چرا برخی غذاها باعث بروز میگرن می‌شوند؟

افرادی که از میگرن رنج می‌برند اغلب می‌گویند خوردن بعضی غذاها سردردهایی را در آنها ایجاد می‌کند. اما یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که شاید غذا به تنهایی این ناراحتی را ایجاد نکند، بلکه باکتری‌های درون دهان هم شاید نقشی در این موضوع داشته باشند.
 

این تحقیق نشان می‌دهد که در دهان افراد مبتلا به میگرن در مقایسه با دیگران، باکتری‌های بیشتری پرورش می‌یابد. این باکتری‌ها می‌توانند موادی شیمیایی به نام نیترات را تغییر دهند.

 
بعضی از غذاهایی که میگرن ایجاد می‌کنند، محتوی نیترات هستند. این غذاها شامل گوشت‌ها، سبزیجات سبز برگ‌دار و همچنین برخی داروهای خاص می‌شود.
 
محققان حدس می‌زنند اگر میزان باکتری‌هایی که نیترات را تغییر می‌دهند، در دهان زیاد باشد، می‌تواند در بعضی افراد منجر به سردرد شود. این باکتری‌ها نیترات را به نیتریک اکسید تبدیل می‌کنند. نیتریک اکسید یک ماده شیمیایی است که در سردرد تاثیر دارد.
 
محققان در مقاله پژوهشی‌شان نوشته‌اند: «باکتری موجود در حفره دهان می‌تواند میزان نیتریک اکسید را افزایش دهد. این ماده هم به نوبه‌ی خود در ایجاد میگرن نقش دارد.»
 
با این حال، این پژوهش صرفا رابطه‌ای بین این باکتری‌ها و میگرن نشان داده و نمی‌تواند ثابت کند که باکتری‌ها میگرن ایجاد می‌کنند. نویسندگان این مقاله گفتند آنها امیدوارند که پژوهش آنها زمینه را برای تحقیقات بیشتر درباره باکتری‌های مربوط به میگرن فراهم کند.
 
«آنتونیو گنزالز»، از نویسندگان این مقاله می‌گوید اگر حدس می‌زنید که نیترات باعث بروز میگرن می‌شود، بهتر است که از غذاهای حاوی نیترات دوری کنید.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +297مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +225چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +217دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +154وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +144حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +120مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +120حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +106اعتراض یک زن با برهنه شدن علیه حجاب اجباری در سعادت‌آباد تهران
  • +104سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +99ترانه خوانی زباله گرد بی‌خانمان با صدایی زیبا و شعری با معنا: تو در قرآن جاویدت هزاران وعده ها دادی