روایت دختر اهوازی از تماشای بازی پر تلفات پرسپولیس در استادیوم غدیر

روزنامه خبرورزشی نوشت: باز هم یک خانم در ورزشگاه؛ این بار در بازی استقلال خوزستان و پرسپولیس.
 

زینب دختری است که خود را شبیه پسرها کرد و به ورزشگاه غدیر اهواز رفت تا تماشاگر مسابقه باشد‌‌؛ کاری غیرقانونی و خطرناک؛ تصور کنید اگر در اتفاقات تلخ ورزشگاه، برای او که یک دختر بود، اتفاقی می‌افتاد.

پس از بازی بود که زینب تصاویری از خود در فضای مجازی منتشر کرد و خبر از حضورش در ورزشگاه داد. زینب ۲۰ ساله اهل اهواز انجام یک کار غیرقانونی را به جان خرید تا روز بازی مثل پسرهای پرسپولیسی و کنار آن‌ها تیمش را تنها نگذارد. او در گفت‌و‌گو با خبرورزشی از این ریسک بزرگ می‌گوید.
 
خودت را معرفی کن تا صحبت را از اینجا شروع کنیم. من زینب هستم. ۲۰ ساله از اهواز. دیپلم رشته تجربی دارم و خیلی هم این روزها به این فکر می‌کنم که دنبال کلاس‌های مربیگری بروم تا در آینده در این مسیر زندگی خودم را ادامه بدهم. من از بچگی طرفدار پرسپولیس بودم.
 
برویم سراغ بحث حضورت در ورزشگاه. تا به حال چند بار این کار را کرده‌ای؟ می‌دانی کارت غیرقانونی است و ممکن است برایت مشکل درست شود؟ این سومین بار بود که من بازی را از نزدیک و در استادیوم تماشا می‌کردم. یکی همین بازی، یک بازی جام‌حذفی که پرسپولیس به اهواز آمده ‌‌بود و بازی تراکتورسازی با فولاد که به خاطر علی کریمی چنین کاری کردم و وارد استادیوم شدم. من اگر این کار را می‌کنم، فقط به خاطر عشق به فوتبال و پرسپولیس است و آن‌موقع واقعاً فکر این چیزها را نمی‌کنم.
 
از ترفندی که استفاده کردی، صحبت کن! چه کردی که هیچ‌کس نفهمید تو دختر هستی؟ صبح بازی با پدرم تماس گرفتم و گفتم می‌خواهم این کار را انجام دهم. او به من گفت که به این راحتی نیست. چطور می‌خواهی کاری کنی که هیچ‌کس متوجه دختر بودن تو نشود؟ من به پدرم گفتم که قصد دارم با لباس پسرانه و رنگ کردن صورتم وارد استادیوم شوم. او هم موافقت کرد و با یکدیگر به ورزشگاه رفتیم چون سومین بار بود از این نظر حرفه‌ای شده بودم!
 
از بین مأموران یا تماشاگران کسی متوجه این قضیه نشد؟ از بین مأموران که کسی شک نکرد و من به راحتی وارد ورزشگاه شدم اما در بین تماشاگران جایگاهی که من نشسته بودم، ۹۰ درصد آن ها به واسطه حضور فعال من در صفحه‌های هواداری پرسپولیس، من را می‌شناختند! سمت من و پدرم می‌آمدند و می‌گفتند اصلاً نگران نباشید. شما هم مثل خانواده خود ما هستید. یکی از نکات جالب هم این بود که من برای تشویق بالای جمعیت ایستاده بودم و همه را می‌دیدم. وقتی داور روی صحنه گل، پشت محوطه پرسپولیس خطا اعلام کرد، خیلی‌ها شروع به فحاشی کردند اما آن هایی که متوجه حضور من بودند، به بقیه تذکر دادند و جو به کل عوض شد و حتی از من عذرخواهی هم کردند.
 
حالا چطور آن‌قدر به تیم نزدیک شده‌ای؟ فکر کنم یکی از معروف‌ترین تماشاگران پرسپولیس در ایران باشی. خیلی‌ها مخصوصاً در اینستاگرام تو را می‌شناسند. من خیلی وقت است که برای پرسپولیس این کارها را انجام می‌دهم. تیم که به اهواز می‌آید، علاوه بر اینکه به فرودگاه می‌رویم، خودم بنر چاپ می‌کنم و پسرهای گروه‌مان آنها را به استادیوم می‌برند. معمولاً من و یکی از دوستانم سارا هنگام رفتن تیم به ورزشگاه، دوتا ماشین کرایه می‌کنیم که تیم را اسکورت کند.
 
صحبت پایانی... حضور ما دخترها می‌تواند بدون ‌شک عاملی باشد برای آرام‌تر شدن جو ورزشگاه‌ها.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +193شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +141شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +131حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +122اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +105تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو