تیم فوتسال ایران برای اولین بار در جام جهانی سوم شد

تیم ملی فوتسال ایران با شکست پرتغال برای اولین بار در جام جهانی به مقام سوم رسید تیم ملی فوتسال ایران با مساوی ۲-۲ با پرتغال در وقت معمول و شکست این تیم در ضربات پنالتی با نتیجه ۴ بر ۳ برای اولین بار در جام جهانی فوتسال به مقام سوم دست پیدا کرد.
 

ایران با ترکیب اولیه علیرضا صمیمی، علی‌اصغر حسن‌زاده، فرهاد توکلی، مهدی جاوید و احمد اسماعیل‌پور مقابل پرتغال قرار گرفت.

 
دو تیم در نیمه اول این مسابقه به تساوی بدون گل دست پیدا کردند اما پرتغال نیمه دوم را طوفانی آغاز کرد و دو گل کاردینال در آغاز این نیمه، پرتغال را دو بر صفر پیش انداخت.
 
در دقیقه ۲۵ مسابقه محمد سنگ سفیدی و میگوئل از پرتغال پس از درگیری با یکدیگر با کارت قرمز مستقیم داور از بازی اخراج شدند و دو تیم با چهار نفر به بازی ادامه دادند.
 
یک دقیقه پس از اخراج دو بازیکن ایران موفق شد با شوت غافل گیر کننده افشین کاظمی یکی از گل‌ها را جبران کند. پنج دقیقه مانده به پایان بازی مهدی جاوید روی یک ضربه ایستگاهی نتیجه را ۲-۲ مساوی کرد.
 
دو تیم در ضربات پنالتی هم مساوی پیش می رفتند ولی پس از آنکه ژائو ماتوس پنالتی خود را به تیر دروازه کوبید، مهدی جاوید با گل کردن ضربه خود ایران را برای اولین بار به مقام سوم جام جهانی فوتسال رساند.
 
ایران پیش از این با شکست دادن برزیل قهرمان پنج دوره جام جهانی و اروگوئه به مرحله نیمه نهایی این مسابقات راه پیدا کرده بود ولی در این مرحله با باخت مقابل روسیه، حریف پرتغال در مسابقه سوم و چهارمی شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۰
Vejdan bidar - امستردام ، هلند

آفرین به این بازیکنان ، بسیار عالی بود .
یکشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۳
۳۶
*پسر شجاع* - تهران، ایران

تبریک بابت این پیروزی بزرگ امیدوارم ایران در آینده نزدیک قهرمان دنیا بشه و این بازیها نشون داد که شایستگی اون رو داره
یکشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۹
۴۳
sleepyhollow - کوالا لامپور، مالزی
دمتون گرم بچه های وطن! با مربی ایرانی شاهکار کردین هرچند هنوز داریم کوردلانی که به شما باور ندارند. از رسانه هایی که نام مربی ایرانی را همانند کیروش فریاد نزدند که مبادا مردم به مربی وطنی امیدوار شوند و از مردمی که به راحتی افکار این دلال ها را باور می کنند و شما را تحقیر. یکی میگفت مربیان درجه دهم ایرانی را کجا قبولشون دارند اما امروز مطمئن هستم که حساب ویژه ای روی تک تک بازیکنان و مربی خوب کشورمون در دنیا باز می کنند، روی کسانی که تیم ملی برزیل را در روز خداحافظی فالکائو شکست دادن، روزی که قرار بود برایشان حماسی و با برد باشد. امروز تمام دنیا میدونند که شماها خیلی خالص و ایرانی قهرمان جهان را شکست دادید و نیازی به کیروش و کیروشی پورها نداشتید! نیازی به هزینه های میلیاردی و خدم و حشم و تعطیلات و تخریب همکار و زدن تیم و دلالی البسه و زمین و هتل و استخر و سونا هم نداشتید. بنازم به غیرتتون هموطنان!
یکشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۶
۴۳
sleepyhollow - کوالا لامپور، مالزی
توی این خبر هم باز نام مربی ایرانی تیم عزیزمون به میان نیامده، به نظرتون چرا؟ اگر سرمربی تیم بعوض ناظم الشریعه، کارلوس کیروش بود بازهم فقط به اسامی بازیکنان اکتفا می کردند؟ الان در زیر خبر فقط دو نفر نظر داده بودند؟ همه کثافت کاریهای مافیای فوتبال و رسانه داره با آدم حرف میزنه.
یکشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +199شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +147شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +135حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +124نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم