شمخانی: توافق ضدپولشویی باید به تایید رهبر برسد

علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، گفته است که این شورا درباره توافق دولت ایران و گروه ویژه اقدام مالی ضدپولشویی، به جمع‌بندی رسیده و نظر شورا در این باره پس از تایید آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران، اجرایی خواهد شد.
 

آقای شمخانی توضیحی درباره جزئیات نظر شورای عالی امنیت ملی ایران درباره توافق با گروه ویژه اقدام مالی نداده است. او گفته است جمع‌‎بندی شورا باید به تایید رهبر ایران برسد و "چون به آن مرحله نرسیده، نمی‌توان درباره آن چیزی بگوییم."

 
او درباره اینکه آیا توافق دولت ایران با این نهاد بین‌المللی باید به تایید مجلس شورای اسلامی نیز برسد یا نه، گفته است: "مجلس کار خودش را می‌کند و شورای عالی امنیت ملی هم کار خودش را انجام می‌دهد، من نظر فنی نمی‌توانم بدهم طبیعتا هر چه اجماع نسبت به این معاهده بیشتر شود در آینده مشکلاتش کمتر خواهد بود، البته مجلس هم در کشور نقش محوری دارد."
 
انتشار اخباری درباره ایجاد محدودیت‌هایی برای قرارگاه خاتم الانبیای سپاه پاسداران در معامله با بانک‌های سپه و ملت، باعث شده است که بحث درباره توافق دولت ایران و گروه ویژه اقدام مالی بالا بگیرد.
 
رسانه‌های حامی دولت می‌گویند تعامل دولت با گروه ویژه اقدام بخشی از اجرای دو قانون مبارزه با پولشویی و مبارزه با تامین مالی تروریسم است که پیش از این به تصویب مجلس و تایید شورای نگهبان رسیده‌اند.
 
اما گروهی از محافظه‌کاران می‌گویند محدودیت ادعایی برای قرارگاه خاتم الانبیا در چارچوب توافق با گروه ویژه اعمال شده است.
 
احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان، روز جمعه درباره توافق با گروه ویژه گفت: "می‌خواهند اطلاعات مالی را به دست آورند تا با دست خودمان نهادهای انقلابی را تحریم کنیم. با چه جراتی این توافق را امضا کرده‌اند؟"
 
روز گذشته محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت در واکنش به این اظهارات گفت انتظار دولت این است که مباحثی که جای بحث در باره آنها شورای عالی امنیت ملی است، از تریبون نماز جمعه مطرح نشود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۰
محسن ۵۵ - گنت، بلژیک
خامنه ای سر بد دوراهی گیر کرده،تایید نکنه از پول خبری نیست تایید کنه از پولشویی.
‌چهارشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۲
۳۹
sunny_day - نیویورک ، ایالات متحده امریکا
چه بدبختی هست که علی‌ باید تصمیم بگیره که آیا کشور می‌تونه سالم و بدور از فساد اداره بشه یا نه . الان اگر تصمیم بگیره و بگه نه کشور به همین روال همیشگی‌ غیره شفاف اداره میشه تفاوت سیستمهای دموکراسی‌ با دیکتاتوری تو همین است که در اولی‌ چیزی که به نفع مردم است تصویب میشه در دومی‌ چیزی که به نفع یک عده آدم خاص هست تصویب میشه
‌چهارشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۰
۴۸
Negah* - فرانکفورت، آلمان
جای بسی تعجب است رهبری که عامل اصلی پول‌شویی است وهمه دست اندرکاران پول شویی زیر نظر خودش هستند از قبیل قاچاق مواد مخدرتوسط سپاه، اختلاس، رشوه خواری وگروه های مافیای در تمامی اقتصاد ایران و. ونماینده منتخبش حضرت نمیر المؤمنین در نماز جمعه صریحا مخالفتش را اعلام میکند حالا رهبر خلیفه مسلمین چطور این طرح را می پذیرد؟؟
‌چهارشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۸
۵۸
محمدنقى - ارهوس، دانمارک
حطماً. فقط زیاد سعى کنید کشش ندید. رهبر ناراحت میشه. تو که خوب مفت رسیدى به اب و نون
‌چهارشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۷
۷۲
جوابگو - مالمو، سوئد
شمخانی واقعیت را با زبان بی‌ زبانی میگه چون دزدیها،و پول شویی‌ها همه بدستور آقای خامنه‌ای است،و اوست که پول ملت بیچاره را به حسن نصراله و به فلسطین میفرسته که بگن رهبری مسلمین جهان اوست.
‌چهارشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۰
۴۴
آنتی خرافه - کلن، آلمان
مرتیکه گراز تو خودت در راس پول شویانی، فقط خودتو علی وافوری میدونین که چندتا حساب تو بانک های اروپا داری، خدا هم خبر نداره حتی.
‌چهارشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۹
۴۶
Compatriot - تورنتو، کانادا
یکی‌ نیست بپرسه مرتیکه بی‌ تدبیر پس ایرانیها برای چه انقلاب کردند!؟ قبلا شاه بود که برای همه تصمیم میگرفت حق هم با اون بود چون ملت به بلوغ سیاسی و اجتماعی نرسیده بودند و حکومت بر مملکت گًل و بلبل را به دست آخوندهای شپشو غار نشین سپردند. حالا دیگه چرا این باید برای ۷۵ میلیون ایرانی‌ تصمیم بگیره؟ مگه آدم سیاسی تو این مملکت کمه؟! ۳۷ ساله که با افکار پوسیده جنگ طلبانه دشمن تراشانه ا‌ش مملکتو به قهقرا برده و به خاک سیاه نشونده. دریغ از ذره‌ای شعور و تدبیر!
‌پنجشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۱:۴۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • خسارت گسترده درپی حمله به تأسیسات گاز قطر؛ دوحه وابستگان سفارت ایران را اخراج کرد
  • مجتبی خامنه‌ای در پیام تسلیت لاریجانی: «هر خونی، خون‌بهائی دارد که قاتلین باید بزودی آن را بپردازند»
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • +337ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +291اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +199ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +178اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد