این سبزی پیری را از شما دور می کند

محققان آمریکایی گزارش جالبی از تأثیر یک سبزی پرخاصیت داده اند. این سبزی حاوی ترکیباتی است که می تواند بدن را جوان نگه دارد و سرعت پیری سلول ها را کاهش دهد. اگر می خواهید بدانید این اکسیر جوانی چیست ادامه مطلب را مطالعه کنید.
 

این سبزی جوان کننده چیزی نیست جز بروکلی! بروکلی نه تنها خواص ضدسرطانی دارد بلکه حاوی ترکیباتی است که می توانند روند پیری را کند و حتی این روند را عکس کنند. یعنی باعث جوانی هر چه بیشتر شوند.

 
این نتایج جالب مربوط به پژوهشی است که یک گروه تحقیقاتی از محققان آمریکایی در دانشگاه واشنگتن ایالات متحده آمریکا انجام داده اند.
 
به عقیده این محققان، بروکلی حاوی ترکیبی به نام مونو نوکلئوتید نیکوتینامید (NMN) است که روند پیری در چندین ارگان بدن مانند کبد، چشم ها، استخوان ها و همچنین سوخت و ساز بدن را کنترل می کند. این ترکیب در آووکادو نیز وجود دارد.
 
با گذشت زمان و فرا رسیدن پیری، بدن توانایی خود برای تولید ترکیب ضروری برای تأمین انرژی به نام «نیکوتین آمید آدنین دی نوکلئوتید»(NAD) را از دست می دهد.
 
محققان موش های پیر را با مونونوکلئوتید نیکوتینامید (NMN) رقیق شده با آب تغذیه کرده و مشاهده کردند که اندکی بعد بدن این ترکیب را به «نیکوتین آمید آدنین دی نوکلئوتید»(NAD) تبدیل می کند.
 
در پایان پژوهش محققان به این نتیجه رسیدند که وضعیت متابولیسم و چندین ارگان دیگر موش های پیری مشابه موش های جوان تر عمل می کند.
 
البته گفتنی است که این نتایج صرفاً در بدن موش های پیری دیده شد و مصرف این ترکیب تأثیری در موش های جوان تر نداشت.
 
بنابراین به نظر می رسد با گذشت زمان و بالا رفتن سن بروکلی می تواند راهی برای جوان تر ماندن باشد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۸
*بی همتا* - برلین، آلمان
مرسی .پس فردا برم بیشتر بروکلی بخرم . شاید برسم به 18 سال سن . هاهاها
یکشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۹
۴۴
rahjoo - بابل، ایران
بذار پیر شیم زودتر خلاص شیم این قفس!با این مردمان بلاتکلیف و حکومت روبهان وشغالان
یکشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +199پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید