فرصت بزرگی که جادوگر نابود کرد

 خبر آنلاین , داریوش سعیدی
علی کریمی بی شک منحصرترین چهره فوتبال ایران است. کسی که با این همه استعداد، همیشه به حداقل‌ها رضایت داده‌ است.
 

همیشه بچه زرنگ ها برای معلم ها دوست داشتنی تر هستند. حتی اگر شیطنت شان بیشتر باشد. علی کریمی برای استعدادش همیشه چنین نقشی را در فوتبال ایران داشته. او همیشه یک پله بالاتر از همه هم نسلانش بوده است. شاید تنها باری که کسی درباره کریمی سختگیرانه برخورد کرده است، همان زمانی بوده که ناصرخان حجازی به خاطر رعایت اصل نظم و انضباط ، از کنار این بازیکن گذشت و جذبش نکرد.

 
 وگرنه هم پروین، هم بلاژ هم برانکو و هم حتی کارلوس کی روش و قطبی و دیگران، در ادوار مختلف برای او از اصولشان دست کشیدند. هرچند در بلند مدت همگی با او به اختلاف خوردند چون کریمی هیچ گاه این امتیاز ویژه اش را تبدیل به وزنه ای برای خود نکرد تا اهداف و فوتبالش را پیش ببرد.
 
کریمی همیشه از کار سخت گریزان بوده. این را ابوالفضل جلالی سال ها قبل گفته بود. مردی که نقشی کلیدی در مقام مدیر برنامه های علی داشته است: «او اگر کمی به فوتبال علاقه نشان می داد و از کاری که می کرد لذت می برد و برایش انرژی می گذاشت امروز در بهترین تیم های دنیا بازی می کرد.» 
 
این ها را جلالی قبل از رفتن کریمی به بایرن گفته بود اما علی با همان ویژگی های حداقلی به بایرن هم رسید . او به شالکه هم رفت اما هیچگاه نخواست آن جایگاه را برای همیشه نگه دارد و برایش نجنگید.
 
این رفتار را کریمی در سال های بعد از فوتبالش و در مربیگری هم داشت. روزی که او به کادرفنی تیم ملی کی روش اضافه شد ، می توانست فوتبال ایران را برای یک یا دو دهه صاحب یک مربی بزرگ کند. علی اما هنوز می خواست خاص باشد. او مرد روزی 14 ساعت کار نبود. کسی که مثلا در شروع کار مربیگری قرار باشد الزامات آماده سازی تمرین را فراهم کند. کسی که سرمربی دیکتاتوری مثل کی روش مثل بقیه با او رفتار کند. 
 
او زود برید و کنار کشید تا فرصتی بزرگ را از فوتبال ایران بگیرد. علی در این دو سال هم دنبال مربیگری نرفته تا این گمانه که واقعا علاقه ای به مربی بودن ندارد، شدید شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
sleepyhollow - کوالا لامپور، مالزی
کی روش دنبال یک بله قربان گو بود وعلی کریمی هم قبول نکرد! خبر آنلاین که موضع مشخصی داره و امیدی به رو راست بودنش نیست اما هرکسی یک مروری داشته باشه متوجه میشه که از اول کی روش اصلا ایرانیان را قبول نداشت و همیشه میگفت دستیارم را خودم انتخاب میکنم و ایرانی هم نمی گیرم. قرارداد جدید و بند مربوطه و انتقادهای شدید منتقدین باعث شد بالاخره مجبور به همکاری بشه. اما دست آخر هم بله قربان گوی همیشگی را ترجیح داد. زمانی که علی کریمی معرفی شد برای کی روش مهره تحمیلی فدراسیون بود و کریمی هم این موضوع را خیلی سریع فهمید. مثل علی پروین که وقتی در مورد سمتش در پرسپولیس ازش پرسیدند گفت کشک! علی کریمی هم دید بود و نبودش فرقی نداره خداحافظی کرد. حالا مثلا الان نکونام چه نقشی در تیم ملی داره؟ اون علیمنصور مثلا چی شد؟ یک بشکه یخ و رفرشینگ یاد گرفت و آبروی همه استقلالی ها را برد! چپ میره راست میاد میگه بشکه یخ اضافه کردیم به تمرینات. بدنها هنوز ول نکرده و رفرشینگ نیاز داریم. این آخری ها هم که یابو برش داشت از انگلیس بهش پیشنهاد دادن.
شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۶
۴۴
sleepyhollow - کوالا لامپور، مالزی
اتفاقا علی کریمی جزو چهره های ماندگار فوتبال ایران خواهد بود چون تا به امروز خودش را مثل خیلی های دیگر تو این فوتبال نفروخته! برای علی کریمی موقعیت خیلی بود و خوبم بردنش بالا اما از وقتی اون مچ بند سبز و دستش کرد هربار که خواست بلند بشه زدنش زمین. زمان معرفیش به کادر تیم ملی هم اگر مرور سالم داشته باشیم (نه مروری که خبرآنلاین و خبر ورزشی میکنه) زمانی بود که کی روش اصلا دستیار ایرانی نمی خواست و اعتقادی بهشون نداشت. اونقدر انتقاد از فدراسیون و قراردادهای ننگینش کردند که برای تمدید بند جدیدی اضافه کردند و کی روش مجبور به پذیرش آن شد. علی کریمی هم همان زمان معرفی شد و به نوعی مهره تحمیلی بود. بقول علی پروین سمتش در حد کشک بود! خود علی کریمی هم فهمید و گفت جایی که بدونم ازم کمکی بر نمیاد نمیمونم. این یعنی چی؟ یعنی کی روش دنبال بله قربان گو بود نه دنبال دستیار. افتخاری که الان نصیب نکونام شده تا همچنان بله قربان گوی کی روش باشه. همه هم خوب میدونیم نقش نکونام در حد هویج هم نیست و برای همین هم اون اضافه کاری ها رو روی نیمکت میکنه تا تو چشم باشه!
شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۸
۴۴
sleepyhollow - کوالا لامپور، مالزی
نمیدونم سایت چه مشکلی داشت امروز تو دوتا خبر بعد از ارسال، خبر دریافت درج نشد و من هم دوباره کامنت گذاشتم و اینجا هم که هر دوتا با هم ثبت شده. هر دو یکی است اما متاسفانه با تصور اینکه قبلی ارسال نشده دوباره نوشتم
شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۴
۷۸
hassan5 - تهران، ایران
در روابط احتماعی بین افراد تحصیل کرده مثل علی دائی و افراد بیسواد مثل علی کریمی تفاوت از زمین تا آسمان است(گرچه هر دو در فوتبال بدرجات بالا رسیده اند)
یکشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ترامپ: در صورت شکست دیپلماسی یا حمله محدود، حمله‌ای «بسیار بزرگ‌تر» تدارک می‌بینم
  • ویتکاف در مصاحبه با فاکس نیوز: ترامپ متعجب است که چرا ایران هنوز تسلیم نشده است؟ + ویدیو
  • گزارش فیگارو درباره تلاش ناکام حسن روحانی برای برکناری خامنه‌ای در قبل از سرکوب اعتراضات دی
  • ائتلاف پنج حزب سیاسی کردستان: رژیم مشروعیت خود را به طور کامل از دست داده است
  • هویت شبکه فساد سپاه و خامنه‌ای برای سرقت پول نفت ایران
  • برآوردهای امنیتی اسرائیل: حزب‌الله بازسازی توان موشکی خود را تسریع می‌کند
  • جزئیات پیشنهادهای جدید ایران؛ تهران در صورت برآورده شدن خواسته‌هایش آماده «امتیازدهی هسته‌ای» است
  • پرتره‌های زیبا از چشم‌های روشن نادر در کشور بنگلادش اثر عکاس بنگلادشی «مو عایشه»
  • از بمب‌های لیزری تا بمب‌افکن‌های بی-۲؛ حمله احتمالی آمریکا به ایران چگونه انجام می‌شود؟
  • فایننشنال تایمز: ایران توافق خرید هزاران موشک دوش‌پرتاب از روسیه را امضا کرده است
  • واکنش زاکانی، شهردار تهران، به قرار گرفتن نام خود در «لیست ترور اسرائیل» + ویدیو
  • ویدیو و عکسی که میتوان ساعت‌ها‌ با آن گریه کرد؛ چه زمانی بچه‌هایمان در کودکی اینقدر بالغ شدند
  • علیرضا دبیر خانواده‌ها کشته‌شدگان را مسخره کرد: می‌گن ناراحتیم، می‌زنن می‌رقصن
  • تظاهرات مردم آبدانان با شعار «مرگ بر دیکتاتور» و «مرگ بر خامنه‌ای» در اعتراض به بازداشت یک معلم
  • تصاویر: دانا ادن، تهیه‌کننده سریال «تهران» کیست؟
  • توئیت خبرنگار بی‌بی‌سی در مورد پیام اخیر شاهزاده رضا پهلوی؛ توئیت علی کریمی در مورد تهدیدش به قرآن‌سوزی
  • مجری استرالیایی که در حال مستی روی آنتن رفته بود، عذرخواهی کرد
  • سخنرانی شجاعانه مادر نهایت رحیمی: از این پس تاسوعا و عاشورای ما ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه است
  • برندگان جوایز بهترین تک عکس مسابقه جهانی سونی در ۱۰ شاخه؛ از معماری و سبک زندگی تا حیات‌وحش و سفر
  • سخنرانی شیرین عبادی در سنای فرانسه و دفاع از شاهزاده رضا پهلوی