چرا گوش‌مان زنگ می‌زند؟

محققان برزیلی در مطالعه اخیرشان به نتایج تازه‌ای درباره زنگ زدن مزمن گوش یا وزوز گوش دست پیدا کردند. این مطالعه نشان می‌دهد که اسپری‌کردن هورمون اکسی‌توسین در بینی می‌تواند وزوز گوش را تسکین دهد. گزارشی از این مطالعه در آخرین نشست آکادمی آمریکایی بیماری‌های گوش و حلق و بینی ارائه شده است.
 

محققان در این مطالعه، ۱۷ نفر از افراد مبتلا به وزوز گوش با میانگین سنی ۶۳ سال را به‌طور تصادفی انتخاب کردند. در ادامه از اسپری اکسی‌توسین یا دارونما (آب مقطر) برای آنان استفاده کردند تا تاثیر اکسی‌توسین را ارزیابی کنند. نتایج نهایی نشان دادند که وزوز گوش با استفاده از اسپری اکسی‌توسین تا حد زیادی تسکین می‌یابد.

 
دکتر آندریا آزودو، مسئول این مطالعه و از اعضای دانشگاه فدرال سائو پائولو، می‌گوید: «اکسی‌توسین طوری در مغز و گوش عمل می‌کند که می‌تواند به درمان وزوز گوش کمک کند و نقش امدادرسانی فوری داشته باشد».
 
به‌گفته این محقق، هنوز روشن نیست که چرا اکسی‌توسین می‌تواند وزوز گوش را تسکین دهد. با این‌حال، این تاثیر احتمالا به تولید انتقال‌دهنده‌های عصبی دوپامین در مغز و وضعیت مایع موجود در گوش داخلی مرتبط است.
دکتر آزودو در ادامه اضافه می‌کند: «اگرچه استفاده از اکسی‌توسین بی‌خطر به نظر می‌رسد، اما اثرات آن در درازمدت هنوز روشن نیست. ما با هیچ گونه عوارض جانبی مواجه نشده‌ایم، اما برای تعیین کردن نقش دقیق اکسی‌توسین در درمان وزوز گوش به مطالعات گسترده‌تری نیاز داریم».
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۱
لعنت بر ذات پلید - ملبورن، استرالیا

عنوان با متن مغایرت دارد . درمتن اصلاا راجع به علت وز وَز کردن وسوت کشیدن گوش صحبتی نشده وفقط راجع به داروی که ظاهراا میتواند کمی در بهبود کمک کند صحبت شده !!!!
‌پنجشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +278شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +235شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +195پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +158سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +144ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +140فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +112کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +109ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید