آمریکا خواستار تحقیق درباره «جنایات جنگی» دمشق و مسکو در سوریه شد

جان کری وزیر خارجه ایالات متحده - آرشیو وزیر خارجه ایالات متحده روز جمعه ضمن انتقاد شدید از حملات ارتش سوریه و روسیه علیه غیرنظامیان سوری، خواستار انجام تحقیقات بین المللی درباره «جنایت جنگی» مسئولان دمشق و مسکو در سوریه شد.
 

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، جان کری در گفت‌وگو با خبرنگاران در واشنگتن گفت «نیروهای سوریه در طول شب یک بیمارستان دیگر را هدف حمله قرار دادند و ۲۰ نفر را کشته و حدود ۱۰۰ نفر را زخمی کردند.

 
وی که پیش از دیدار با وزیر خارجه فرانسه این اظهارات را مطرح کرد، در ادامه گفت «روسیه و سوریه به جامعه جهانی، چیزی بیش از ادای توضیح درباره این که چرا به بیمارستان‌ها، زنان و کودکان حمله می‌کنند، بدهکار هستند.»
 
وزیر خارجه آمریکا، با بیان این که چنین حملاتی در این مقطع «بسیار فراتر» از اتفاق و حادثه است، گفت این اقدامات به شدت اقتضا می‌کند که تحقیقات متناسبی درباره جنایات جنگی دولت های روسیه و سوریه انجام شود.
 
ایالات متحده که از مخالفان میانه رو بشار اسد رئیس دولت حاکم بر دمشق حمایت می‌کند، روسیه را متهم می‌کند که از نفوذ خود بر دمشق استفاده نکرده و با حمایت از ارتش آن کشور، آتش جنگ در سوریه را بالاتر می‌برد.
 
با تشدید حملات ارتش سوریه در شرق حلب که تحت کنترل مخالفان است، نگرانی جامعه بین‌المللی از وقوع یک فاجعه انسانی و تخریب کامل بخش‌های تاریخی این شهر باستانی افزایش یافته و آمریکا نیز مذاکرات خود با روسیه را تعلیق کرده است.
 
به دنبال توقف گفت‌وگوهای آمریکا و روسیه برای پایان دادن به جنگ داخلی سوریه، که ششمین سال خود را سپری می‌کند، برخی کشورهای اروپایی با هدایت فرانسه تلاش‌های جدید دیپلماتیکی را برای متقاعد کردن طرف‌های درگیر برای اجرای آتش بس آغاز کرده‌اند.
 
وزیر خارجه فرانسه پیش از سفر به واشنگتن و دیدار با جان کری، روز پنجشنبه به مسکو رفت و با سرگئی لاوروف همتای روس خود دیدار و درباره پیش نویس قطعنامه ای درباره سوریه که قرار است به شورای امنیت سازمان ملل ارائه شود، گفتگو کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۰
بردیا ارانی - کلن، آلمان

اقای کری درخواست شما مانند این میماند که بخواهی جلوی واق واق کردن سگ و لگد زدن خر را بگیری و از انها پاسخ بخواهی .!!!!!!!!!!!!!
جمعه ۱۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۹
۴۰
Bijan Mehrian - تهران، ایران
. نیرو های هر دو کشور امریکا و شوروی حدود پنجاه سال پیش .در دریا مقابل یکدیگر قرار گرفتند . گذارش لحظه به لحظه از طریق رادیو پخش میشد . مردم جهان با وحشت منتظر جنگ جهانی سوم بودند . فقط چند دقیقه به اغاز جنگ جهانی سوم مانده بود . که رادیو اعلام نمود که شوروی خود را کنار کشید .
جمعه ۱۶ مهر ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۰
۴۱
استالین - ولادی وستوک، روسیه
دیگ به دیگ میگه رو سیاه! خودتان با تجهیز اسلامیست های فاشیست مسیحی کشی و علوی کشی و یزیدی کشی را به راه انداخته اید و الان روسیه را متهم به جنایت جنگی میکنید؟ روسیه که از یک نسل کشی خونین در سوریه جلوگیری کرد! تف به ذات این دروغگویان و جنایتکاران غربی.
جمعه ۱۶ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۳
۶۰
Sepas - تهران، ایران

همین کار را هم برا عربستان انجام دهید ، لطفا
جمعه ۱۶ مهر ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۶
۳۸
سخت کوش - کردستان، ایران
الحق که شیطان بزرگ هستین با این کارهاتون فقط آبرو خودتون رو بردین.اگه روسیه نبود الان داعشیها داشتن تو کشور خودتون زن بچه میکشتن.
شنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۰۶:۳۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +200شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +148شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +136حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم