حق کاپیتولاسیون برای زنان خارجی در جمهوری اسلامی ایران

 روز سه‌شنبه (۲۰ مهر-۱۱ اکتبر)، تهران، میزبان دو بازی فوتبال از چارچوب رقابت‌های انتخابی جام‌جهانی ۲۰۱۸ روسیه بود: یکی دیدار تیم‌های ایران و کره‌جنوبی به میزبانی استادیوم آزادی؛ و دیگری مسابقه‌ی تیم‌های عراق و تایلند که به دلیل شرایط امنیتی عراق، در ورزشگاه "دستگردی" واقع در شهرک "اکباتان" برگزار شد.
 

از چهار کشور حاضر در این دو بازی، زنان عراقی، تایلندی و کره‌ای موفق شدند بدون مشکل وارد استادیوم‌های آزادی و دستگردی تهران شوند و بازی تیم‌های فوتبال کشورشان را از نزدیک تماشا کنند؛ اما برای زنان ایرانی هم‌چنان ممنوعیت ورود به استادیوم برقرار بود.

 
این اتفاق نادر و در عین حال، تاسف‌آور را می‌توان نوع تازه‌ای از "کاپیتولاسیون" برای زنان خارجی در ایران تحت حکومت جمهوری اسلامی نامید.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۷
مرغ آمین - تهران، ایران

اینها همه اش از بیغیرتی مردهای ایرانی است ! وگرنه زن ایرانی از اوایل این انقلاب ننگین ٥٧ تا به امروز در برابر شعار یا روسری یا توسری که از مهدی بازرگان توله گرگ ملی مذهبی بیرون امد و طرفداران حزب الهی ان با اسید و رنگ زنان را آزار می دادند جانانه ایستاد و هنوز ایستاده است ! جنبش یک میلیون امضا برای قوانین تبعیض امیز ، نه به سنگ ، ازادی های یواشکی و . همه اینها نشان دهنده روسپیدی زنان ایران و روسیاهی مردان ایران است . فقط هم جمهوری اسلامی مقصر نیست حتی اپوزیسیون جمهوری اسلامی هم برای توهین به همدیگر و جمهوری اسلامی از الفاظ جنسیتی و سکسیتی استفاده می کنند .
‌چهارشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۴
۶۴
kasra persia - لندن، انگلستان

حکومت نعلین ،حکومت ظلم، جور، فساد، دروغ، نیرنگ، . در قرآن از منافقین به بد ترین شکل یاد شده و این قشر زائد ، مفتخور بی مصرف مصداق بارز ای کلمه هستند . ایران در حال گذر از دوره ای شبیه به دوره قرون وسطی اروپا است ، ، حکومت ظلم وجور کلیسا و دادگاه های تفتیش عقاید مشروعیت و محبوبیت دین را از بین برد و مردم از دین گریزان شدند . آنهایی که به اروپا سفر کرده و یا ساکن هستند باید متوجه شده باشند که تعداد کلیسا ها بسیار زیاد و تعداد پیروان بسیار کم هست.
‌چهارشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۴
۵۲
شنبلیله - اسلو، نروژ

امیدوارم روزی برسد که پای زنان ایرانی هم به استادیومها باز شود
‌چهارشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۵
۳۹
سخت کوش - کردستان، ایران

داداش اونها با حجاب وارد شدن و مسئولیتش با خود کشورشان بوده.
‌چهارشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۸
۴۵
توفیق - سیاتل، ایالات متحده امریکا
[::سخت کوش - کردستان، ایران::]. مگه مسئولیت زنهای ایرانی‌ با کسی‌ هست؟ خودشون بالغ و عقل هستن و احتیاج به قیم ندارن. شما زیاد جوش نزن.
‌چهارشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +340شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +307شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +225شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +171رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +170پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +145پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +134وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +134علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +126یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد