اتفاقی تکان‌دهنده ؛ حراج سه نوزاد!

 سرپرستی سه قلوهایی که قرار بود توسط پدرشان به بهای 60 میلیون تومان فروخته شوند به سازمان بهزیستی کشور واگذار شد.
 

به گزارش جام جم آنلاین، میزان نوشت: با اختلاف یک دقیقه، پا به این دنیا گذاشته اند اما سرنوشت هر سه شان یکسان بوده است. آنها به این خاطر که زود تر از موعد متولد شده اند، همچنان در دستگاه نگهداری می شوند.

 
مادرشان 33 ساله است و همسر دوم مردی شده که هنوز درگیر پرداخت مهریه همسر اولش است.
 
در روستای آنها دختر که سنش از 30 سال می گذرد باید حتما به خانه بخت رود و "مژگان" به اجبار خانواده، با مردی که 2 سال از خودش بزرگتر بوده و از همسر اولش جدا شده، ازدواج کرده است.
 
خانواده آنها، درگیر مشکلات عدیده ای است و مژگان و سعید هیچ گاه نتوانسته اند از پس مخارج زندگی شان برآیند.
 
آنها در روستایی در حوالی شازند از توابع استان مرکزی زندگی می کنند و مرد خانواده کار مشخصی ندارد. با این شرایط او از همان ماه های نخست زندگی مشترکشان تاکید زیادی به فرزند آوری داشته و سرانجام پس از گذشت 3 سال، خواسته مرد با تولد نیکا، سارا و خورشید برآورده می شود.
 
مردی که می خواسته پدر یک فرزند شود حال با تولد سه قلوها غافلگیر شده و به فکر فروش فرزندانش افتاده است.
 
او در ابتدا، بهای 40 میلیون تومان را برای هر یک از فرزندان خود تعیین کرده اما زمانی که با استقبال خریداران تهرانی مواجه نشده است، قیمت در نظر گرفته برای فرزندانش را پایین آورده است.
 
فاطمه یزدان پور، مددکار اجتماعی توضیحاتی را در رابطه با وضعیت زندگی مژگان و تلاش های همسر او برای فروش فرزندانش مطرح کرده است.
 
وی در این رابطه می گوید: یک هفته قبل، مژگان برای وضع حمل به یکی از بیمارستان های اراک مراجعه می کند. او به این خاطر که توان پرداخت هزینه های بیمارستان را نداشته از طرف مددکاران بیمارستان به موسسه خیریه مهرآفرین معرفی می شود.
 
وی می افزاید: زمانی که با مژگان مواجه شدیم او اعلام کرد که همسرش قصد دارد سه قلوها را به فروش برساند.
 
این مددکار اجتماعی با اشاره به تولد زود هنگام سه قلوها می گوید: به علت شرایط ویژه مادر، سه قلوها 40 روز زودتر از موعد مقرر به دنیا می آیند و به همین خاطر باید در دستگاه نگهداری می شدند.
 
یزدان پور می افزاید: همان زمان شرایط را برای بستری ماندن سه قلوها در بیمارستان فراهم کردیم و مقرر شد این 3 نوزاد در دستگاه نگهداری شده تا به شرایط عادی بازگردند.
 
وی آشنایی پدر نوزادان با یک زن در بیمارستان را یکی از اصلی ترین دلایل تشویق پدر به فروش فرزندان خود می داند و می گوید: روزی که 3 قلوها متولد شدند سعید، پدر سه نوزاد با یک زن که خود را کارمند بازنشسته یکی از نهادهای دولتی معرفی کرده، آشنا می شود. با توجه به انگیزه پدر سه قلوها برای فروش نوزادانش، بحث فروش آنها مطرح می شود. او در ابتدا برای هر کدام از آنها قیمت 40 میلیون تومان را تعیین می کند اما پس از چانه زنی های زیاد، حاضر می شود هر کدام از نوزادان خود را به بهای 20 میلیون تومان بفروشد.
 
این مددکار اجتماعی می افزاید: مادر نوزادان موضوع فروش سه قلوها را فاش کرد و ما نیز متوجه شدیم که پدر قصد دارد فرزندان خود را به دست یک زن سپرده تا راهی تهران شده و به یک خانواده واگذار شوند. این طور به نظر می رسید که پدر در حال جر و بحث برای افزایش بهای نوزادان است تا علاوه بر کسب درآمد، مبلغی را نیز به پدر و مادر خود دهد.
 
یزدان پور از ارسال گزارش مددکاری به دادستانی خبر می دهد و می گوید: گزاش مددکاری و وضعیت فرزندان با همکاری اورژانس اجتماعی در اختیار دادستان قرار گرفت و خوشبختانه با حکم دادستان اراک، مقرر شد سه قلوها به علت عدم صلاحیت خانواده، برای نگهداری از فرزندان به سازمان بهزیستی واگذار شوند.
 
وی از ارائه خدمات به مادر نوزادان خبر می دهد و می گوید: مژگان اکنون تحت نظارت موسسه ما قرار داشته و خدمات بهداشتی و درمانی به او ارائه می شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۶
*پسر شجاع* - تهران، ایران

این مردک فکر کرده یه ماشین جوجه کشی برای پول در آوردن گرفته نه زن..کسیکه با بدنیا آمدن سه بچه بجای یه بچه غافلگیر میشه غلط میکنه که بچه دار میشه معلومه اگه یه بچه هم داشت اون رو چطور بزرگ میکرد
شنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۰
۵۱
ابن ملجم - مونیخ، آلمان
خب اخوند و اخوندکهای که مرتب می عربدن طرح ۱۴ معصوم را خانواده ها به اجرا بزارن ۱۴ تا توله پس بیاندازند ،اینجا هم وارد عمل بشن و راه و خاره ای نشان این الاغ بدن
یکشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۵ - ۰۲:۴۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +190شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +138شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +128حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو