شکایت عربستان و امارات دلیل حذف «خلیج فارس» از لباس پارالمپیک

دلیل پوشاندن نام «خلیج فارس» از روی پیراهن و وسایل کاروان ایران در پارالمپیک مشخص شد. کاروان ایران در المپیک از طرح پرچم ایران روی پیراهن ها در کنار نقشه ایران استفاده کرده بوداقدامی که با شکایت عربستان و امارات مواجه شده است.
 

به گزارش عصرایران ، استفاده از نام خلیج فارس بر روی پیراهن ایران علی رغم اینکه استفاده از نام های قانونی بوده مورد اعتراض قرار گرفته و گستردگی پرچم ایران فراتر از مرز ها هم مساله دیگری است که با شکایت عربستانی ها همراه شده است.

 
آنها مدعی هستند ایران به عمد پرچم را فراتر از مرزها گسترانده که کشورهای عربی را تحریک کند و استفاده از نام خلیج فارس بر روی پیراهن ها را هم عملی سیاسی در ورزش تعبیر کرده اند.
 
به گزارش یورو اسپورت، کمیته ملی المیپک عربستان مدعی است که رفتار ورزشکاران ایرانی در پارالمیپک تحریک آمیز است. کاروان سعودی‌ها که در برزیل حضور دارد اعلام کرد که اعتراض رسمی خود را به آنچه که رفتارهای تحریک آمیز کاروان ایران خوانده‌اند به کمیته عالی برگزاری رقابت های المپیک ارائه داده‌اند.
 
سعودی‌ها نسبت به استفاده ایران از تصویر و عبارت "خلیج فارس" و نقشه ایران بر روی پیراهن و وسایل ورزشکاران ایرانی اعتراض دارند و بر این باور هستند که کاروان ایران با این کار و این طراحی سیاست را وارد ورزش در پارالمپیک کرده و این نوشته حرکتی تحریک آمیز علیه عربستان و کشورهای عربی منطقه است.
 
یورو عربی و روزنامه‌ الریاضیه عربستان سعودی مدعی هستند که در طراحی البسه کاروان پارالمپیک ایران علاوه بر استفاده از واژه‌ی انگلیسی خلیج فارس، طرح پرچم ایران نیز بر روی نقشه مرزی عربستان و برخی از کشورهای حوزه همکاری خلیج فارس گسترش یافته است.
​​
ناصر القحطانی، مدیرفنی و اداری کاروان عربستان در ریو در گفت‌وگویی که با یورو اسپورت عربی داشت در این باره گفت: اعتراض رسمی خود را علیه ایران به کمیته برگزاری بازی‌ها تقدیم کرده‌ایم. باید مانع از این حرکات تحریک آمیز ایرانی‌ها باشیم. آن‌ها در هر مکان و مراسمی دست به چنین حرکاتی می‌زنند و سیاست را وارد ورزش کرده‌اند. با همکاری دیگر کشورهای عربی می‌خواهیم تحریم‌هایی را علیه ایران اتخاذ کنیم تا مخالفت خود را چنین رفتارهای که هیچ ربطی به ورزش ندارد، اعلام کنیم.
 
یورو اسپورت عربی نوشت که امارات هم اعتراض رسمی خود را به رفتارهای کاروان ایران تقدیم کمیته برگزاری رقابت‌ها کرده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۲
Feri76 - مالمو، سوئد

ناراحت بشین یا نشین همین بوده و هست خلیج همیشه فارس زنده با د ایران و ایرانی‌ بی‌ وجودا و عرب‌ها منفی‌ بدین
شنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۰
۴۵
ekman - شیراز، ایران

آب که سر بالا بره، قورباغه هم ابوعطا میخونه!!!سوسمار خوارهای ....
شنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۰
۵۴
Majid reza - ملبورن، استرالیا

روز چهارشنبه ۱۴ سپتامبر خبر دیگری تو همین سایت با عنوان غلط املایی و پوشش با چسب ،درج شده بود . بالاخره کدوم درسته ،؟ نه اینکه حساسیت باشه ولی صداقت خبر ‌و خبر رسان‌ هم باید مد نظر باشه . وگرنه هرکسی یه چیزی بگه دیگه.....
شنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۸
۴۵
اریاشهر - لندن، انگلستان

آهای عربهای ملخ خور ، شماها دارید مساله رو سیاسیش میکنید، تیم ایران فقط نام خلیج همیشگی پارس رو نوشته رو پیرهناشون، چیز غیر قانونی یا جعلی که ننوشته , شما ها زور به اونجاتون اومده دنباله بهونه اید مساله رو سیاسیش کنید. ضمنا عربو چه به ورزش ، برید همون مسابقه ی شتر سواریتونو برسید شیر شتر کوفت کنید. ایشاللا نثلتون برچیده بشه که ١٤٠٠ ساله دارید نثل ها نابود میکنید.
شنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۳:۱۸
۵۹
liberté - مونترال، کانادا
چقدر اینا پر رو شدن! فردا میگن ایران هم نگیم چون ...بعضی ها رو ممکنه بسوزونه!
یکشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۴:۱۳
۴۱
شاهنشاه آریامهر - تهران، ایران
اگر اعلیحضرت در قید حیات بودند می‌خواستم ببینم که جرات نتق کشیدن داشتید یا نه!!!!. سایه شیر از سر ایران رفته همتون زبون در آوردید!!!!؟؟
یکشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۸
۵۶
esfanie - اسن، آلمان
[::شاهنشاه آریامهر - تهران، ایران::]. دمت گرم، خدا ریشه آخوند و اسلام را بکنه.
یکشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +203شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +150شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +137حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم