نظر برانکو پس از تساوی دیروز

تسنیم نوشت:سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: تیمش بازی سختی را مقابل استقلال خوزستان پشت سر گذاشته است.
برانکو ایوانکوویچ در نشست خبری بعد از بازی تیمش مقابل استقلال خوزستان گفت: بازی در یک فضای بسیار عالی برگزار شد. می‌دانستیم که چه بازی سختی در انتظارمان است، آنهم مقابل تیمی که تغییراتی زیادی داشته و بعد از هر تعطیلات بهتر شده است.

 

او گفت: استقلال خوزستان حریف همیشه خطرناکی است و ما می‌دانستیم که این تیم می‌تواند در زمین مسابقه کارهای بزرگی انجام دهد. این یک نبرد بین قهرمان و نایب قهرمان سال گذشته بود که از حساسیت آن آگاهی داشتیم. البته ما در نیمه اول اصلا خوب بازی نکردیم و آن طور که باید انرژی نگذاشتیم، همین مسئله باعث شد که حریف جلو بیفتد.
 
برانکو همچنین در ادامه گفت: در نیمه دوم کاملا متفاوت ظاهر شدیم و نشان دادیم که استحقاق زیادی داریم. البته نتیجه تساوی کاملاً منطقی بود. خیلی مهم بود که ما همچنان بازی‌های خود را بدون باخت پشت سر بگذاریم و تلاش خواهیم کرد هفته آینده با یک نتیجه خیلی خوب راهی تعطیلات مجدد لیگ شویم، دیدار مقابل نفت آبادان که کیفیت بالایی از خود نشان داده و نتایج غیرمنتظره‌ای کسب کرده است.
 
سرمربی پرسپولیس گفت: از هواداران بابت حمایتی که دیروز از تیم کردند تشکر می‌کنم. آنها واقعاً در اهواز بی‌شمار هستند. متاسفم که نتوانستیم ۳ امتیاز را برای هواداران به ارمغان بیاوریم، اما حقیقت این است که از نتیجه کسب شده ناراضی نیستم.
 
سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سوال که تعطیلات دوباره لیگ به ضرر آنها خواهد بود یا خیر گفت: من دنبال توجیه و بهانه نیستم، ما قبل از بازی با نفت فقط یک جلسه توانستیم با حضور ۶ ملی‌پوشمان تمرین کنیم و طبیعی است که آنها سرحال برنگردند. وقتی آنها خسته باشند مسلماً دچار مشکل می‌شویم. این موضوع شاید شامل همه بازیکنان تیم ملی که راهی تمرینات باشگاهی خود می‌شوند، بشود. واقعا در روزهای اخیر خستگی را در امیری، طارمی، انصاری و دیگر ملی‌پوشان احساس کردیم، اما با این حال دنبال بهانه و توجیه نیستیم.
 
او در واکنش به بازگشت رامین رضاییان به ترکیب پرسپولیس گفت: دیروز رضاییان را در پست جلو استفاده کردیم و عملکردش بد نبود، در حال حاضر ما در دفاع بازیکنان خوبی داریم که عملکردشان خوب بوده و من از آنها رضایت دارم. بازیکنی مثل سیدجلال حسینی، انصاری، ربیع‌خواه و ماهینی که ترکیب دفاعی خوبی تشکیل داده‌اند و طبیعی است دوست نداشته باشم به این ترکیب موفق دست بزنم. البته باید دید در ادامه چه پیش خواهد آمد.
 
برانکو درباره نیمکت نشینی امید عالیشاه که گویا به خاطر مسائل انضباطی بوده است، گفت: جریمه انضباطی نداریم وقتی کسی را جریمه می‌کنیم دیگر او را کنار تیم نخواهیم داشت. این ارزیابی من بود که عالیشاه از ابتدا در ترکیب نباشد. چه رضاییان روی نیمکت باشد یا عالیشاه فرقی نمی‌کند و ما دنبال این هستیم که ۱۱ نفر منتخب را به میدان بفرستیم.
 
سرمربی پرسپولیس در پایان درباره مصدومیت عالیشاه گفت: این بازیکن از ناحیه سر دچار آسیب‌دیدگی شده که باید وضعیت او را بررسی کنیم
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +192شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +139شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو