «رانده» تا «به شکل قانونی مراحل طی شود».
 
وی اعلام کرد که «بعد از دو هفته مشخص شد که اتهام درست نبوده است».
 
رئیس دفتر بازرسی رهبر جمهوری اسلامی همچنین «سوء استفاده» از نام افراد شاخص را «نشانه ناسالم بودن جامعه» دانست.
 
فاضل لاریجانی در نامه‌ای که روز شنبه، ۲۰ آذرماه، برای بررسی اموال خود ابراز آمادگی کرده بود اما تلویحا شرط گذاشته بود که باید در مورد اموال نزدیکان محمود احمدی‌نژاد و علی‌اکبر ناطق نوری نیز همزمان با او تحقیق شود.
 
شش روز قبل از این نامه، صادق لاریجانی، رئیس قوه قضاییه ایران و برادر فاضل لاریجانی، از پی‌گیری پرونده قضایی فاضل خبر داده و گفته بود که «عملکرد فاضل را تایید نمی‌کنم و قبول هم ندارم و به نظر من کار او اشتباه است.»
 
آقای ناطق نوری در بخش دیگری از سخنان خود رتبه ایران در مبارزه با فساد را «خیلی تحقیرآمیز» خواند.
 
وی افزود: «برایم جای سوال دارد چطور وقتی من با سوابق متعدد به عنوان نمایندگی مردم، ریاست مجلس و وزارت وقتی می‌خواهم برای یک نفر وام ده میلیونی بگیرم به نتیجه نمی‌رسم. اما یک نفر ۳۵۰ میلیارد وام بدون وثیقه بگیرد».
 
آقای ناطق نوری که خود رییس بازرسی دفتر رهبر جمهوری اسلامی است، پیش از این نیز از وضعیت فساد در ایران انتقاد کرده بود.
 
وی روز ششم تیر گفته بود: «روزی یک نفر در دفتر بازرسی نزد من آمد و گفت من هیچ توقعی از شما ندارم و فقط می‌خواهم که از دادگاه بخواهید به پرونده من عادلانه رسیدگی شود؛ چرا باید تن مردم این گونه بلرزد و مردم به این اجماع برسند که همه اینها خرابند؟».
 
صادق لاریجانی، رییس قوه قضاییه ایران، روز هفتم تیرماه بدون ذکر نام، به اظهارات علی اکبر ناطق نوری واکنش نشان داده و او را «اپوزیسیون» و مرتبط با «سرمایه‌‌های مفسد» خوانده بود.
 
سوده ناطق نوری، دختر علی اکبر ناطق نوری، روز دوشنبه، ۱۴ تیر، سخنان رییس قوه قضاییه ایران علیه پدرش را «غیراخلاقی و غیرمسوولانه» و یادآور «خاطره تلخ اظهارات عوام‌فریبانه و غیراخلاقی» محمود احمدی‌نژاد رییس جمهوری سابق ایران خواند.
 
ناطق نوری از اعضای ارشد جامعه روحانیت مبارز و رقیب محمد خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۷۶ بود. در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ اما خبرهایی درباره حمایت او از میرحسین موسوی کاندیدای اصلاح‌طلبان منتشر شد.
 
محمود احمدی‌نژاد رییس جمهوری سابق ایران در مناظره‌های انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ با نام بردن از پسران اکبر هاشمی رفسنجانی و علی اکبر ناطق نوری آنان را تلویحا به فساد اقتصادی متهم کرد.
 
پس از این سخنان آقای احمدی‌نژاد، مصطفی ناطق نوری پسر علی‌اکبر ناطق نوری، در نامه‌ای به میرحسین موسوی شیوه مناظره تلویزیونی وی با رقیب انتخاباتی‌اش را ستود و برای او آرزوی پیروزی کرد.
 
سال گذشته اخباری مبنی بر تشکیل جلسات مشترک اکبر هاشمی رفسنجانی، علی‌اکبر ناطق نوری و محمد خاتمی برای انتخابات مجلس دهم منتشر شد، اما آقای هاشمی رفسنجانی این خبر‌ها را تکذیب کرد.
 
