مذاکره ایران با شرکت پتروشیمی آمریکایی

سایت رسمی انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ایران گزارش داده است که دور تازه مذاکرات ایران و شرکت «یو.او.پی» به‌عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌های صاحب دانش و فناوری آمریکا «به منظور سرمایه‌گذاری و تأمین فناوری‌های نوین در صنعت پتروشیمی» آغاز شده است.
 

بر اساس این گزارش که دوشنبه ۳ آبان ماه منتشر شده است، در حاشیه برگزاری نمایشگاه پلیمر و پلاستیک «ک» آلمان، مدیران ارشد صنعت پتروشیمی ایران با مقامات و مسئولان سه شرکت توتال، ایرلکوئید فرانسه و یو.او.پی (UOP) آمریکا دیدار و گفت‌وگو کرده‌اند.

 
اخیراً مرضیه شاهدایی، مدیر شرکت ملی پتروشیمی ایران، به همراه هیئتی راهی آلمان شد. در این سفر، خانم شاهدایی اعلام کرد که صنعت پتروشیمی ایران ظرفیت جذب ۷۲ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی را دارد.
 
طی سال جاری خورشیدی شرکت شل و توتال روی هم‌رفته بر سر ۲ میلیارد و ۳۵۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری در ایران توافق کرده‌اند.
 
شرکت شل قرار است در پتروشیمی ابن سینای همدان به میزان ۳۵۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری کند.
 
روز شنبه عادل‌نژاد سلیم، مدیرعامل شرکت هلدینگ خلیج فارس، نیز اعلام کرد که با شرکت توتال بر سر سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد دلاری به تفاهم رسیده‌اند و قرار است قرارداد نهایی تا پایان سال جاری خورشیدی امضا شود.
 
به گزارش خبرگزاری ایرنا، وی گفت که شرکت تحت مدیریتش تا پایان سال جاری دو قرارداد را با شرکت‌های خارجی نهایی خواهد کرد؛ وی اشاره‌ای به نام شرکت دوم نکرد.
 
بنا به آمار رسمی ایران، هم‌اکنون ظرفیت اسمی تولید فرآورده‌های پتروشیمی ایران کمی بیش از ۶۰ میلیون تن در سال است.
 
خانم شاهدایی می‌گوید که این رقم تا سال ۱۴۰۰ به حدود ۱۳۰ میلیون تن و تا سال ۱۴۰۴ به ۱۸۰ میلیون تن خواهد رسید.
 
ایران می‌خواهد تا پنج سال آینده صادرات فرآورده‌های پتروشیمی خود را نیز به ۶۵ میلیون تن برساند.
 
بنا به آمار گمرکی، صادرات پتروشیمی ایران در نیمه اول سال جاری از لحاظ حجمی رشدی ۵۳ درصدی داشته و به ۱۸ میلیون و ۷۱۹ هزار تن رسیده است.
 
انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ایران می‌گوید که در طول ۱۰ ماهه نخست ورود به دوره پسابرجام تاکنون شرکت‌هایی همچون لینده، زیمنس، بسف، تیسن کروپ آلمان، سارکوبه اسپانیا، توتال، ایرلکوئید فرانسه، هالدو تاپسو دانمارک، یو.او.پی آمریکا، بازل، شل انگلیس و چند شرکت ژاپنی از جمله سوجیتس و ماروبنی از مهمترین شرکت‌های فعال بین‌المللی به منظور انجام گفت‌وگو و از سرگیری فعالیت‌ها در صنایع پتروشیمی ایران بوده‌اند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
amirHassna - سیدنی، استرالیا
مذاکره با دژمن پس کی جواب نگرانیهای خامنه ای ( شاه اسماعیل) رو بده!! یا اینجور جاها کلا نگرانی وجود نداره و همه ساکت شدن.
‌سه شنبه ۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +188شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +135شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +126حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +120نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +119اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +103تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو