ناپدید شدن مرموز سه زن دریک روز

درپی ناپدید شدن سه زن، تحقیقات پلیسی برای ردیابی آنها دردستورکارمأموران پایگاه 11 پلیس آگاهی تهران قرارگرفت.
این درحالی است  که احتمال داده می‌شود دو زن جوان به خاطر ارتباط پنهانی و فرار به خارج، خانه‌هایشان را ترک کرده باشند. ضمن اینکه هنوز مشخص نیست یک زن میانسال نیز به چه علت ناپدید شده است.
 
به گزارش خبرنگار جنایی «ایران»، روز سه‌شنبه یک مرد افغان به دادسرای جنایی تهران رفت و از ناپدید شدن مرموز همسرش خبر داد. او به بازپرس مرشدلو از شعبه هفتم گفت: ازمدتی قبل رفتار همسرم تغییر کرده بود.به همین خاطر به او مشکوک شدم تا اینکه دو شب قبل، زمانی که به خانه برگشتم، همسرم را درخانه ندیدم. برای یافتن او به دوستان و آشنایان تلفن زدم اما کسی ازاو خبر نداشت. در نهایت از طریق یکی از دوستانش با خبر شدم که او با مرد خیاطی آشنا شده و با او است. اما مطمئن نیستم و از شما می‌خواهم که همسرم را پیدا کنید.
ناپدیدشدن دومین زن

هنوز ساعاتی از این شکایت نگذشته بود که مرد جوان دیگری به دادسرای جنایی رفت و از ناپدید شدن همسرش خبر داد. مرد جوان گفت: ازوقتی همسرم در یک آرایشگاه مشغول به کار شد، بدبختی‌های ما هم شروع شد. صاحب آرایشگاه زیر پای همسرم نشست که بهتر است به کشورهای خارج سفر کنی و دنیای دیگر را تجربه کنی. همین مسائل باعث اختلاف بین ما شد. دیروز همسرم مثل همیشه به آرایشگاه رفت اما دیگر برنگشت. وقتی از تأخیرش نگران شدم، به آرایشگاه رفتم اما خبری از او نبود.حالا هم تصور می‌کنم که همسرم با صاحب آرایشگاه به ترکیه رفته باشد.

همزمان با این شکایت مرد جوان دیگری هم همان روز به دادسرا رفت و از ناپدید شدن مادرش خبر داد.وی گفت: من و مادرم باهم زندگی می‌کنیم. صبح طبق معمول همیشه به سر کار رفتم اما بعد از برگشت متوجه شدم مادرم خانه نیست. اول فکر کردم برای خرید بیرون رفته است.اما تا شب منتظرش ماندم که خبری از او نشد. همسایه‌ها و فامیل هم از مادرم خبر ندارند.حالا هم نمی‌دانم چه اتفاقی برایش افتاده است. او هیچ وقت بدون اطلاع ازخانه بیرون نمی‌رفت.به دنبال اعلام این شکایت‌ها، بازپرس جنایی دستور تحقیقات تخصصی دراین باره را صادر کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
amirir - تهران، ایران
عجب اوضاعی!! زن تو زنه. زنها راهشونو گم کردن البته مردان باعث شدن.
جمعه ۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • میلیاردر آمریکایی خطاب به ترامپ: وقت آن است که کار جمهوری اسلامی را تمام کنیم
  • توافق یا جنگ؟ مقامات خلیج فارس: حمله آمریکا محتمل است؛ ترامپ احتمالا رهبری ایران را هدف می‌گیرد
  • تایم: احتمال وقوع یکی از بزرگ‌ترین کشتارهای تاریخ معاصر بشر؛ حمام خون دو روزه ایران با ۳۰ هزار کشته
  • محمد نجفی، وکیل زندانی: خامنه‌ای تا کمر در خون است، باید خون گریست بر ملتی که رهبرش خامنه‌ای است
  • افزایش چشمگیر آمار تأییدشده از کشته‌شدگان اعتراضات؛ «بیش از ۴۱ هزار نفر» بازداشت‌اند
  • روایت سه شاهد عینی: خونین‌ترین کشتار معترضان در تاریخ معاصر رشت
  • ابوالفضل قدیانی: خامنه‌ای از مردم، به‌خاطر انزجاری که از او دارند، انتقام گرفت
  • طعم لذیذ یا خطر مرگبار؛ بهای واقعی خوردن کره چیست؟
  • ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود؛ او روی هیتلر را سفید کرده است
  • امضای فرم داوطلبی کفن‌پوشان کتائب حزب‌الله برای «عملیات انتحاری» در راه جمهوری اسلامی
  • +274رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +256شهبانو فرح پهلوی روز جمعه سوم بهمن را روز سوگواری ملی اعلام کرد
  • +235شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +227شهبانو فرح پهلوی: آرزو و نیاز امروز من بازگشت به میهن است
  • +210کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +168اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +161مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +152ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +145انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +135بادی کارتر، قانون‌گذار آمریکایی، خواستار لغو مجوز پزشکی دختر علی لاریجانی شد