خروپف می کنید؟ این ها را نخورید

مقابله با خروپف کردن کار چندان ساده ای نیست اما می توانید با پرهیز از برخی خوردنی ها و رعایت اصولی وضعیت خوابتان را بهبود دهید. در این مطلب به مواد غذایی نامناسب برای افرادی که شب ها خروپف می کنند اشاره می کنیم.
 

خروپف اصوات گوش خراشی است که نه تنها خواب خود فرد بلکه آرامش اطرافیان را نیز برهم می زند. خروپف همانند آپنه خواب از انسداد مجاری تنفسی فوقانی بروز می کند. این انسداد نه تنها می تواند از عوامل فیزیکی ناشی شود بلکه عفونت ها یا رینیت آلرژیک نیز جزو عوامل آن محسوب می شود. مقابله با خروپف کردن کار چندان ساده ای نیست اما می توانید با پرهیز از برخی خوردنی ها و رعایت اصولی وضعیت خوابتان را بهبود دهید. در این مطلب به مواد غذایی نامناسب برای افرادی که شب ها خروپف می کنند اشاره می کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.

سرخ کردنی ها
غذاهای سرخ کردنی برای هضم شدن به مدت زمان بیشتری نیاز دارند. بنابراین معده با تمام قوا کار می کند و در پی آن مشکلاتی مانند کرامپ، بالا آمدن اسید و غیره بروز می کند. یادتان باشد که مشکلات مربوط به معده نیز مشکل خروپف و آپنه خواب را تشدید می کند. کافی است مصرف این مواد غذایی را به شدت محدود کرده و در عوض مواد غذایی سرشار از اسیدآمینه هایی که کیفیت خواب را بهبود می دهند مصرف کنید.
پروتئین ها
افرادی که خروپف می کنند نباید مواد غذایی پروتئین دار مانند گوشت قرمز، مرغ و غیره را برای وعده شام بخورند. چون زمان هضم آن ها نیز طولانی است و این مسئله روی کیفیت خواب تأثیر می گذارد. در واقع بدن تمرکز خود را به جای تنظیم خواب روی دستگاه گوارش می گذارد بنابراین کیفیت خواب از بین رفته و فرد خروپف می کند. بهتر است برای شام مواد غذایی حاوی کربوهیدرات های پیچیده مصرف شود.

کافئین و شکلات
مصرف کافئین و شکلات قبل از خواب توصیه نمی شود. کافئین محرک مغز است. این ماده گیرنده های واقع در مغز که آدرنالین آزاد می کنند را هدف قرار داده و مانع از آرامش بدن می شود.

شکلات سیاه نیز تقریباً به همین شیوه عمل می کند. بنابراین اگر از مشکل خروپف رنج می برید بهتر است شب ها از مصرف نوشیدنی های حاوی کافئین و همچنین شکلات بپرهیزید.
بستنی
با مصرف بستنی و دسرهای شیرین و خامه ای، قند و چربی زیادی وارد بدن می شود. بستنی حاوی انرژی زیادی است. همین مسئله نیز سیکل خواب را بر هم زده و خروپف را تشدید می کند.

در نهایت این که
الکل باعث انبساط عروق خونی می شود. این مسئله نیز منجر به تشدید سستی عضلانی و در نتیجه خروپف می شود. افرادی که قبل از خواب از نوشیدنی های الکلی استفاده می کنند نه تنها خواب خود را آشفته می سازند بلکه با خروپف کردن خواب را بر اطرافیان نیز حرام می کنند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +196شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +144شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +133حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +123نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +104شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم