رویارویی جدید ورزشی ایران و اسرائیل؛ یک مدیر ورزش ایران استعفا کرد

حسین عابدی٬ مدیر سازمان تیم‌های ملی فدراسیون ورزش‌های رزمی به علت آنکه یکی از اعضای تیم موی‌تای زنان ایران هنگام دریافت مدال کنار ورزشکاری از اسرائیل ایستاده بود، از سمت خود استعفا کرد.
 

آقای عابدی در استعفانامه خود گفته که این ورزشکار بی تقصیر بوده و تمام مسئولیت وقوع چنین اتفاقی متوجه خود اوست.

 
بنا بر گزارش‌ها، سعیده غفاری که در وزن ۶۰- کیلوگرم مدال برنز گرفت٬ هنگامی که سرود ملی اسرائیل پخش می‌شده٬ برای دریافت مدالش همراه با ورزشکار اسرائیلی بر روی سکو بوده است.
 
آقای عابدی نوشته که پیش ازشروع مراسم توزیع مدال باید از ورود عضو تیم ملی ایران به سالن ورزشگاه جلوگیری می‌کرده است.
 
حضور خانم غفاری هنگام پخش سرود ملی اسرائیل در ورزشگاه با واکنش شدید رسانه‌های داخل ایران روبه‌رو شده است.
 
در پی این واکنش‌ها محمود رشیدی٬ رئیس فدراسیون ورزش‌های رزمی بلافاصله استعفای آقای عابدی را پذیرفت و نایب رئیس فدراسیون را با حفظ سمت جایگزین او کرد.
 
آقای رشیدی ضمن عذرخواهی این موضوع را "تخلف بزرگی" خواند و گفت: "جریان کلی موضوع را به وزیر گزارش دادیم و به‌زودی کمیته انضباطی تشکیل و تصمیم لازم در خصوص خاطیان اتخاذ می‌شود."
 
این نخستین بار نیست که مدیران ورزش ایران در رابطه با رفتار ورزشی با نمایندگانی از کشور اسرائیل مجبور به استعفا می‌شوند.
 
در پارالمپیک ۲۰۰۸ پکن٬ مسعود اشرفى٬ دبیرکل کمیته ملى پارالمپیک ایران در مراسم توزیع مدال‌، به گردن ورزشکار اسرائیلى مدال انداخت و با او دست داد که پس از بازگشت به ایران استعفا کرد.
 
در آخرین روزهای سال ۲۰۰۹ محمد منصور عظیم زاده اردبیلی، رئیس بخش روابط خارجی فدراسیون فوتبال ایران نیز به مناسبت سال جدید میلادی پیام تبریکی برای همه فدراسیون‌های فوتبال جهان فرستاد که این پیام به دست فدراسیون فوتبال اسرائیل هم رسید که آن فدراسیون هم متقابلا به فوتبال و مردم ایران تبریک گفت.
 
این رد و بدل شدن پیام به جنجالی در رسانه‌های اصولگرا تبدیل شد که خواهان استعغای رئیس فدراسیون فوتبال ایران شدند. نهایتا آقای عظیم زاده اردبیلی با آنکه گفته بود ارسال این پیام سهوی بوده٬ استعفا کرد.
 
چون ایران کشور اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسد٬ ورزشکاران ایرانی بر اساس سیاست‌های جمهوری اسلامی در رقابت‌های بین‌المللی اجازه رویارویی با نمایندگان اسرائیل را ندارند و باید از مسابقه در مقابل آنها صرف‌نظر کنند.
 
اما بسیاری از فدراسیون‌های جهانی این رفتار را دخالت دادن سیاست در ورزش می‌دانند و برای ورزشکاران و فدراسیون‌های ایرانی که حاضر نشده‌اند در مسابقه حضور یابند جریمه و محرومیت‌های سنگین در نظر می‌گیرند.
 
بر اساس مقررات جهانی، ورزشکاران فقط در صورت داشتن دلایل پزشکی می‌توانند از ادامه مسابقات انصراف دهند. به همین دلیل بسیاری از ورزشکاران ایرانی پس از آنکه در برنامه مسابقات نامشان برای رقابت با ورزشکاری از اسرائیل در می‌آید٬ به بهانه پزشکی از ادامه رقابت سر باز می‌زنند.
 
