استقلال سرانجام با منصوریان بُرد

 استقلال تهران سرانجام موفق شد اولین برد فصل خود را به دست بیاورد.
 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ استقلال تهران که امشب در ورزشگاه آزادی میزبان ذوب آهن بود، توانست حریف خود را شکست دهد و اولین سه امتیاز را دشت کند. در این مسابقه استقلال در هر نیمه یک گل زد ولی در نیمه دوم یک گل هم دریافت کرد. در نیمه اول بازی پایاپای بود و دو تیم موقعیت هایی داشتند ولی استقلال با خطای مدافع ذوب آهن روی بختیار رحمانی صاحب یک ضربه پنالتی شد. امید ابراهیمی یکی از بهترین پنالتی زن های لیگ برتر پشت این ضربه ایستاد و در دقیقه 43 موفق شد اولین استقلال را در این مسابقه بزند. 

 
نیمه اول با این نتیجه تمام شد. در نیمه دوم ذوب آهن اولین موقعیت را روی دورازه استقلال خلق کرد ولی راست آتشین تیم منصوریان موفق شد زمینه ساز گل دوم آنها باشد. روی حرکت خوب خسرو و سانتر وریا غفوری، علی قربانی موفق شد گل دوم استقلال را در دقیقه 50 بزند. ذوب آهن در دقیقه 66 با ضربه تبریزی توانست یکی از گل های خورده را جبران کند. در ادامه دوباره باز هم دو تیم موقعیت هایی داشتند ولی سرانجام بازی با همین نتیجه به پایان رسید تا استقلال اولین برد خود را به دست بیاورد و تا پیش از بازی های فردای لیگ برتر، به رده دهم برسد. آبی ها حالا با روحیه بهتری به تعطیلات لیگ برتر می رود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
mirzadeh i eshghi - دوسلدورف، آلمان
یوهو دهم شدیم و بعد از عمری بردیم.
‌چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +283ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +262شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +224شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +198وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +189نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +151پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +145ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +143وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +139شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است