آقای ناطق نوری در انتخابات مجلس دهم حمایت خود را از فهرست «ائتلاف اصولگرایان» تکذیب کرده بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۵
نیایش - تهران، ایران

برای هفتاد هزارتومان اون دوتا جوان زورگیر رو به عنوان مفسد فی الارض فرستادی بالای دار برای خودت چه حکمی باید برید ؟
دوشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۴
۵۸
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا

خودتی حاج اغا . اون همه مدرکی که برا مموتی مرتضوی زنجانی خاوری طوسی لاریجاینها و... بهتون دادیم چه غلطی کردید ؟؟
دوشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۶
۴۰
ایتالیا ایتالیا - میلان، ایتالیا

بهتر بود میگفتی‌ هرکس که مدرکی‌ از سالم بودن و سلامت کارای خانواده‌ام دارد نشان دهد . شما کلا فساد بودید ، یک قلم کار درست نکردید
دوشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۷
۷۱
جوابگو - مالمو، سوئد

بعداز دو هفته که اثر دزدیهارو با نامهای فوق سری مدرک هارو از بین بردید حالا میگوید هر که مدرک داره رو کنه.در حدیث آماده روزی پیغمبر از کوچه می‌گذاشت آخوندی خروسی دزدیده بود دمه خروس از زیر عمامه زده بود بیرون،حضرت فرمود خروس دزدیدی گفت نه،، من به خدا خروس ندارم ،حضرت گفت قسمتو باور کنم یا دمه خروستو.
دوشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۶
۴۲
عقاب سرخ - پاسارگاد، ایران

خخخخ این دیگه از اون حرفهاست که مرغ پخته شده از توی دیس بلند میشه و بندری میرقصه،،توجه کردید چی‌ شد،،رئیس دفتر بازرسی رهبر جمهوری اسلام خواسته که ثروت خود و اطرافیانش را بازرسی کنن ;) :o
دوشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۶
۵۰
لعنت بر ذات پلید - ملبورن، استرالیا
نیازی نیست مردم کاری علیه این دولت فاسد بکنند چون خودشون اتومات به جون هم افتادند البته بخاطر اینکه چرا مثلا دیگری کمی بیشتر از خودشون دزدیده وخورده . همیشه خواهم گفت که پاهای اونهایی که در راه پیمایی های انقلاب پنجاه وهفت قدم بر داشتند وبدبختمون کردند قلم بشه انشاالله .
دوشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۹
۴۹
Ferulcheh - کیف ، اوکراین
قدیم‌ها میگفتن شکایت دختر رو بردن پیش ننش،حساب رو کی‌ برسی‌ کنه وقتی‌ همتون با هم دارید میخورید و سرتون توی یک اخوره
دوشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۳
۵۵
oghab - هلسینکی، فنلاند
یعنی می خواهی بی آون کاخ یا قصر که در نور داری و با هلیکوپتر شخصیت. فقط آنجا میری از بابا یک دوازاری الاغ سوارت بوده ..آخوند دوازاری که حالا توله سگ هاون می فرستید .خارج و با ملیارد دلار ....بیش ها ..ملت ایران اگر غیرت داشته باشه ..همه شما را باید به تیر چراغ برق آویزون کنه
‌سه شنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۵:۰۸
۴۵
Dara20 - تهران، ایران
ثروت ملی کشور را بین خودشان تقسیم کرده و در حال چپاول آشکار اموال کشور می‌‌باشند. من حاضرم بر سر جانم شرط بندی کنم که در میان آخوند‌ها حتی یک آخوند سالم و انسان صفت وجود ندارد. این جماعت نانجیب جانورانی پلید و کثیف و بی‌ شرف هستند.
‌سه شنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۶:۴۱
۴۲
عقاب سرخ - پاسارگاد، ایران
[::جوابگو - مالمو، سوئد::]. گرامی‌ هموطن عزیز،داستان قسم اینجور بوده که دزده که دم خروس از زیر عباش زده بوده بیرون به حضرت عباس قسم میخوره که اون یارو هم میگه دم خروس,و باور کنم یا قسم حضرت عباس,و :o به هر حال جفتش هم دو تاست دو حکایت موازی ;)
‌سه شنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +201شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +150شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +137حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم