تراکتورسازی به خاطر هوادارانش جریمه شد

 کمیته انضباطی آرای خود را درباره تیم‌های مختلف صادر کرد.
 

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال؛ دیدار تیم های سایپا و تراکتورسازی تبریز از سری مسابقات هفته هشتم لیگ برتر در تاریخ 24 مهر 95 در ورزشگاه دستگردی برگزار شد که تیم تراکتورسازی تبریز به دلیل فحاشی تماشاگران در طول مسابقه به داور این دیدار به پرداخت جریمه نقدی یکصد میلیون ریال با توجه به سوابق هفته های 3 و 5 لیگ برتر محکوم شده است.

دیدار دو تیم آلومینیوم اراک و اکسین البرز از سری مسابقات لیگ دسته اول در تاریخ 25 مهر 95 برگزار شد و سعید رمضانی به عنوان پزشکیار تیم اکسین البرز به دلیل اعتراض مکرر به داوری که منجر به اخراج وی شده بود به پرداخت 5 میلیون ریال جریمه نقدی و توبیخ کتبی محکوم شد. لازم به توضیح است، وی باید در مسابقات بعدی به انجام امور محوله پرداخته و مرتکب تخلف نشود، در غیر اینصورت تنبیهات شدیدتری از سوی کمیته انضباطی برای ایشان در نظر گرفته خواهد شد.
از سویی دیگر در تاریخ 25 مهر 95 طی دیدار خونه به خونه و نفت مسجد سلیمان از سری مسابقات لیگ دسته اول، تیم خونه به خونه با وجود تذکر قبلی که به خاطر فحاشی تماشاگران این تیم نسبت به بازیکنان و سرمربی تیم مقابل برای چندمین بار در فصل جاری داشته است، به یک جلسه محرومیت تعلیقی تا آخر فصل جاری از حضور تماشاگران در مسابقات خانگی و همچنین پرداخت یکصد و پنجاه میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شده است. لازم به توضیح است، چنانچه در مسابقه بعدی تخلفات تماشاگران گزارش شود، محرومیت معلق بلااثر و تنبیه تخلف آخر به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد.
دیدار دو تیم داماش گیلان و شهرداری ارومیه از سری مسابقات لیگ دسته دوم در تاریخ 24 مهر 95 برگزار شد و حبیب هوشیار - مترجم تیم داماش گیلان به دلیل رفتار زننده نسبت به کادر داوری به یک جلسه محرومیت و پرداخت 5 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. ضمناً وی باید در مسابقات بعدی به انجام امور محوله پرداخته و مرتکب تخلف نشود، در غیر اینصورت تنبیهات شدیدتری از سوی کمیته انضباطی برای ایشان در نظر گرفته خواهد شد. در این دیدار تیم داماش گیلان نیز به دلیل اعتراض جمعی بازیکنان و کادر فنی به پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد و حسین حاجی پور - مدیرتیم داماش و سرپرست تیم به دلیل اعتراض به داوران مورد تذکر کمیته انضباطی قرار گرفته است.
در تاریخ 24 مهر 95، تیم های شهرداری همدان و سردار بوکان نیز طی رقابتهای لیگ دسته دوم به مصاف یکدیگر رفته بودند که تیم سردار بوکان به دلیل تخلفات دو نفر از تماشاگران منتسب به این تیم و اهانت و فحاشی به داور به پرداخت 30 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شده است.
آرای صادره قطعی است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
حسین سلطانزاده - برلین، آلمان
وقتی پای خانواده ها را از ورزشگاهها بریدید باید فکر اینجایش را هم میکردید
‌چهارشنبه ۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +402کشتار ۱۲ هزار ایرانی عمدتا زیر ۳۰ سال در اعتراضات مردمی؛ کشتار با دستور شخص خامنه‌ای انجام شد
  • +243دونالد ترامپ می‌گوید اگر مردم ایران رهبری رضا پهلوی را بپذیرند، من مشکلی ندارم
  • +232شاهزاده رضا پهلوی: با دولت ترامپ مستقیما در ارتباطم
  • +228روایت‌های یک پزشک از دو شب سرکوب در اصفهان و تهران
  • +210شهبانو فرح پهلوی: نیروهای مسلح نباید سرنوشت خود را با سرنوشت قاتلان گره بزنند
  • +182پیشنهاد کارآفرین ایرانی-آمریکایی به ترامپ: تبدیل مقبره ۴۹۰۰ هکتاری خمینی به بزرگ‌ترین کازینوی جهان!
  • +180شاهزاده رضا پهلوی: دستگاه‌های مسئول تبلیغات دروغین رژیم و قطع ارتباطات، اهداف مشروع هستند
  • +176نیویورک پست از درخواست برای اخراج عیسی هاشمی و فاطمه لاریجانی، فرزندان مقامات ایران خبر داد
  • +163شاهزاده رضا پهلوی: بعد از این همه کشتار اخیر، یک دریای خون میان ما و این رژیم هست
  • +152دیدار سناتور لیندزی گراهام با شاهزاده رضا پهلوی: به پیروزی بسیار نزدیکیم+ ویدیو