روایت پلیسی از ۱۹۸ هزار درهم سرخ در دبی/ طاهری امضای خودش را هم تکذیب می‌کند؟

خبر گزاری فارس می نویسد : سرپرست باشگاه پرسپولیس باز هم مدعی شده که ۱۹۸ هزار درهمی که او طی ۲ نامه برای هزینه‌های این تیم در دبی داشته ارتباطی با محل اسکان این باشگاه نداشته است!
 

به گزارش خبرگزاری فارس، روز گذشته در گزارشی تحت عنوان ادعای اردوی کم هزینه پرسپولیس در دبی و ماجرای 198 هزار درهم چیست؟! به موضوع اردوی تیم پرسپولیس در دبی و همچنین حواشی مالی مربوط به این اردو پرداختیم و این گزارش با واکنش‌هایی از سوی برخی از مسئولان باشگاه پرسپولیس روبرو شد به طوری که علی‌اکبر طاهری سرپرست باشگاه و همچنین مدیر روابط عمومی پرسپولیس در مصاحبه‌هایی به این موضوع واکنش نشان داده و مدعی شدند که این گزارش صحت ندارد و دروغی هم درباره این اردو و هزینه‌های آن گفته نشده است!

 
در گزارش مورد اشاره به این موضوع پرداختیم که مدیران پرسپولیس مدعی بودند که برگزاری اردو در دبی هزینه‌ای برای این باشگاه نداشته و هزینه‌هایی فقط برای تهیه ویزا و جا به جایی بازیکنان صورت گرفته که با اسنادی که در اختیار خبرگزاری فارس وجود دارد این ادعا کاملا نقض می‌شود.
 
این در حالی است که طاهری روز گذشته باز هم در یک مصاحبه این ادعا را تائید کرد که «مبلغ 198 هزار درهمی که به آن اشاره شده از سوی باشگاه در اختیار سرپرست کاروان تیم گذاشته شد تا بخشی از آن به عنوان پول توجیبی و پاداش به بازیکنان پرداخت شود.»  البته اینکه تا الان حرفی از این 198 هزار درهم وجود نداشت و پس از گزارش روز گذشته خبرگزاری فارس این رقم در دهان مدیران پرسپولیس افتاده هم از نکات جالب توجه است!
 
ادعای تکراری سرپرست باشگاه پرسپولیس با 2 نامه‌ای که طاهری برای شرکتی که در زمینه تجهیزات خنک کننده، لوازم یدکی موتور و ماشین، رینگ و لاستیک و ... فعالیت می‌کند ارسال شده نشان می‌دهد که این 198 هزار درهم درخواست شده برای هزینه‌های هتل ایرانیان که محل اقامت پرسپولیس در اردوی دبی بوده هزینه شده و هیچ ارتباطی با پاداش و هزینه‌های جانبی اردو نداشته است چرا که طاهری علنا در این 2 نامه که به امضای خودش رسیده خواستار این شده که پول‌ها در اختیار ترکاشوند قرار بگیرد تا برای هزینه‌های هتل ایرانیان هزینه شود و مشخص نیست که با وجود این مدرک، سرپرست باشگاه چه چیزی را کتمان می‌کند!
 ترجمه متن نامه: ما درخواست داریم که مبلغ 198 هزار درهم(مجموع دو نامه) به صورت نقدی بابت هزینه های هتل باشگاه ایرانیان به حساب آقای ترکاشوند واریز شود.
این دو نامه که در آن طاهری صراحتا درخواست کرده مبالغ قابل ذکر برای هزینه‌های هتل ایرانیان صرف شود موضوع مبهم این ادعاهاست. اگر قرار بوده هزینه‌ای برای این اردو شود چرا مدیران باشگاه مدعی بودند که اردوی دبی بسیار کم هزینه بوده و چرا با صداقت در این باره صحبت نشده است؟ موضوع دیگر اینجاست که چرا باید سرپرست باشگاه به یک شرکتی که در زمینه تجهیزات خنک کننده، لوازم یدکی موتور و ماشین، رینگ و لاستیک و ... فعالیت می‌کند، نامه بزند تا پولی را در اختیار ترکاشوند معاون اقتصادی باشگاه قرار بگیرد؟ این ابهامات فقط با روشنگری صادقانه مدیران پرسپولیس قابل حل خواهد بود. حالا که متن نامه و امضای طاهری قابل رویت است سرپرست باشگاه پرسپولیس چه چیزی را تکذیب می‌کند؟
 
