چهارمین «عقرب سیاه»به دارآویخته شد

آخرین عضو باند تبهکاری و جنایت موسوم به «عقرب سیاه» که دختران و زنان جوان را با ترفندی خاص ربوده و بعد از سرقت اموال‌شان آنها را مورد آزار و اذیت قرار می‌دادند؛ به دار مجازات آویخته شد. اعضای این باند درجریان یکی از جنایت‌های سیاه شان، زن جوانی را به قتل رسانده بودند.

به گزارش خبرنگار جنایی «ایران»؛ رسیدگی به این پرونده ازمهر سال 88 وهمزمان با انتقال زن جوانی به بیمارستانی در ورامین دردستوررسیدگی قرارگرفت. این زن درتحقیقات به مأموران گفت:ساعاتی قبل ازسوی سرنشینان یک پراید ربوده شده و پس از آزار و اذیت وحشیانه، هدف ضربات متعدد چاقو قرارگرفته است.به دنبال این اظهارات، تحقیقات ویژه پلیسی برای دستگیری پراید سواران آغاز شد.این درحالی بودکه حدود یک ماه بعد، زن جوان- پروانه- به علت شدت جراحات تسلیم مرگ شد.

قربانیان جنایت سیاه

درحالی که تحقیقات برای دستگیری تبهکاران فراری ادامه داشت کارآگاهان پلیس با شکایت‌های مشابه روبه‌رو شدند که حکایت از آزار و اذیت سرنشینان پراید نقره‌ای داشت.

ردیابی‌های گسترده کارآگاهان برای دستگیری افراد شرور و جنایتکار ادامه داشت که  راننده جوانی به پلیس مراجعه کرد و سرنخ اصلی این پرونده را به آنها داد. او که با خودرواش مسافرکشی می‌کرد به سرنشینان خودروی پراید نقره‌ای مشکوک شده و شماره پراید مورد نظر را در اختیار مأموران قرار داد.
بدین ترتیب خیلی زود مشخصات صاحب خودروی پراید به دست آمد و مالک به اداره آگاهی احضار شد. اما صاحب پراید مدعی شد که خودرو را مدتی قبل به صورت قسطی به مردی به نام حسام فروخته است.
بدین ترتیب حسام بازداشت شد و زن‌ها و دختران خیلی زود او را شناسایی کردند.حسام در نخستین تحقیقات به جنایات سیاه خود وهمدستانش اعتراف کرد و گفت: حدود یک سالی می‌شود که این نقشه را اجرا می‌کنیم و برای اینکه به دام نیفتیم، بعد از هر بار آزار و اذیت و سرقت، مدتی دست از کار کشیده و دوباره نقشه‌مان را اجرا می‌کنیم.

ما برای این کار، شگرد خاصی داشتیم. من سوار بر خودروی پرایدم چند کیلومتر پایین‌تر نگه می‌داشتم و همدستانم به عنوان مسافر کمی جلوتر در کنار جاده می‌ایستادند. محلی که آنها می‌ایستادند، مسیر مسافران به پاکدشت و مامازن بود.

 با دیدن دختر و زن جوانی که تنها بود، همدستانم به من تک زنگ می‌زدند و من به محض دریافت تماس آنها راه می‌افتادم. بعدهم دختر یا زن جوان را به‌عنوان مسافر سوار می‌کردم و همدستانم نیز همراه او سوار می‌شدند. طعمه‌ها که تصور می‌کردند دوستانم، مسافر هستند با اطمینان بیشتری سوار می‌شدند و بعد از طی مسافتی با تهدید چاقوطعمه‌ها را به محلی خلوت کشانده و پس از آزار و اذیت و سرقت اموالشان؛ آنها را در همان محلی که سوار کرده بودیم، پیاده می‌کردیم.به‌دنبال اظهارات متهم جوان سه همدست دیگرش نیز بازداشت شده و به مشارکت درجنایت‌های سیاه اعتراف کردند. در ادامه تحقیقات مشخص شد سرنشینان پراید نقره‌ای، همان افرادی هستند که پروانه را با زور سوار خودروشان کرده و او را با ضربات چاقو از پا درآورده بودند.
حکم اعدام 4 تبهکار
با اعتراف متهمان به آزار و اذیت دختران و زنان جوان و اعتراف به قتل پروانه، پرونده آنها برای صدور حکم به دادگاه کیفری استان ارجاع شد.
پس از محاکمه، متهم ردیف اول به اتهام 5 تجاوز، آدم ربایی، سرقت مقرون به آزار، متهم ردیف دوم به اتهام 4 تجاوز، آدمربایی و سرقت مقرون به آزار، متهم ردیف سوم به اتهام 3 تجاوز، آدمربایی و سرقت، متهم ردیف چهارم نیزبه اتهام مباشرت در قتل، آدمربایی و سرقت و یک مورد تجاوزهرکدام به اعدام محکوم شدند.
 مردان جنایتکارچندی قبل به دارمجازات آویخته شده بودند و آخرین عضو باند نیزصبح دیروز به دار مجازات آویخته شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
siavash33 - کردستان، ایران

برید به درک، آشغال کمتر
‌پنجشنبه ۸ مهر ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۴
۵۵
oghab - هلسینکی، فنلاند

درک ..اکسیژن بیخودی مصرف میکردند
‌پنجشنبه ۸ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۱
۵۷
محمدنقى - ارهوس، دانمارک
ما اینیم. زمانى که دهنوى باشه روشن فکر کشور. یا احمدى نژاد. یا روحانى. پرزیدنت این میشه فرهنک ما. و اعدام هم راه حل تمام کارها. و تماشاى مردم و غافل از اینکه نَفَر بعدى خودش هست. یا همان بچه اى که برده به تماشا
‌پنجشنبه ۸ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۱
۵۵
londonlondon - لندن، انگلستان
چه نیکو
‌پنجشنبه ۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۶
۵۷
محمدنقى - ارهوس، دانمارک
برام عجیب بود فکر کردم ایران عقرب ها را هم دار میزنند
‌پنجشنبه ۸ مهر ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۹
۵۵
حسین سلطانزاده - برلین، آلمان
به سنشون نگاه کنید همه تولید نظام مقدس اسلامی هستند همون نظامی که رهبرش گفت دلخوش نباشید به این مقدار ما شما را به مقام والای انسانیست میرسانیم منتها از در عقب
جمعه ۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +190شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +138شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +128حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو