رجب طیب اردوغان: آلمان پناهگاه تروریست ها شده است

به گزارش خبرگزاری رویترز، رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه روز پنجشنبه ۱۳ آبان گفت که آلمان تبدیل به «پناهگاهی برای تروریست ها» شده است.
 

آقای اردوغان در سخنان خود آلمان را متهم به اهمال در ریشه‌کن کردن حامیان فتح اﻟله گولن کرد، که به عقیده او طراح کودتای نافرجام ترکیه بوده است.

 
رئیس جمهوری ترکیه با اشاره به اینکه آلمان قرارگاه چپگراهای تندرو و همچنین شبه نظامیان حزب کارگران کردستان ترکیه شده است گفت «ما نگرانیم که آلمان، کشوری که سال ها از پ‌ک‌ک و دیگر تندروها حفاظت کرده، تبدیل شده باشد به حیات پشتی سازمان تروریستی گولنی ها.»
 
آقای اردوغان در ادامه سخنانش گفت انتظاری از آلمان ندارد ولی «تاریخ آن را به خاطر کمک به تروریسم قضاوت خواهد کرد.»
 
آنکارا در کودتای نافرجام ترکیه فتح اﻟلهگولن را مقصر می داند و تا کنون بیش از ۱۱۰ هزار شهروند ترک را به ظن حمایت از او از کار تعلیق و یا اخراج کرده است. این در حالی است که آقای گولن هر گونه نقش در این کودتا را تکذیب کرده است.
 
هایکو ماس، وزیر دادگستری آلمان روز سه شنبه به خبرنگاران گفت قضاوت اینکه جنبش گولن سیاسی است یا نه به عهده آنها نیست، ولی افزود برلین مظنون هایی را که در صورت بازگشت به کشورشان محاکمه سیاسی شوند را مسترد نخواهد کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۰
Sepas - تهران، ایران

و ترکیه خانه تروریست‌ها.
جمعه ۱۴ آبان ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۵
۵۵
d_berlin - برلین، آلمان
مرتیکه تو اگه خودت قدرت بگیری همه را سر میزنی.
جمعه ۱۴ آبان ۱۳۹۵ - ۰۶:۰۹
۴۱
raha1984 - هامبورگ، آلمان
این رو دیگه دروغ نمیگه متاسفانه !! پناهگاه تروریست ها خودکرده روا تدبیر نسیت
جمعه ۱۴ آبان ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +203رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +154جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +112پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +89هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند