گم شدن جنجالی تلفن همراه مدیر مدرسه

گم شدن تلفن همراه مدیر مدرسه دخترانه در یکی از مناطق محروم اهواز به درگیری شدید والدین دانش‌آموزان ومسئولان مدرسه انجامید وجنجال به پا کرد.به گزارش خبرنگار حوادث «ایران» چند روزقبل، دانش‌آموزان یک مدرسه ابتدایی دخترانه به دلیل گم شدن گوشی تلفن همراه مدیر مدرسه، داخل حیاط به صف شدند. در حالی که تا زنگ پایان کلاس‌ها و تعطیلی این مرکز آموزشی چیزی نمانده بود، اما در خروجی قفل شد و خانواده‌ها که در انتظار فرزندانشان پشت در مدرسه بودند بی‌اطلاع از اتفاق های داخل مدرسه تنها صدای هیاهوی فرزندانشان را می‌شنیدند. این بلاتکلیفی طولانی شد و هیچ کس هم پاسخگو نبود تا اینکه صبر خانواده‌ها به سر رسید وچند نفر ازآنها خود را به آن سوی دیوار رسانده و پس از باز کردن در حیاط، والدین نگران به داخل مدرسه سرازیر شدند. بچه‌ها جیغ می‌کشیدند، خانواده‌ها و مسئولان و دست اندرکاران مدرسه فریاد می‌زدند و در این میان تعدادی نیز شیشه‌ها را شکسته و خساراتی به مدرسه وارد کردند. اما این مشاجرات و آشوب با رسیدن گشت پلیس به پایان رسید و موضوع برای رسیدگی بیشتر به آموزش و پرورش ناحیه 4 گزارش شد.اما پس از این حادثه اتفاق های زیادی رخ داد.

دختربچه‌های کلاس اولی که حسابی ترسیده بودند، شب ناآرامی را پشت سر گذاشتند و بعضی از خانواده‌ها تأکید دارند پس از این اتفاق همچنان درگیر بیمارستان و دکتر برای درمان فرزندانشان هستند. ضمن اینکه روایت‌های مختلفی نیز دراین باره مطرح است.

برخی خانواده‌ها شکایت شان را به آموزش و پرورش بردند و برخی نیز گفتند ما کسی را نمی‌شناسیم و سکوت کرده‌ایم. به همین خاطر برای روشن شدن موضوع پای صحبت والدین چند نفر از دانش‌آموزان و مسئولان آموزش وپرورش منطقه نشستیم. گرچه داستان در بخش‌هایی متفاوت بود اما در نهایت مشخص شد بی‌تدبیری مدیرمدرسه محرز شده و او به خاطر این سوءرفتار از کارش تعلیق شده است.

دخترم شب‌ها جیغ می‌کشد

پدر یکی از دانش‌آموزان کلاس اولی دبستان دخترانه به خبرنگار «ایران » گفت: «من خودم آن روز دنبال دخترم نرفته بودم اما آن‌طور که همسرم و خانواده‌های دیگر می‌گفتند مدیر مدرسه بچه‌ها را دو ساعت در حیاط نگه داشته بود تا گوشی موبایلش پیدا شود، حتی تعدادی از بچه‌ها می‌گفتند او پلیس خبر کرده بود و بچه‌ها را ترسانده بود، بعد از این اتفاق دخترم مدام گریه می‌کند و شاید باور نکنید اما مدام او را بیمارستان برده‌ایم. بعد از این اتفاق به آموزش و پرورش ناحیه 4 شکایت کردیم و حالا فقط می‌دانیم که مدیر را برکنارکرده‌اند.»

مادر یکی دیگر از دانش‌آموزان نیز گفت: «2 فرزند من در این مدرسه درس می‌خوانند که یکی از آنها بزرگتر از دیگری است. بعد از این اتفاق و درگیری که پیش آمده دختر کوچکم شب‌ها کابوس می‌بیند و در خواب جیغ می‌کشد. رفتار آن روز مدیر به قدری دانش‌آموزان بویژه کلاس اولی‌ها را ترسانده که خیلی از خانواده‌ها هنوز درگیر مشکلات روحی فرزندانشان هستند. این در حالی است که مشخص شد گوشی تلفن همراه در کیف خانم مدیر بوده و همه این اتفاقات به خاطر بی‌توجهی او رخ داده است، تا آنجا که پیگیر موضوع شدیم چند خانواده به آموزش و پرورش و دادسرای اهواز هم شکایت کرده‌اند اما قاضی به آنها گفته باید مدرک بیاورند. حالا نمی‌دانیم باید چه مدرکی برای این اتفاق ببریم و شکایت کنیم.»
مدیر مدرسه تعلیق شد
«فاضل خمیسی» مدیر آموزش و پرورش ناحیه 4 اهوازهم دراین باره به خبرنگار حوادث «ایران» گفت: «این اتفاق کمی بزرگنمایی شده است. در اینکه مدیر بی‌تدبیری کرده شکی نیست اما موضوع نقل به نقل بزرگ شده است. من خودم فردای آن روز به مدرسه رفتم و با معلق کردن مدیر یک روز کامل مدرسه را اداره کردم و از همه دانش‌آموزان نیز دلجویی کردیم. بررسی‌هایی که انجام شد نشان داد این اتفاق 2 ساعت طول نکشیده اما اولیا مدت زیادی پشت در بسته مدرسه معطل مانده بودند. این دبستان مدتی قبل هیأت امنایی شده بود و به همین خاطر با ورود خانواده‌ها به مدرسه درگیری و جر و بحث بالا گرفت و خساراتی به مدرسه وارد شد. ما قبول داریم که مدیر بی‌تدبیری کرده و به همین خاطر او را تعلیق از کار کردیم. اما این خانم از مدیران باسابقه منطقه است و 12 سالی دراین مدرسه سابقه معاونت و در 2 سال اخیرنیز مدیریت مدرسه را برعهده داشت.»