«با توجه به اینکه صرافی هزینه ای را در پی دارد به حساب این شرکت که ثبت قانونی شده و با ایران نیز رابطه دارد و کاملا حساب و کتابش مشخص است واریز کردیم. از این مبلغ البته بخشی به عنوان پاداش و پول توجیبی بازیکنان هزینه شد و باقی آن به حساب باشگاه بازگردانده شد. با توجه به اینکه فیفا جرایمی را در خصوص بازیکنان خارجی برای باشگاه در نظر گرفته بود، این دوست ایرانی بدون هزینه صرافی و ... ارز را دریافت و از این طریق آن را انجام می دادیم تا مشکلی در خصوص جرایم در نظر گرفته شده باشگاه را تهدید نکند.» این هم ادعای جالب و توجیه عجیب مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس درباره اینکه چرا پول پرسپولیس باید از یک شرکت که در زمینه تجهیزات خنک کننده، لوازم یدکی موتور و ماشین، رینگ و لاستیک و ... فعالیت می‌کند دریافت شود. آیا این کار دور زدن قانون نیست؟ و سوال دیگر اینکه برگزاری اردو و هزینه‌های آن چه ارتباطی با جرایم مالی فیفا دارد؟ آیا باید همه این اتفاقات را بی دلیل بدانیم یا باید این موضوع را به اتفاقاتی که در اردوی دبی همانند حضور مسئولان تیم و اعضای کادرفنی در خانه یک هوادار به نام «م» رخ داد ربط دهیم؟ در این باره بیشتر خواهیم نوشت.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی درباره اعدام‌ها: جامعه جهانی پیش از ریخته شدن خون‌های بیشتر اقدام کند + ویدیو
  • پاسخ شهبازی،مجری حکومتی معروف به « اسکول نظام» به کمال پنحاسی سخنگوی فارسی زبان ارتش اسرائیل
  • کنایه ارتش اسرائیل به جمهوری اسلامی؛ ۱۵.۸۵ میلیارد دلار هزینه برنامه موشکی‌تان در سال ۱۴۰۴ را سوزاندید
  • ویدیو و تصاویر از سیزده بدر ایرانیان در زیر سایه جنگ + ویدیویی از سیزده بدر شهبانو فرح پهلوی
  • (تصاویر) سرنوشت غم‌انگیز لوکیشن تصویر پس‌زمینه مشهور ویندوز XP
  • چرخی در میان ویدیوهای صدا و سیما از حامیان جمهوری اسلامی در خیابانهای تهران
  • ویدیوی جدید آخرالزمانی از انفجار مهیب اصفهان
  • گریه و زاری آیت‌الله جوادی آملی در پیام به مردم: بزرگوارید، ما در برابر شما خضوع و احساس کوچکی می‌کنیم
  • لباس جنجالی و بدن‌نمای جنیفر لوپز ۵۶ ساله جنجال به پا کرد؛ جسارت یا عبور از خط قرمز؟
  • «بزرگترین موج حملات موشکی» ایران به اسرائیل در مقایسه با دو هفته گذشته
  • +299شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +252شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +229پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +188سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +169ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +154فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +125پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +119علیرضا فغانی در واکنش به اظهارات ترامپ: عصر حجر یعنی خرید گوشت و مرغ قسطی، قحطی دارو، کشتن معترضان و....
  • +118ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +116کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه