«درخواست ۱۵۴ نماینده مجلس» برای برخورد با خاطیان لغو سخنرانی علی مطهری در مشهد

نماینده مجلس در نامه‌ای خطاب به سران سه قوه جمهوری اسلامی خواستار برخورد سریع و قاطع با خاطیان لغو سخنرانی علی مطهری، نایب رییس دوم مجلس در مشهد شدند.
 

به گزارش ایسنا، اکبر رنجبرزاده، عضو هیات رئیسه مجلس در پایان جلسه علنی چهارشنبه مجلس از نامه نمایندگان درباره ممانعت از سخنرانی علی مطهری در مشهدخبر داد و گفت: «نمایندگان در این نامه خواستار برخورد سریع و ‌قاطع با خاطیان و جلوگیری از تکرار اعمال قانون و تاکید بر اجرای دقیق قانون شدند.»

 
بهرام پارسایی، سخنگوی فراکسیون امید مجلس در این زمینه گفته است: «این نامه که خطاب به سران قوا نوشته شده، به امضای ۱۵۴ نماینده از فراکسیون‌های مختلف مجلس رسیده و تمامی اعضای فراکسیون امید نیز آن را امضا کرده‌اند.»
 
این نماینده اصلاح طلب مجلس اضافه کرده است: «امضا کنندگان این نامه خواستار برخورد جدی با افراد، سازمان‌ها و هر شخص و جایگاهی هستند که اخلال در مراسمات قانونی اعم از سخنرانی و میتینگ‌های سیاسی، فرهنگی یا مذهبی ایجاد می‌کنند و درخواست کرده‌اند که تدبیری برای جلوگیری از این موضوع اندیشیده شود.»
 
بهرام پارسایی همچنین گفته است: «وقتی استاندار به عنوان رئیس شورای تامین استان مجوز برگزاری مراسم سخنرانی نائب رئیس مجلس را داده هیچ نهادی نمی‌تواند به بهانه پیشگیری از وقوع جرم مراسم را لغو کند،‌ زیرا تامین امنیت به عهده شورای تامین استان است.»
 
علی مطهری قرار بود روز یکشنبه قرار بود درمراسمی در مشهد سخنرانی کند که دادستانی این شهر برنامه را لغو کرد.
 
علیرضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی، درباره لغو سخنرانی معاون رییس مجلس گفته است:«دادستان براساس مکاتبه اطلاعات سپاه مبنی بر احتمال بروز برخی تخلفات، حکم به لغو جلسه داده است.»
 
برهم خوردن سخنرانی علی مطهری در شهر مشهد بازتاب‌های زیادی در محافل سیاسی و رسانه‌ای ایران داشت و رییس‌جمهوری ایران آن را «مایه شرمساری» خواند و خواستار رسیدگی وزیر کشور و دادگستری به این موضوع شد.
 
علی لاریجانی، رییس مجلس، نیز در نشست علنی روز سه‌شنبه پارلمان ایران این اقدام را «مایه تاسف» خوانده است.
 
در واکنش به گزارش‌ها در خصوص نقش سپاه پاسداران در لغو سخنرانی علی مطهری، رمضان شریف، مسئول روابط عمومی کل و سخنگوی سپاه پاسداران، روز چهارشنبه، سوم آذر، نقش سپاه در لغو این سخنرانی در شهر مشهد را تکذیب کرد.
 
با این حال سخنگوی سپاه اذعان کرده است که یک هفته پیش از برگزاری مراسم سخنرانی آقای مطهری، «اطلاعات سپاه خراسان رضوی طی نامه‌ای به استانداری و دادستانی مشهد توصیه‌ می‌کند که بهتر است که به سخنران مدعو یادآور شود که با توجه به ایام اربعین حسینی و شرایط مذهبی شهر مشهد، مراسم به گونه‌ای برگزار شود که بستری برای سوء استفاده فراهم نشود».
 
درحالی گزارش در خصوص نقش سپاه در لغو سخنرانی نایب رییس مجلس در مشهد مطرح می شود که در اسفندسال ۱۳۹۳ آقای مطهری در شیراز مورد حمله قرار گرفت و سخنرانی وی لغو شد. آقای مطهری پیشتر مهاجمان و آمران حمله به وی در فرودگاه شیراز در ۱۸ اسفند ۹۳ را نیروی بسیج و سپاه پاسداران معرفی کرده بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۸
پسر لر - دانکستر، انگلستان

با دورد:بقول طرف گل بگیرید در این .........که چه شیر تو شیری است
‌پنجشنبه ۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۵
۶۰
فضول میرزا - استکهلم، سوئد
در اون کشور طاعون زده اسلامی که قانونی حکمفرما نیست، پس چرا کاغذها رو بیخودی سیاه میکنین؟! :o
‌پنجشنبه ۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • علی مطهری: دشمن رهبر ما را کشت اما هنوز تنبیه نشده
  • یگان سی‌ویکم تفنگداران دریایی آمریکا راهی خلیج فارس شد
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +181اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد