در آلودگی هوا این دو ماده غذایی را بخورید

یک فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی عنوان کرد: به افراد توصیه می‌شود زمان افزایش آلودگی هوا برای کاهش عوارض ناشی از آن به مقدار فراوان مایعات، شیر و انار مصرف کنند.
دکتر مریم محلوجی‌راد، فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی با توجه به افزایش آلودگی هوای تهران، اظهار کرد: هوای آلوده حاوی ترکیبات منوکسیدکربن، نیتروژن، گوگرد، اوزون و … است که هر یک از آن می‌تواند اندازه‌های مختلفی داشته باشد. ذراتی که اندازه آن ۱۰ میکرون باشد به راحتی وارد دستگاه تنفسی می‌شود اما ذراتی که کم‌تر از ۱۰ میکرون باشد می‌تواند وارد ریه شود.

 

وی افزود: ذرات با اندازه ۲٫۵ میکرون و کم‌تر از آن به راحتی وارد عمق ریه می‌شود. بر اساس اینکه کدام ذرات وارد دستگاه تنفسی و ریه شود علائم مختلفی در افراد ظاهر می‌شود اما به طور کلی افزایش آلودگی هوا و قرار گرفتن در معرض آن باعث افزایش ترشح و انقباض عضلات ریه و احساس تنگی نفس، سرفه، سوزش و درد گلو و سوزش چشم می‌شود.
 
محلوجی‌راد با بیان اینکه در هوای آلوده افراد مبتلا به آسم و آلرژی دچار تشدید علائم می‌شوند، اظهار کرد: هم‌چنین سایر افراد سالم نیز به دلیل قرار گرفتن مکرر در معرض هوای آلوده دچار بروز علائم آسم و آلرژی می‌شوند.
 
این فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی با تاکید براینکه به افراد توصیه می‌شود در هوای آلوده از تردد غیرضروری در سطح شهر به شدت خودداری کنند، افزود: اگر افراد ناچار به خارج شدن از منزل شدند، توصیه می‌شود حتما ماسک فیلتردار داشته باشند و برای تردد از مترو استفاده کنند و پس از بازگشت به منزل استحمام کنند و سطح پوست خود را به خوبی شست‌و‌شو دهند و مایعات فراوان مصرف کنند.
 
وی تصریح کرد: به افرادی که در منزل می‌مانند نیز توصیه می‌شود از باز کردن پنجره و درها خودداری کنند و مانع ورود ذرات ریز آلودگی هوا به داخل منزل شوند.
 
محلوجی‌راد در پایان خاطرنشان کرد: افراد می‌توانند علاوه بر مصرف زیاد مایعات انار مصرف کنند. این میوه دارای آنتی اکسیدان است که مصرف آن می‌تواند تا حدی عوارض آلودگی هوا را کاهش دهد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • گزارش رسانه اسرائیلی از وحشت نیروهای نیابتی: اگر جمهوری اسلامی سقوط کند، ما چه خواهیم شد؟
  • فاطمیون افغانستان، زینبیون پاکستان و حشد الشعبی عراق بخش عمده‌ای از معترضان ایران را کشتند
  • دونالد ترامپ: اگر سلیمانی زنده بود شاید در قبال ایران تا این حد موفق نمی‌شدیم
  • فراخوان شاهزاده رضا پهلوی: شنبه تا دوشنبه هر شب ساعت ۸ با شعارهای ملی، صدای خشم خود را بلند کنید
  • روایت‌های عینی از سرکوب مرگبار در اعتراض سراسری ایران
  • دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی؛ چه کسانی معترضان را در خیابان‌ها می‌کشند؟ نیروهای سپاه یا مزدوران عراقی؟
  • ۱۶ ژانویه، سالروز خروج شاه از ایران؛ چرا ایرانیان دوباره نام پهلوی را فریاد می‌زنند؟
  • آژانس هوانوردی اتحادیه اروپا به هواپیماها هشدار داد که وارد آسمان ایران نشوند
  • خشم آمریکا از حضور نیروی دریایی ایران در مانور اعضای بریکس؛ آفریقای جنوبی دستور تحقیق داد
  • هنرمندی که دیوارهای ویران و بیروح را با نقاشی‌های سه بعدی جان می‌بخشد