خمیسی درباره حضور مأمور پلیس در مدرسه و وحشت دانش‌آموزان نیز گفت: «مأموری که از آن صحبت می‌کنند از والدین دانش‌آموزان بوده که برای روشن شدن علت معطلی فرزندش وارد ساختمان شده بود و به هیچ عنوان بحث‌های دیگر در این باره را قبول نداریم.

من و همکارانم پس از حضور در مدرسه در گام نخست این دبستان را از حالت هیأت امنایی درآورده و تحت پوشش آموزش و پرورش قرار دادیم و از این پس همه هزینه‌های آن رایگان خواهد بود. مدیر این مدرسه به حالت تعلیق درآمده و با وجودی که تعدادی از خانواده‌ها در حضور امام جمعه منطقه خواستار بازگشت مدیر شده‌اند اما همچنان دراین باره تصمیم‌گیری نکرده‌ایم.

ما وظیفه ذاتی‌مان رسیدگی به مشکلات دانش‌آموزان است و در واقع اگر مشکلی برای دانش‌آموز پیش آید شاکی اول، آموزش و پرورش است. در حال حاضر پرونده‌ای علیه تعدادی از خانواده‌های دانش‌آموزان داریم که برای اینکه جو متشنج نشود مسکوت نگه داشته‌ایم. اما به هر حال به همه خانواده‌ها اطمینان می‌دهیم که ما حامی دانش‌آموزان هستیم و مطمئن باشند با هر بی‌تدبیری برخورد می‌کنیم.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۴
agha_ehsan - تهران، ایران

چه جالب . آدم با خوندن نظر مسوول آموزش و پرورش واقعا فکر میکنه با سیستم آموزشی یه کشور جهان اولی طرفه . یا شایدم واقعا جهان اولی شدیم و من خبر ندارم
دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۱
۴۶
Dara20 - تهران، ایران
این مرتیکه حیوان صفت بی‌ شرف را باید به گاری ببندند و در شهر بگردانند تا درس عبرت برای سایرین باشد
دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۲
۶۰
dannasa - تهران، ایران
من فرهنگی هستم و اتفاقا در تهران16 سالها مدیر بودم وقتی ادمی به این بی شعوری میشه مدیر که مغزش اندازه یه گنجشک هم نیست وبلد نیست با بچه های کوچک 7 و 8 ساله چطور رفتار کنه با ید اخراج بشه و مسئول منطقه هم که این قدر نفهمه که بلد نیست مدیر رو درست انتخاب کنه باید معلق بشه و من از طرف فرهنگیها از تمام مردم اهواز عذرخواهی میکنم .
دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • یکی از خلبانان جنگنده سرنگون‌شده آمریکا بر فراز ایران نجات یافت؛ ادامه جستجو برای خلبان دوم
  • واکنش‌ها به حمله به «بلندترین پل خاورمیانه» در کرج؛ از نگرانی از بازگشت به «عصر حجر» تا «بهترش را می‌سازیم»
  • جمهوری اسلامی برای تحویل خلبان جنگنده «ساقط‌شده» آمریکایی «جایزه» گذاشت
  • علیرضا فغانی در واکنش به اظهارات ترامپ: عصر حجر یعنی خرید گوشت و مرغ قسطی، قحطی دارو، کشتن معترضان و....
  • اکسیوس:آمریکا معاون نماینده ایران در سازمان ملل را اخراج کرد؛ آرژانتین کاردار جمهوری اسلامی را اخراج کرد
  • فرمانده نیروی زمینی ارتش: سربازان آمریکایی را به ماقبل «عصر حجر» خواهیم فرستاد
  • قرارگاه خاتم‌الانبیا: یک فروند اف۳۵ را در آسمان ایران هدف قرار دادیم
  • سی‌ان‌ان: هنوز نیمی از پرتابگرهای موشک و پهپادهای تهاجمی ایران قابل استفاده است
  • خبرگزاری فارس: «انتشار تصاویر اعضای ایران‌وایر توسط گروه سایبری حنظله»
  • «تو دیگر خواهرم نیستی»؛ وقتی جنگ، بین خانواده‌های ایرانی شکاف می‌اندازد
  • +286شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +242شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +208پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +173سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +152ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +144فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +121پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +114کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +113ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +101ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید