شناسایی جسد یک مرد، ۲۰ سال پس از غرق شدن در رودخانه

 بقایای جسد مرد ناشناس که ۲۰ روز پیش زمان برداشت شن و ماسه از رودخانه «زاب» در حاشیه روستایی از توابع سردشت توسط اهالی و کارگران کارخانه شن و ماسه پیدا شده بود، شناسایی شد.
 

سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان سردشت در استان آذربایجان غربی دراین باره گفت: پس از بررسی موضوع و انتقال بقایای جسد برای تشخیص هویت، مشخص شد که ۲۱ سال قبل این فرد به همراه دوستانش به حاشیه رودخانه زاب رفته بودند که وی به داخل آب سقوط کرده و با‌وجود جست‌و‌جوهای فراوان، جسد پیدا نمی‌شود.

 
سرهنگ فیض‌الله علیزاده با اشاره به اینکه دی.ان.ای فرد یاد شده برای شناسایی دقیق به ارومیه ارسال شده بود، اظهار کرد: دربررسی‌ها مشخص شد جسد متعلق به ابراهیم پژمان متولد سال ۵۱ -اهل روستای «نلوسه» در ۲۵ کیلومتری شهر سردشت است که سال ۷۴ در حوالی روستای بیشاسب از توابع بخش وزینه در رودخانه زاب افتاده و غرق شده بود. این جسد زمانی که کارگران کارخانه برداشت شن و ماسه در جوار رودخانه زاب مشغول کار بودند کشف شد.ضمن اینکه خانواده متوفی به محض اطلاع با مراجعه به نیروی انتظامی و طی مراحل قانونی جنازه را برای تدفین تحویل گرفتند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +199پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید