دستگیری عاملان قتل پزشک اصفهانی

عاملان قتل پزشک متخصص پوست اصفهانی که با سناریویی از پیش طراحی شده و برای تسویه حساب مالی، به آپارتمان پر از عتیقه این پزشک رفته بودند، دستگیر شدند.

به گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، شامگاه یکشنبه 4 مهر، صدای فریادی از آپارتمانی در مجتمع خورشید - حوالی پارک ملت اصفهان- همسایگان را از خانه بیرون کشید. ساکنان محل که دکتر سعید مسعود را بخوبی می‌شناختند، می‌دانستند او تنها زندگی می‌کند به همین خاطر برای کمک خود را به مقابل آپارتمان‌اش رساندند. اما ناگهان در باز شد و 3 مرد ناشناس باعجله فرار کردند. همسایگان که درپی باز شدن در، با جسد دکتر در اتاق روبه‌روشده بودند بلافاصله به تعقیب عاملان جنایت پرداخته و موفق شدند یکی از آنها را دستگیر کنند. با اعلام این جنایت به پلیس، تیمی ازمأموران کلانتری به محل حادثه اعزام شده و با تأیید مرگ دکتر مسعود توسط نیروهای امدادی، تیم تخصصی پلیس آگاهی به همراه بازپرس جنایی وارد عمل شدند. متهم دستگیر شده درنخستین تحقیقات انگیزه قتل را تسویه حساب با پزشک متخصص عنوان کرد. به این ترتیب عملیات پلیسی آغاز شد و در زمانی کوتاه دو متهم دیگر که ازاصفهان گریخته بودند دستگیر شدند.

این سه متهم که 37، 39 و 52 ساله هستند در تحقیقات به قتل دکتر مسعود اعتراف کردند.ستار خسروی، رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان دراین باره گفت: پس از قتل پزشک متخصص پوست، عاملان این جنــــــایت طی 24 ساعت دستگیر شدند.وی درباره انگیزه جنایت هم اظهارداشت: «متهمان برای حل یک مشکل مالی به خانه این پزشک رفته بودند که اوکشته شد.»

قربانی جنایت و خانه‌ای پر از عتیقه
دکتر پرویز سلیمانی پور در این باره به خبرنگار «ایران» گفت: «دکتر سعید مسعود از نوادگان قاجار بود و به گفته آشنایانش علاقه زیادی به جمع‌آوری عتیقه جات داشت. بررسی‌های انجام شده هم نشان می‌دهد عاملان جنایت با سناریویی ازقبل طراحی شده به خانه این پزشک رفته بودند که پس از درگیری و مشاجره شدید او را به قتل رسانده‌اند. در آخرین گزارش‌ها علت مرگ وی خفگی اعلام شده است.»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +255تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +244ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +230شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +216شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +175وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +171نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +141فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی