رگ‌ زنی و خودسوزی یک مرد مقابل اداره دارایی نور

 ایسنا: یکی از شهروندان شهرستان نور در اداره دارایی این شهرستان اقدام به خودسوزی کرد.
 

مرد ۵۵ ساله نوری صبح امروز در مقابل اداره دارایی شهرستان نور با بریدن رگ دست و آتش زدن خود دست به خودکشی زد.

 
براساس این گزارش، این فرد در ساعت ۱۰ و ۲۴ دقیقه در اثر سوختگی فوت کرد.
 
نیک پور، رئیس آگاهی فرماندهی انتظامی نور با تایید این خبر از حضور خود در این صحنه این حادثه خبر داد و از بیان جزییات خودداری کرد.
 
اورژانس ۱۱۵ مازندران فوت یک نفر از شهروندان نور را در اثر آتش سوزی تایید کرده و گفت: اورژانس ۱۱۵ هم اکنون در محل حادثه حضور دارد.
 
علت این حادثه در دست بررسی است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
parvin55 - مادرید، اسپانیا

سوزاندن خود یکی‌ از دردناکترین انواع خودکشی‌ است!!!---ببینید سالی‌ چند با ر این اتفاق در مورد مردان زنان و دختران روی می‌‌دهد --آن وقت بی‌ شرم‌های رژیمی چون پول نوکری خودشان می‌رسد‌از شرایط داخل بهشت می‌‌سازند!! و هنری ندارند جز چرند نویسی.تهمت‌های کثیف. منفی‌ باران کامنت‌ها .......که نانشان در این راه است.
‌چهارشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۰
۷۲
جوابگو - مالمو، سوئد

بگو بابا حالا که اینقدر بت فشار آماده که می‌خوای خودکشی‌ کنی‌ لاقل یک آخوند رئیس، کلانتری، دادستان که مردم آذری میکنند بکشید بعد خود کشی کنید.
‌چهارشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۵
۴۴
sleepyhollow - کوالا لامپور، مالزی

میگه علت حادثه در دست بررسی. آخه بی عقل جلوی اداره دارایی که دیگه بررسی نمی خواهد. زندگی طرف رو آتش زدند و براش مالیات های آنچنانی بریدند اون هم به نشانه اعتراض خودسوزی کرده. تو تهران هم وضع خرابتره به لطف آقای روحانی! برای شرکت پدر من یک رقم نجومی زده بودند که فکر کرده بود اشتباه شده. با مدارک رفته اونجا دیده گویا خیلی قضیه جدیه و می خواهند ازش دزدی بکنن. داد و بیداد کرده و اونها هم بهش گفتن اگر بخواهی میتونی اعتراض بکنی. رفته برای اعتراض اونجا هم بهش گفتن معمولا تغییر آنچنانی نمیکنه اگر میخواهی همین جا به توافق برسیم من برات 10 درصد کم کنم. هرچی داد و فریاد کرده که آخه من باید مالیات کاری که کردم را بدم نه کاری که نکردم. مدارک تمام سالها اینجا است روی چه حسابی این رقم را نوشتید. خلاصه که تا امروز هم هیچ تغییری نکرده و دارن پول زور میگیرن. خیلی از کسبه هم به همین دلیل مغازه هاشون را تعطیل کردند و کار نمی کنند. تولیدی ها تعطیل، کارخانجات تعطیل هیچ کسی هم رسیدگی نمی کنه. این هم در دولت روحانی دزد داره اتفاق میافته نه احمدی نژاد دزد!
‌چهارشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ناجیان بی‌دفاع؛ آتش‌نشانانی که برای حمایت از معترضان خود را سپر گلوله کردند
  • زندانی پیشین فرانسوی در ایران: سخاوتمندترین، مهمان‌نوازترین و مهربان‌ترین مردمی هستند که دیدم
  • جعفر پناهی در جشنواره برلین: مردم در ایران حتی نمی‌توانند سوگواری کنند
  • سپاه، پدافند هوایی و تاسیسات موشکی: اهداف احتمالی در حمله آمریکا و اسرائیل به ایران
  • مهدی نصیری: مردم ایران و شاهزاده در پی استقرار پادشاهی مشروطه‌اند
  • گزارش کامل روزنامه «استرالیَن» از زندگی آزاد هانیه صفوی، دختر یحیی رحیم صفوی، فرمانده ارشد سپاه در استرالیا
  • دیپلماسی یا درگیری؟ کارشناسان: احتمال صلح یا جنگ بین ایران و آمریکا «برابر» است
  • شوخی با ترامپ؛ اگر ترامپ به جای آمریکا کشور دیگری از جمله ایران به دنیا می‌آمد اسمش و ظاهرش چطور بود؟
  • پیام کاخ سفید به مناسبت چهلم کشتار معترضان: رژیم ایران بداند که دونالد ترامپ به آنچه می‌گوید، متعهد است
  • نتانیاهو: اگر تهران حمله کند پاسخ ما غیرقابل تصور خواهد بود