انصراف آرش میراسماعیلی٬ جودوکار ایرانی در المپیک آتن در مقابل رقیبی از اسرائیل از مشهورترین رخدادهایی از این دست بوده است.
 
میراسماعیلی در المپیک ۲۰۰۴ آتن پرچمدار تیم ایران بود و از بخت‌های اصلی کسب مدال محسوب می‌شد٬ اما پس از انصراف به دلیل آنچه کمردرد شدید اعلام شد٬ در مرحله‌های نخستین از دور رقابت‌ها حذف شد.
 
با این حال در ایران از او به اندازه ورزشکاران مدال آور تقدیر شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
Iranemaa - قم، ایران

به عنوان یک ایرانی وطن پرست اما ارزوی موفقیت برای اسائیلیها خصوصا اون اسائیلیهایی که ورزشکاران ایرانی مجبورند از رقابت با انها انصراف بدهند
یکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۷
۵۹
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا

یه مشت آدم عقب افتاده همه چیزو قاطی کردند ورزش دین سیاست .آخوند شده سیاستمدار و ورزشکار شده مجتهد و سیاستمدار واقعی هم افتاده زندان...عجب خر تو الاغیست
یکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۹
۱۰۹
DenaOslo - اسلو ، نروژ

خیمه شب بازی پرتقال فروش و نخود بازی را جمهوری اسلامی سال هاست که رسم کرده برای ملت ایران بدبخت ،اسرائیل و غرب تابو ست اما دزدی و فساد و رذالت هیچ اشکالی در جمهوری اسلامی ندارد .
دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۶
۶۶
fair 50 - رنتون، ایالات متحده امریکا
حقارت، دنائت،پستی فطرت، رذالت، خباثت و خیانت از تک تک اعمال این رژیم مفلوک میباره اونوقت ادعای رهبری جامعه جهانی رو هم داره! اندر همه ده جوی نه ما را ست / ما لاف زنان که کدخداییم!
دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۰۳:۲۸
۵۱
sarbaz007 - المان، آلمان
به درک که استعفا دادی ،توی ورزش هم این اشغال بازی‌ها رو دارید
دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی درباره اعدام‌ها: جامعه جهانی پیش از ریخته شدن خون‌های بیشتر اقدام کند + ویدیو
  • پاسخ شهبازی،مجری حکومتی معروف به « اسکول نظام» به کمال پنحاسی سخنگوی فارسی زبان ارتش اسرائیل
  • کنایه ارتش اسرائیل به جمهوری اسلامی؛ ۱۵.۸۵ میلیارد دلار هزینه برنامه موشکی‌تان در سال ۱۴۰۴ را سوزاندید
  • ویدیو و تصاویر از سیزده بدر ایرانیان در زیر سایه جنگ + ویدیویی از سیزده بدر شهبانو فرح پهلوی
  • (تصاویر) سرنوشت غم‌انگیز لوکیشن تصویر پس‌زمینه مشهور ویندوز XP
  • چرخی در میان ویدیوهای صدا و سیما از حامیان جمهوری اسلامی در خیابانهای تهران
  • ویدیوی جدید آخرالزمانی از انفجار مهیب اصفهان
  • گریه و زاری آیت‌الله جوادی آملی در پیام به مردم: بزرگوارید، ما در برابر شما خضوع و احساس کوچکی می‌کنیم
  • لباس جنجالی و بدن‌نمای جنیفر لوپز ۵۶ ساله جنجال به پا کرد؛ جسارت یا عبور از خط قرمز؟
  • «بزرگترین موج حملات موشکی» ایران به اسرائیل در مقایسه با دو هفته گذشته
  • +299شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +252شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +231پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +188سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +172ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +156فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +125پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +119علیرضا فغانی در واکنش به اظهارات ترامپ: عصر حجر یعنی خرید گوشت و مرغ قسطی، قحطی دارو، کشتن معترضان و....
  • +118ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +116کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه