محمد ملکی: به نظر می آید حاکمیت به آخر خط رسیده و نفسهای آخر را می کشد

دکتر محمد ملکی در مصاحبه اختصاصی با شبکه جهانی «دُر تی وی» با اشاره به حسابهای شخصی صادق لاریجانی گفت، در طول چند ماه گذشته موضاعاتی در حال افشا شدن است که من فکر میکنم همه اینها به یکدیگر متصل است، افشای حقوقهای کلان نجومی، فایل صوتی آیت الله منتظری، ماجرای سعید مرتضوی، فساد اخلاقی سعید طوسی و آخری هم که حسابهای صادق لاریجانی و فساد قوه قضائیه، تمام اینها تداعی کننده سالهای آخر حکومت پهلوی است.
 

دکتر محمد ملکی گفت، اگر ملاحظه بفرمایید در تمامی این افشاگریها پای رهبر نظام گیر است، حمله ها به رهبری شدت بیشتری گرفته و از سوی دیگر اعتصابات و تجمعات هرروزه اقشار مختلف جامعه نشان دهنده این است که این نظام نفسهای آخرش را میکشد و به آخر خط رسیده.

 
دکتر محمد ملکی گفت، رسانه های آزاد باید فعال عمل کنند و این مسائل(افشاگریها) را زنده نگاه دارند تا سطح اگاهی مردم ارتقاء یابد و به جایی برسیم که کسانی چون برادران لاریجانی نتوانند چنین تاخت و تاز کنند و در دادگاههای عادل وضعیت همگان مشخص شود.
 
دکتر محمد ملکی در ارتباط با مجلس کنونی گفت، به نظر می آید که مجلس تغییر کرده و نمایندگان هم احساس کرده اند که تغییرات بنیادی مهمی در راه است.
 
دکتر محمد ملکی در ارتباط با اظهار نظر فائزه رفسنجانی در ارتباط با قطعنامه سازمان ملل گفت، فائزه رفسنجانی افکار باز و روشنی دارد و در دفاع از حق کوتاهی نمیکند.
 
دکتر محمد ملکی در پایان گفت، درخواست اشد مجازات توسط حسین الله کرم برای سعید طوسی نیز در ادامه همان سلسله اتفاقاتی است که از چند ماه پیش در ایران آغاز شده و رهبرنظام را نشانه گرفته است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۱
شاهنشاه روحت شاد - تهران، ایران

امیدواریم که هر چه زودتر نفس آخر را بکشند و به درک واصل بشند.
‌سه شنبه ۹ آذر ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۷
۵۰
محسن ۵۵ - گنت، بلژیک

این فسادها خود ناشی از سرپیچی از نظام است و به اینجا که برسد یعنی همه گیر شده و دوباره این درخت پوسیده می افتد،اما متاسفانه مردم این بار یک مدیر یا رهبر ندارند که پشت او حرکت کنند.
‌سه شنبه ۹ آذر ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۲
۵۱
Vejdan bidar - امستردام ، هلند

دقیقا ، دیگه دوران این دیکتاتور به سر رسیده ، مرگ بر خامنه‌ای ، مرگ بر همه این اخوند‌های بوو گندو
‌سه شنبه ۹ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۳
۵۰
وکیل دادگستری معلق سیاسی - لندن، انگلستان

فارغ از میزان نزدیکی پیش بینی ایشان به واقعیت ، نفس شجاعت و آزادگی ایشان ستودنی است. فراموش نشود که دکتر اگر چه رئیس اسبق دانشگاه تهران بودند لیکن آزادگی و پیرو آن مصائب و بازداشت و دستگیری های فراوان را به سرسپردگی و وابستگی ترجیح دادند و همه ما می دانیم که مخالفت آشکارا با نظام آنهم در داخل کشور چه هزینه های گزافی دارد. ایران زمین همواره از مردان و زنان آزاده و شیردل مملو باد.
‌سه شنبه ۹ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۴
۵۰
chi begam ke nagoftanesh - هلند، هلند

در دزد بودن این برادران که شکی نیست، ولی‌ آقای ملکی عزیز حالا هر کس در ایران بدنیا نیامد ولی‌ پدر مادرش ایرانی‌ بود با این حرف شما ایرانی‌ محسوب نمی‌شود، آخه عزیز دل برادر اینهم شد استدلال، مثلا بچه من دیگه ایرانی‌ نیست، نفرمایید عزیز دل برادر، میدانید که سیستم ایران سیستم خون هست نه خاک، در سیستم حقوقی ایران این مساله هست، دلیل به اندازه کافی‌ در حرامی و دزد بودن این آقایان هست عزیز دلم برادر، اگه کمی‌ در تاریخ ایران نگاهی‌ بکنید،خارجیهأی بودند که در ایران زندگی‌ کردند و به این مرز بوم خدمت کردند، و ایرانی‌ خیانت کار به ایران فراوان، جهت یادآوری گفتم عزیز دلم برادر
‌سه شنبه ۹ آذر ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۶
۵۸
حکایتی - تهران ، ایران

وقتی‌ این رژیم کثیف سرنگون شود،چه بلایی سر آخوندو طرفدار آخوندو مزدور خود فروخته و مفتخور بیارن،به طور یقین به هیچکدومشون رحم نمیشه .حالا باز بیاین تو این سایت و از این رژیم پر از دروغ و کثافت طرفداری کنین .
‌چهارشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۳
۵۲
ابن ملجم - مونیخ، آلمان
۳۷ ساله تو امثال توی به قول خودت روشنفکر باین جمله حکومت نفسهای اخر و میکشه ملت و خودتون و سر کار گذاشتید!
‌چهارشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۱
۳۹
سخت کوش - کردستان، ایران
هیشکی دقیق نمی دونه چی این انقلاب رو نابود میکنه چون این انقلاب حالا حالاها پشتش به پشت مردم گرمه. درضمن افشا شدن این دزدیها باعث میشه دولت مردان و آخوندها راهای نابودی رو از بین ببرن چون میدونن که اینها همون چیزیه که داره زیر پاشون رو خالی میکنه وبیشتر جلو اینها رو بگیرن . یه چیزی خوب میتونه این انقلاب رو نابود که جای گفتنش نیست ولی در این حد بگم که ضرب المثله میگه از همون راهی که اومدی بگرد.
‌چهارشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • خسارت گسترده درپی حمله به تأسیسات گاز قطر؛ دوحه وابستگان سفارت ایران را اخراج کرد
  • مجتبی خامنه‌ای در پیام تسلیت لاریجانی: «هر خونی، خون‌بهائی دارد که قاتلین باید بزودی آن را بپردازند»
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • +337ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +291اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +199ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +178اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد