وزارت دفاع ترکیه: ۲۹۱ پرسنل نیروی دریایی تعلیق شدند

تظاهرات در مقابل دفتر روزنامه «جمهوریت» در استانبول و در اعتراض به دستگیری مدیر این روزنامه  وزارت دفاع ترکیه ۲۹۱ نفر از پرسنل نیروی دریایی این کشور را به اتهام ارتباط با کودتای نافرجام از کار تعلیق کرده است.
 

بنا به گزارش خبرگزاری رویترز، وزارت دفاع ترکیه روز یکشنبه ۲۳ آبان اعلام کرد ۲۹۱ نفر از پرسنل نیروی دریایی این کشور را به خاطر ارتباط با کودتای نافرجام ترکیه در ماه ژوئیه از کار تعلیق کرده است.

 
به دنبال کودتای نافرجام ترکیه، دولت این کشور بیش از ۱۱۰ هزار قاضی، معلم، افسر پلیس، و کارمند دولتی را از کار تعلیق و یا برکنار کرده است. همچنین ۳۶ هزار نفر نیز در جریان مبارزه با کودتا دستگیر شدند.
 
در خبری دیگر از رویترز، یک دادگاه استانبول روز جمعه ۲۱ آبان دستور به دستگیری مدیر روزنامه «جمهوریت» چاپ استانبول داد. در هفته گذشته نیز ۹ نفر از کارمندان و روزنامه نگاران این روزنامه دستگیر شده بودند.
 
تحت وضعیت اضطراری در ترکیه که به دنبال کودتای نافرجام ماه ژوئیه در کشور برقرار شده است، پلیس کشور می تواند مظنونین را تا ۳۰ روز پیش از اینکه دادگاه دستور به دستگیری رسمی آنها دهد در زندان نگه دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۸
hassan5 - تهران، ایران
با این اوضاعی که اردوغان پیش آورده که بیش از 150000 نفر را دستگیر و اخراج کرده این تردید را ایجاد میکند که تمام جریان کودتا مصنوعی وصحنه سازی بوده تا با تصفیه مخالفین یک حکومت پادشاهی مادامالعمر برای خودش مهیا کند.!؟
دوشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۵
۵۵
ahura95 - توکیو، ژاپن
تاریخ ایران داره تکرار میشه ، دقیقا همون کارایی که اول فتنه 57 کرد ، دیکتاتو اردوغان اسلامگرا ، داره توی ترکیه انجام میده . بیچاره مردم ترکیه که جهش اقتصادی ای که دولت اسلامگرای ترکیه واسشون آورد ، چشاشون رو کاملا روی واقعیتهای دیگه بسته و کورکرده . از صمیم قلب متاسفم برای ملت ترکیه که از سرنوشت شوم همسایه اشون و تمام فساد و بدبختی و بیچارگی ای که اسلام ، سر کشور ما و تمام خاورمیانه و . حتی دنیا آورده ، درس عبرت نگرفتن و دارن به دست خودشون ، خودشون رو میندازن ته دره ای که سرنوشتی جز تباهی و ویرانی واسه مملکتشون نخواهد داشت .
دوشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • آمادگی فرانسه، بریتانیا، آلمان، ایتالیا، هلند و ژاپن برای مشارکت در تامین امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز
  • وزیر جنگ آمریکا: امروز بزرگ‌ترین حمله به ایران انجام می‌شود/ فرماندهی سپاه و بسیج امروز شغل موقت است
  • «این تصویر فقط انگشترِ علی لاریجانی نیست» / «موشک‌های ایرانی کیروش را فراری دادند!»
  • علی مطهری: دشمن رهبر ما را کشت اما هنوز تنبیه نشده
  • یگان سی‌ویکم تفنگداران دریایی آمریکا راهی خلیج فارس شد
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +296اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +181اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد