پژوهش: رابطه کار شبانه با افزایش خطر سرطان پستان بعید است

یک تحقیق جدید می گوید کار کردن در شیف شب هیچ تاثیری در افزایش خطر ابتلای زنان به سرطان پستان ندارد و یا اینکه تاثیر خیلی اندکی دارد. سایت تحقیقات سرطان بریتانیا می گوید پژوهش واحد اپیدمیولوژی سرطان دانشگاه آکسفورد در بریتانیا نشان می دهد که بعید است کارکردن در شیف شب خطر ابتلا به سرطان پستان در زنان را افزایش دهد.
 

پیشتر در سال ۲۰۰۷ آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC) در یک بررسی اعلام کرده بود شیف شب که «ساعت بدن» را مختل کنند ممکن است یکی از دلایل احتمالی ابتلا به سرطان باشد.

 
سایت تحقیقات سرطان بریتانیا می گوید در دسته بندی سال ۲۰۰۷ شواهد اندکی برای بررسی خطر ابتلا سرطان پستان در انسان‌ها موجود بود و این دسته بندی عمدتا بر اساس ترکیب نتایج تحقیقات روی حیوانات و تحقیقات آزمایشگاهی صورت گرفت.
 
در پژوهش جدید ۱۰ تحقیق دیگر روی یک میلیون و ۴۰۰ هزار زن از آمریکا، چین، سوئد، هلند و عمدتا بریتانیا بررسی شد تا مشخص شود آیا شیفت کاری شبانه خطر ابتلا به سرطان پستان در زنان را افزایش می دهد یا خیر.
 
بررسی کارشناسان نشان داد که خطر ابتلا به سرطان پستان در زنانی که در شیف شبانه کار کرده اند از جمله کسانی که به مدت ۲۰ تا ۳۰ سال شبانه کار کرده اند، در مقایسه با آنهایی که هرگز در شیف شب کار نکرده اند، هیچ افزایشی نشان نمی دهد.
 
هر سال پزشکان در بریتانیا تشخیص می دهند که ۵۳ هزار و ۳۰۰ زن به سرطان پستان مبتلا شده اند و حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ هزار زن نیز در اثر این بیماری جان خود را از دست می دهند. محققان امیدوارند که تحقیق جدید نگرانی زنانی را که در شیف شب کار می کنند، کاهش دهد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +254تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +237ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +230شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +215شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +174وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +169نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +138فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی